דניאל

Conspiracy

New member
אם הלכתם.....

אז זה לא כל כך נורא

גיחה...

ובזכות אביתר- שידוע בכישורי הניווט שלו מהיום דרגה (את זוכרת שגדוד אחד איחר ובגלל זה המפקד לא נדלק?...)- אז עוד פעם הלכנו לאיבוד... הפעם בחושך באמצע יער... היה מפחיד...וגם הרגשתי כאילו אני מתעלפת- כי התייבשתי... ו.. לא ראיתי טוב.. וגם היה חושך... עדיין.. טוב...ביייי נעם

עד שהחמשושים החדשים

לא מקבלים תשיבוצים שלהם אני עדיין מחסן!!!!!! בכל מקרה... אני אנסה לשלוח שוב אני לא בטוחה שזה יעבוד...

דניאל...

תגידי, היית במחנ"ק, נכון? ואם כן... אז לא באת לחפש אותי או משהו, לא מה פתאום, כי אני לא חשובה לך, ואני סתם אחת מהפורום נכון? לא, אני שואלת אותך: נכון? ואת לא עונה לי, אולי יש לזה סיבה? את מתכוונת להמשיך לא לענות לי? אה לא זה בסדר מי כועס? מה פתאום כועסת? אני? לא! למה לי לכעוס בכלל? סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם פשוט מתחשק לי לראות אותך כי דימיינתי אותך מזה אחרת מאיך שהיית בתמונה....

דברי אליי יפה!

רק שאלה אחת לפני שאני עונה לך... למה את לא באת לחפש אותי?? תאמת אין לי סיבה ממש אני רוב הזמן הייתי עסוקה ובכלל לא חשבתי על האנשים מהפורום (אל תעלבו...) אבל לא נורא יש עוד מחנקי"ם ומפעלים.. אל תדאגי אנחנו נפגש מתישהו... אבל סתם לידע כללי איך דימינת אותי? אני נראת יותר טוב במציאות אני לא פוטוגנית חוצמזה שהיה שמש אז העניים שלי חצי סגורות שמה...

למעלה