דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 56

מוגלי7

New member
פרק בסדר כזה.

עופרה החדשה מאוד לא מוצאת חן בעיניי. מאוד. העדפתי אותה שקטה ומופנמת כזאת, יותר התחברתי אליה ככה. יפה להם שעופרה התחילה לעבוד אצל לולה לפני מיליון פרקים וזו הפעם ה.. שניה או שלישית שהיא מגיעה אליה. האישה עיוורת (או לפחות הייתה), המטפלת לא צריכה להיות צמודה אליה כל הזמן? מצד שני יכול להיות שהיא אמרה לה שהאחיינית שלה תטפל בה כשהיא לא תהיה אז זה יותר מסתדר לי. הסוף היה צפוי מידי. רננה ודני היו מרוחים. עלילת רינגו ונועה לא לקחה חלק בפרק - טוב מאוד! כנ"ל לגבי עלילת מייקל וברנר (שנורא אהבתי בהתחלה אבל היא נהייתה חופרת ומרוחה). סך הכל פרק בסדר גמור, הסדרה יצאה משרשרת הפרקים הגרועים להפליא שהיא הייתה בה החל מפרקי ההכנות למלכת היופי ועד הפרק של אתמול (לא כולל)

מוגלי7

New member
אגב,

נורא אהבתי את הקטע שהיא גילתה שהיא תהרוג את דניאלה בשנת 2008. יכול להיות שברגע האחרון היא תחליט לא לעשות את זה ותשנה את העתיד?

../images/Emo58.gifניראה לי שההפך הוא הנכון

ניראה לי שבגלל זה היא תחליט לקום(עם השנים) ולעשות את זה "רצית לדעת מי ירה בדני הוליווד" המשפט שמסגיר שהיא ידעה על מסע בזמן.

מוגלי7

New member
כן אבל משהו לא מסתדר לי../images/Emo58.gif

יש לה את המזוודה והיא יודעת שזה יקרה ממילא - אז למה לא לנסוע עכשיו ולגמור עם זה? ככה היא גם תוכל לברוח חזרה לשנות השמונים ולא ימצאו אותה לעולם (איזה שוטר יאמין ל"היא חזרה בזמן!! מהר, תתפסו אותה!!!").

MrHyde1

New member
לי משהו אחר לא מובן

בפרק האחרון של העונה הראשונה לולה רואה מכיוון שהיא עברה ניתוח להחזרת הראייה בשנת 2009 (מה שקרה בפרק של היום), והיא יודעת על המזוודה ועל דני בגלל שהיא גילתה זאת בשנות ה-80. אז איך בכל זאת בעונה שעברה, לפני שהחבורה חזרה לאייטיז וגרמה להכל לקרות, היא ידעה וראתה? טוב אני מניח שקוראים לזה פרדוקס.

מוגלי7

New member
אני אתן לך את ההסבר של "דוקטור הו" לעניין:

הזמן כל הזמן זורם והוא לא הולך בקו ישר, הדברים תמיד יכולים להשתנות. אדם יכול להיוולד במאה ה-21, לחזור בזמן ולמות במאה ה-19. מה שתומך בתיאוריה הזאת זה שבמשך כל העונה הראשונה דני היה "מת" ובסוף העונה הראשונה ראינו איך הכותרת בעיתון משתנה מ"מת" ל"נעלם".

מוגלי7

New member
ראיתי אותו מיליון פעם../images/Emo6.gif

איך את לא בפורום דוקטור הו בתפוז?

אורדיקי

New member
"אתה" והייתי

אבל עכשיו כשחיים בין ספיישל לספיישל כל חצי שנה, אז קצת אין על מה לדבר.

מוגלי7

New member
דווקא הפורום די בחיים בזמן האחרון

(וסליחה) כעיקרון בדיוק נגמר טורצ'ווד עונה 3 (עונה מעולה ואני אומר את זה בתור אחד שלא ראה אף עונה של טורצ'ווד בשלמותה חוץ מזו) כך שזה עוד נושא טרי, ודיבורים על הדוקטור, משחקים וכאלה...

