אל תדאג, גם לא התכוונתי.
R R O O L Y New member 7/9/05 #25 היא נושמת, זה לא מספיק? עצם העובדה שאני צריכה לסבול את חוסר הכשרון, ההתנשאות והסרבנות שלה על המסך, יחד עם צוות שחקנים מצויינים שאותם אני דווקא אוהבת עד מאוד - לא עושה לי טוב.
היא נושמת, זה לא מספיק? עצם העובדה שאני צריכה לסבול את חוסר הכשרון, ההתנשאות והסרבנות שלה על המסך, יחד עם צוות שחקנים מצויינים שאותם אני דווקא אוהבת עד מאוד - לא עושה לי טוב.
B ba r2 0 1 0 New member 7/9/05 #23 אני יודע... אמרתי בצחוק ../images/Emo3.gif זה ברור שלא תראי..... מספיק את צריכה לראות אותה כל פרק של אלביס? (או שאת מעבירה בחלקים שלה? חח אבל זה קצת בעייה כי הרבה חני שם ואת אוהבת מאוד את חני..)
אני יודע... אמרתי בצחוק ../images/Emo3.gif זה ברור שלא תראי..... מספיק את צריכה לראות אותה כל פרק של אלביס? (או שאת מעבירה בחלקים שלה? חח אבל זה קצת בעייה כי הרבה חני שם ואת אוהבת מאוד את חני..)
R R O O L Y New member 7/9/05 #24 אמא מכסה לי את העיניים בכל פעם... שמראים אותה על המסך. היא חושבת שזה לא חינוכי.
D Double U New member 10/9/05 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif