אודו יותר מדי נחמדות זה משעמם ומתוק מדי
ד דולציניה New member 10/11/05 #28 נו אודו, שלחתי לך כזאת נחמדת ואתה אפילו לא מביט לכיוון שלה, מזה אומר יא אודו
ד דולציניה New member 10/11/05 #16 אומרים שלמי שיש שפם, הוא מסתיר משהו מתחת לשפם, ואם יש גם זקן, אז בכלל זאת תחפושת מלאה אחר הצהרים טובים פלומק'ה
אומרים שלמי שיש שפם, הוא מסתיר משהו מתחת לשפם, ואם יש גם זקן, אז בכלל זאת תחפושת מלאה אחר הצהרים טובים פלומק'ה
ד דולציניה New member 10/11/05 #19 ערב טוב לכולם../images/Emo140.gif הגיע שעת התה וואלה מתאים לי עכשיו ספל ענק של תה מתובל בקינמון ולימון
ערב טוב לכולם../images/Emo140.gif הגיע שעת התה וואלה מתאים לי עכשיו ספל ענק של תה מתובל בקינמון ולימון
ל לאה שלום New member 10/11/05 #22 דולציניה מצטרפת אליך ברצון, תודה אני איתך, ומה בענין חתיכת עוגה???????????? זה מתאים לתה בלי סוכר, כי סוכר משמין, אבל עוגה עושה טוב על בנשמה!!!!!!!!!!!!
דולציניה מצטרפת אליך ברצון, תודה אני איתך, ומה בענין חתיכת עוגה???????????? זה מתאים לתה בלי סוכר, כי סוכר משמין, אבל עוגה עושה טוב על בנשמה!!!!!!!!!!!!
ד דולציניה New member 10/11/05 #23 לאה, את מוזמנת ל-תה עם פלח לימון ומקל קינמון, עם 1 מתוק וקל, עוגה לצערי אין, היא לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, אבל מחר יום ששי ויש כבר הזמנות
לאה, את מוזמנת ל-תה עם פלח לימון ומקל קינמון, עם 1 מתוק וקל, עוגה לצערי אין, היא לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, אבל מחר יום ששי ויש כבר הזמנות
ל לאה שלום New member 10/11/05 #24 דולציניה , תודה, ניסית פעם תה עם קנמון ו - 2 פלחים של תפוח עץ, זה המשקה שלי לחורף, ידוע שקינמון מחמם, ומאוד טעים, אל תדאגי , את העוגה אני אביא. בכיף!!!!!!!!!!!!!!!אולי כזאת????.
דולציניה , תודה, ניסית פעם תה עם קנמון ו - 2 פלחים של תפוח עץ, זה המשקה שלי לחורף, ידוע שקינמון מחמם, ומאוד טעים, אל תדאגי , את העוגה אני אביא. בכיף!!!!!!!!!!!!!!!אולי כזאת????.
ד דולציניה New member 10/11/05 #26 וואוו בעוגה בטח מליוני קלוריות, תה עם קינמון ותפוח, רעיון מעולה, אנסה זאת, לאה
ע ע ו מ ר 4 New member 10/11/05 #37 בנות.............יש שוקולד חדש של עלית...מהדורת חורף בטעם קינמון סיידר. וגם במילוי סחלב. אז........רגע לפני הדיאטה...מומלץ
בנות.............יש שוקולד חדש של עלית...מהדורת חורף בטעם קינמון סיידר. וגם במילוי סחלב. אז........רגע לפני הדיאטה...מומלץ
נ נירה שקד New member 10/11/05 #27 ערב טוב דולצינה תוסיפי לתה חתיכות ג'ינג'ר וגם דבש וזה יקפיץ את התה ויהיה נפלא אני גם יכולה לבוא?
ד דולציניה New member 10/11/05 #29 בוודאי שקד, את מוזמנת תמיד, וואוו עכשיו זה נשמע לי ממש כמו שיקוי של אהבה, אז: תה, קינמון, ג'ינגר ודבש, 2 פלחי תפוח עץ או פלח לימון טרי
בוודאי שקד, את מוזמנת תמיד, וואוו עכשיו זה נשמע לי ממש כמו שיקוי של אהבה, אז: תה, קינמון, ג'ינגר ודבש, 2 פלחי תפוח עץ או פלח לימון טרי