אורדיקי

New member
עדיין לא ראיתי את עונה 3

אבל לא היו רק חמישה פרקים? (ומצטער אני יודע שזה לא הפורום).

מוגלי7

New member
היו רק חמישה פרקים,

ואלו היו חמישה פרקים מעולים, אם כי הפרק האחרון קשה מאוד לצפייה והסוף שנתנו לעונה הזאת ניתן לוויכוח (אני אישית לא ממש מרוצה ממנו אבל ניחא).

יש את עניין הממדים הזמן

פרדוקס סבא (אני מקווה שכולכם מכירים) אז לפרדוקס הזה יש פיתרון שאם אתה משנה משהו בזמן (שקשור אלייך)אתה ישר עובר למידד זמן אחר . נגיד רצחת את סבא שלך לפני שנולדת אז אתה עובר למימד בו אתה לא נולדת וסבא שלך מת. אבל כמובן הפיתרון הזה הוא תיאוריה ויש פיתרונות תיאורתי רבים. (אפשר לדון בזה שעות)

כי מבחינתה זה עוד לא קרה,

עד שנות ה80 היא חיה את כל ה20 שנה ברצף, ואז אחרי שהיא גילתה על המזוודה כמו שראינו, היא נסעה והרגה את דניאלה. ז"א, מה שכבר קרה בעיני דני והחברים, עוד לא קרה ללולה. (היא הגיעה ל2009 מהאייטיז באותו יום/באותה תקופה שהם חזרו מהסיקטיז, אולי לפי העיתון..) בגלל זה הם גם לא יכולים לספר לאף אחד שלולה רצחה את דניאלה, כי היא לא יודעת מזה בכלל, והם ככל הנראה יעדיפו לא להכניס לה את הרעיון לראש..

והוכיחו את זה גם עם העיתון, ../images/Emo58.gif

היא לא ידעה על מה שקרה עם דניאלה, היא רק גילתה את זה עכשיו עם העיתון שהיא הוציאה.. (גם על כל שאר הדברים היא קראה ו"סיפרה לעצמה" חוויות, וההודעה הזאת באמת הפתיעה אותה..) אני לא הבנתי דבר אחד.. הגיוני מאוד שסוף הסדרה יתייחס לרצח של דניאלה. אולי הם יחזרו אל אותו היום, וינסו למנוע את הרצח שלה, יחד עם מושיקו וכל החבר'ה של האייטיז. אבל אז, אם הם יצליחו (כמו בכל דרמה מוזיקלית יומית) לרצוח את לולה לפני שהיא מצליחה לרצוח את דניאלה, נוצר פרדוקס... וזה גם לא משנה אם הם ירצחו אותה באייטיז, לפני המעבר שלה לעתיד כדי לרצוח את דניאלה, או בעתיד, לפני כן. (ז"א דני ואלו יהיו כפולים) (אם לולה נרצחה, דניאלה לא מתה. ואז לדני אין את הסיבה העיקרית לנסוע לאייטיז, ולרצוח שם את לולה...) וואי הסתבכתי...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהפרדוקס הזה היה גם בעונה הקודמת

אחרי שהחבורה הצילו את דני הוא כביכול לא מת, אז אם הוא לא מת דניאלה לא הייתה נוסעת לעבר ולא הייתה מצילה אותו, ואם היא לא הייתה מצילה אותו אז הוא כן היה מת :S.

מוגלי7

New member
היה כזה סרט

שחבורת אנשים חוזרת בזמן ומונעת מהיטלר להיוולד כדי שהשואה לא תתקיים, אבל אז העולם בעצם נהיה גרוע אף יותר.

odel123345

New member
ככה זה ברוב המקרים..../images/Emo80.gif

בגלל שנסיעה בזמן היא לא אמיתית ולא הגיונית , כמעט כל דבר שמשנים יוצר פרדוקס,וזה בעייתי בסדרות וכאלה שאי אפשר להסביר מה קרה .. ב"האי" הם פטרו את זה בככה שיש כל מיני היסטוריות , וכל פעם שמשנים משהו שלא אמור לקרות נוצרת עוד היסטוריה וכך יש המון היסטוריות בהמון זמנים ..

למעלה