דני לא עוזב את הלהקה.. אבל..

danirit1

New member
דני עוזב את הלהקה???

מישהי אמרה לי שהיא קראה איזה משהו שכתוב שדני רוצה לעזוב את הלהקה...היא פשוט התנתקה כאשר רציתי לשאול אותה על איזה דני היא מדברת, דני גו'נס או דני מסאן אוף דארק.. מישהי יודעת משהו בנושא?

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo12.gif

לשנייה ממש הפתעת אותי
וואל, זה שמועות =|

!OMFG../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif

פליז תגידו לי שזה לא נכון! פליזזזזזז
אני מתחילה להילחץ וזה ממש לא טוב!!!!!

PunK RocK 1o1

New member
זה לא נכון../images/Emo178.gif

אמא של דאגי אמרה שזה לא נכון ושהיא גם דיברה עם אמא ואחות של דני והן גיחחו על זה ואמרו שזה לא נכון.. רק שלא יתחיל לנו מה שקרה עם באסטד שבסופו של דבר הוביל באמת לפירוק

../images/Emo10.gif ../images/Emo80.gif

זה בדיוק מה שמלחיץ אותי! כי ככה בדיוק התחילו כל השמועות של באסטד וההכחשות ובסופו של דבר זה הגיע לפירוק ובגלל שזה כבר קרה פעם אחת עם באסטד וצ'ארלי אז אני מפחדת שעכשיו קורה אותו דבר עם מקפליי ודני.... טוב אבל אין לנו ממש מה לעשות כרגע חוץ מלחכות ולקוות שזה לא יגיע לאן שאנחנו לא רוצות שזה יגיע....

sharon5592

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

דיייי זה לא נכוןןןן!!!
זה בטוח סתם שמועות רעות שאנשים רעים מפרסמים!

Bleed for Me

New member
ת'אמת..

שזה מה שאמרנו כשפרסמו הודעות טרום פירוק לבאסטד ותראי מה קרה.. עכשיו נמתין..

Rowdy Girl

New member
*התקף לב*

טוב... האמת... אני מקווה שזה לא נכון... וגם נראה לי שזה לא נכון... אנשים משועממים...

m i c k e y 15

New member
לא לא לא לא לא אומיגאד עשית לי התקף

לבבב זה לא נכון! נכון??? גם אני עד שהתאהבתי בהםם!! זה לא נכוןןן לאאאאאא

DesertRose7

New member
דני לא עוזב את הלהקה.. אבל..

כדי להרגיע את הרוחות.. סיכומון - שלא תהיו בהיסטריה.. הסאן אומר שכן לפי מה שספיר הביאה לנו - הכתבה מצד שני לפי מה שאיילין מביאה לנו ואני מצטטת: "אמא של דאגי אמרה שזה לא נכון ושהיא גם דיברה עם אמא ואחות של דני והן גיחחו על זה ואמרו שזה לא נכון.. " אפשר להירגע בנתיים.. שמועות הן רק שמועות.. גם הייתה את התקופה שאמרו שהארי עוזב, ותראו איפה אנחנו עכשיו. היסטריות.. למטה

Mai 17

New member
אני מקווה שאת צודקת..

ושזה רק שמועות.. הלוואי שזה רק שמועות

bar jones

New member
ב-נ-ו-ת תקשיבו ותקשיבו טוב!

כל עוד יש נשמה באפי- וכפי שאתן מבינות אני כרגע מקלידה מה שאומר שאני חיה- דני לא עוזב את הלהקה , ובכלל מתוקות.. מדובר בעיתון הסאן.. שזה בעצם העיתון הכי שטותי שקיים, פשוט המצאות, המצאות ושוב.. המצאות! nothing's real! אז בבקשה שכולנו ננשמום לרווחה, נפצה את עצמנו על הבהלה באיזה קרמבו מוקה , נסתכל בתמונה של מקפליי ופשוט נשים איזה שיר שלהם בפול ווליום!

למעלה