דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 56

רגע אם רוצח סידרתי

מקבל הודעה מהעתיד שהוא ירצח מישהו מסויים הוא קם והולך לרצוח אותו !? לא הנסיבות אלו שמביאות לו לרצוח אותו . מה זהיעשה שגם לולה ה"מבוגרת" וגם לולה הזקנה יהיו באותו מקום?

מוגלי7

New member
אל תשכחי שיש לה מכונת זמן.

גם אם היא לא תחשוב על זה בחודשיים הקרובים, היא עדיין יכולה לרצוח אותה לפני הזמן (או לחילופין לפני שהיא הגיעה בכלל ל68' מה שייצור פרדוקס ענקי).

גם אז היתצברו לא מעט פאקים

אבל אולי התיאוריה שלך נכונה . אפשר לעלות אין ספור תיאוריות על לולה בזמן וזה הסתיים בבלגן אחד גדול. כי הריי איזו מד"ב נורמאלית לא צוברת לעצמה כמה פאקים כדי שהאקשן והמתח יהיו מושלמים?

MrHyde1

New member
העלילה בהחלט חזרה למסלול

טקס מלכות היופי היה מיותר להפליא (אפילו לא הביא טוויסט עלילתי כמו ב"כוכב נולד - שנות השישים", בעונה שעברה) וסתם הוציא מהדמויות האהובות (עופרה ומייקל) צדדים אחרים ופחות אהובים. עופרה פשוט הפכה להיות דניאלה, עם קצת יותר חמימות. השינוי שהיא עברה לא מעצבן אותי כמו במייקל או ברינגו, אבל בהחלט מאכזב.

MrHyde1

New member
פרק ענק!

נראה לי שלא היו כל כך הרבה התפתחויות מאז תחילת העונה (בגיזרת לולה, או בכלל), כמו בפרק הזה. גם חזרה לראות, גם גילתה שהיא ירתה בדניאלה (ואנחנו גילינו שהיא נעצרה), וגם ראתה את עופרה שנראית בדיוק כמו דניאלה. אהבתי מאוד את הסצינה ב-2009, שלולה מסתכלת על הכל. רננה, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן, התנהגה באופן נורמאלי ולא עקצה את דני כל רגע. אני הכי אוהב אותה ככה, שתחזור להיות הילדה התמימה וטובת הלב של תחילת העונה. עופרה דומה יותר מדי לדניאלה. אני יכול להבין את גאיה, קשה לבצע שתי דמויות שונות שנראות אותו הדבר בדיוק (עופרה הקודמת הייתה שונה). זה לא רע, אבל רציתי שהיא תישאר כמו קודם. קדימה, העונה הזו יכולה להפוך לאחת הטובות, שתמשיך כך!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifוואו איזה פרק!

סוף סוף יש התקדמות משמעותית. אין ספק שלולה עשתה את הפרק, כל ההתלהבות שלה מ-2009 והקליטה המהירה. רק איזה מוזר זה שעצרו אותה אחרי הירי, מה כבר אפשר לעשות עם זקנה בת 102 בכלא- שנת מאסר או עד המוות, מה שיבוא קודם?
הייתי בטוח שיש איזה פטור מכניסה לכלא בגילאים קיצוניים כאלה.

Element 119

New member
אם כבר הזכרת את הגיל של לולה...

זה משהו די מוזר בסדרה. בשנת 68' היא בעצמה אמרה שהיא בת 58 (לא שזה אמין מי-יודע-מה אבל זה מה יש) אז ב-2009 היא צריכה להיות בת 98. עד הכאן הכל מסתדר. הבעיה מתחילה ב-86', כשלולה אמורה להיות בת 76. לולה טוענת שהיא בת 70 בשנה הזאת, ואוסי אומרת שהיא סנילית ובעצם בת 80. שתי האפשרויות לא הגיוניות, וזה גם סוג של חור בעלילה עוד משהו בעניין הגילאים, איך זה שמושיקו, רננה, ברנר, מייקל ועופרה בני 18-20 ולא משרתים בצה"ל? ואם הם בני 25 פלוס-מינוס למה לעזאזל הם קוראים "מעריב לנוער"?

מוגלי7

New member
משתמטים וילדותיים.

זה לא חור. עניין הגיל של לולה, לעומת זאת...

פרצלה

New member
מה זאת אומרת משתמטים?

חבר'ה צעירים בגיל הזה בשנות השמונים לא יכלו להשתמט סתם.

אורדיקי

New member
יש הסבר פשוט

לולה משקרת בקשר לגיל ואוסי מגזימה. זה לא חור בעלילה, אני מכיר הרבה אנשים שמשקרים בקשר לגיל שלהם.

מוגלי7

New member
נכון, אני בכלל בן 3 ואני יודע לכתוב בנס.

רוח הקודש לימדה אותי.

אומנם אני פרי בוסרי וצעיר שלא מבינה את זה

ואני באמת לא מבינה את זה של הגיל .אולי אני תמימת דעה ועוד 15 שנה אני יחשוב אחרת.

למעלה