דני לא עוזב את הלהקה.. אבל..

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif

שונאת את הסאן.. הם ממציאים שטויות כדי שיקנו אותם

Bleed for Me

New member
נו,תסתכלו על הצד החיובי..

לפחות שומעים עליהם שוב,הם ממש נעלמו..

DesertRose7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני עדין בעד שזה נועד להחזיר אותם לכותרות.. הארי היה טום היה .. עכשיו נשארו דני.. ודאגי יהיה הבא בתור..

bar jones

New member
וכמו שתמיד אומרים-

אל תסתכלו על חצי הכוס המלאה, תשתו אותה
ובמקרה שלנו- תהנו מהעובדה שיש עוד תמונה חדשה של דני לראות ובכלל... לי אישית הם טיפחו את האגו כמעריצה.

sharon5592

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

קרמבו מוקה XDDD
טוב לדעת שזה סתם שטויות

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo6.gif

באמת לא צריך להאמין לכל השטויות של הסאן

sap sapir

New member
חחחח מור איזה חמודה את../images/Emo6.gif

לשאוף לנשוף לשאוף לנשוף

תודהההההההה!!!!!!!!!!!!

כלכך הרגעת אותי עכשיו!! הלב שלי עוד שניה יצא לי מהמקום..

PunK RocK 1o1

New member
אוקיי אז

זה מהפורום של דאגי ומאמינים לה שזאת היא כי היא שלחה להם תמונות וכאלו אז מי שרשומה זה פה: http://www.dougiepoynter.net/forum/index.php?showtopic=4928&st=80&p=185050&#entry185050 ומי שלא רשומה אז הנה מה שהיא כתבה: "Ok panic over its a complete load of old crap ok!!!!!!!!!!" ואחרי זה את זה: "well you either believe me or you dont....thats entirely up to you......... i have spoken to both Danny's mum and sister this morning and they both knew nothing about it and laughed that if he was going to leave they were sure they'd know............. dont believe everything you read!!!!!!! " [חחח בלי קשר.. היא נכנסת גם לרשמי ומדברת שם עם אנשים
]

LovE BuSTeD

New member
מקפליי שלחו את זה במייספייס

אתן יכולות להרגע.. Right, ok i would like to get something straight with everyone. There was an article in The Sun Newspaper that stated Danny was going to being pursuing a solo career and that he was unhappy with being in the band well i could like to say that this isnt true and danny is very happy in the band and has no idea's of leaving. danny himself has said that the report in the paper isnt true and for fans not to worry if he was leaving the band it wouldnt be leaving anytime soon. danny also quorted that if he was to leave the band the papers wouldnt be the first to know it would be the fans they matter more to me than anything. mcfly

sap sapir

New member
איזה חמודיםםם

אנחנו חשובים להם יותר מכל יאייייי תודה

just jenny

New member
מה הסיפור?../images/Emo2.gif

יאללה יום שלם אני לא בפורום ואני מפסידה את כל האקשן

bar jones

New member
אז ככה :

עיתון הסאן פירסם שמועה שדני קיבל הצעה מפת ה מאד שאי אפשר לסרב לה לכתוב שירים בחברת תקליטים אמריקאית ושהוא ביקש מהאמרגנים שלו חודש חופש כדי להתרכז בכך. ואז ישר הסיקו מסקנות שזה יהיה כמו עם בסטד, צ'ארלי עזב שלא איפשרו לו את החודשיים חופש לעבוד עם פייטסטאר ושגם כאן, דני יעדיף את הצעה מאשר את הלהקה. בכל מקרה מקפליי כבר הוציאו הודעת הכחשה ואמא של דאגי העלתה תגובה באתר של דאגי שהיא שוחחה עם אמו ואחותו של דני ושהן צחקו מכך.. דני עצמו התעצבן מהשמועה הזדונית והלא נכונה.

למעלה