דעות אחרות על הסרט

פשוט סרט דבילי ברמות הסטריות ,חבל על הכסף

תסלחו לי ראיתי שלשום סרט בקולנוע בשם בופור לאחר המלצות חמות מאוד ששאלתי מה כל כך טוב כל המבקרים אומרים שזה סרט טוב ,לכי לראות שתחקרתי את החברים מה ראו באם נהנו לא יכלו להסביר , אבל כולם רואים ,זה סרט ישראלי .. אני חייבת לציין שהחברים לא דוברים אנגלית ברמה גבוהה כמוני ולכן שיש סרט בישראל קופצים . לא הבנתי מה הבמאי ניסה להביע באם הוא נגד מלחמה או בעד מלחמה מה העלילה בכלל ? מה רוצים להביע ? מי הם הטובים ,האם יש רעים ? פשוט סרט דבילי ברמות הסטריות ששאלתי אנשים עכשיו מה ראיתם בסרט ונהניתם ? תשובתם : מה לא ראית את הפיצוצים ? את מי זה מעניין שמפוצצים ? מה זה מביע בכלל ? יש סרטים על פיצוצי בניין ברבה יותר טובים .

Rockamora

New member
תראה-

"לא הבנתי מה הבמאי ניסה להביע באם הוא נגד מלחמה או בעד מלחמה " זה אתה כתבת.. ואני חושב שלפי המשפט הזה, אתה אל בדיוק חושב ככה על הסרט. אם זה מה שהבנת מהסרט, כנראה שלא כל כך שנאת אותו והוא לא כזה גרוע. אם היית עם ראש קצת יותר פתוח, לא הראש שבא רק לכסח, היית מבין שזו האווירה שהבמאי ניסה ליצור. אתה זה שצריך להחליט מה דעתך על המלחמה ולא הבמאי יחליט לך. זה קונספט מעוד מעניין לדעתי. להשאיר את ההחלטה לבמאי. אם הוא סרט דבילי- מה כל כך דבילי בו? אני לא ראיתי בו שום דבר דבילי! אולי החברים שלך דבילים כשהם ענו לך שהסרט טוב בגלל הפיצוצים. אם אתה לא אוהב דברים דבילים, תמצא לך חברים חדשים. או לפחות הם אלו שיחפסו חבר חדש אחרי שהוצאת אותם דבילים. מי הם הרעים? מה לא ברור? אומנם לא רואים אותם, אבל זה אמור להיות מובן מאליו, שאם הם נמצאים בלבנון, מפציצים אותם בפצמרים, האויבים הם בטח לא הבולגרים, נכון? הם בטוח לא הסינים או היפנים ובטח שלא האמריקאים. האויבים הם החיזבאללה. מה לא ברור בזה ומה כל כך דבילי בזה? הטובים? אם בטובים לא הבחנת, כנראה שהמצב שלך קשה. אם זה מה שאתה כותב, מי הטובים ומי הרעים, כנראה שאתה מספיק אידיוט כדי לראות סרט ולכסח לו את הצורה סתם כי מתחשק לך בלי שבכלל הבנת מה רוצים ממך. זה עצוב. מאוד עצוב!
חב לשאתה משקיע את זמנך ואת האנרגיה פה. לך תעשה סרט יותר טוב! אבל בעצם אתה יודע רק לבקר. שכחתי.

תסלח לי אתה מכניס מילים לדברי שלא היו

סלח אני לא אהבתי את הסרט (ואני בת ) אחרי שקראתי את הדברים שכתבת אני באמת שוכנעתי ואני שונאת את הסרט . יש לך הבנת הנקרא של ילד בכתה ב' ציינתי שלא הצלחתי להבין באם הבמאי בעד מלחמה או נגד תשובתך "אם זה מה שהבנת מהסרט, כנראה שלא כל כך שנאת אותו והוא לא כזה גרוע. אם היית עם ראש קצת יותר פתוח." שאלה : מאיפה יש לך זכות להסיק באם אהבתי או לא , אני ציינתי שלא אהבתי . מי נתן לך זכות לומר מה אהבתי או לא ? אתה גם כותב ראש פתוח מי אתה שתכתוב באם יש לי ראש פתוח או לא ? אתה מכיר אותי בכלל ? תשובתך מי הם הרעים לפי דעתך הערבים שמפציצים . בגלל שהרמה שלך של ילד בן 4 +/- לא כולל שגיאות כתיב . תקרא ובמקרה שלך ( אל תנסה לחשוב אתה יכול לגרום נזק לעצמך ) יש פה דילמה בין המנהיגות הפוליטית /צבאית שמוכנה לסכן חיילים ולא ברור מהסרט כן או לא הסרט ברח ל- 100 כיוונים שונים . הסרט לא מעלה את הערבים כרעים הרי זה ברור שאוייבים הם תמיד רעים זה ברור שמשיורה עליך הוא הרע בסרט מסוג זה . הסרט מנסה לדבר על החלטות צבאיות אסטרטגיות בלהעריך חיי חיילים כאשר ידוע שנותרו מספר ימים במוצב והסרט נכשל לחלוטין בכך כי הבמאי קופץ מנושא לנושא . כמו שטענתי ולאחר שקראתי את השטויות שלך אני מחדדת הסרט בזבוז זמן , וכמו שטענו כבר השחקנים גרועים ,בזבוז זמן ........ Rockamora בבקשה לך לחפש חברים ועל תדבר על החברים שלי . ותנסה לחפש מודעה אחרת .

Rockamora

New member
../images/Emo4.gif אתה רק מאשר את מה שאני אומר.

הביקורת שלך ריקה מתוכן. כאילו אתה מבקר סרט שמעולם לא ראית.

באם יש פורום שצריך להסביר מה שראינו בסרט

כבר הסרט נכשל כשלון חרוץ . כל כך הרבה שאלות על מה שראינו ולמה התכוון הבמאי מראה חד משמעית כישלון בבימוי .

מיכל שב

New member
איפה כתוב שזו מטרת הפורום?

הסרט ממש לא צריך הסברים. הוא עושה את זה מעולה לבד

Rockamora

New member
אבל הפורום לא נועד בשביל להסביר

את הסרט.
הוא נועד בשביל לחלוק חוויות. מעבר לזה- הוא לא בדיוק 100% על הסרט. הוא גם יותר מזה. אם היית מתעמק מעט יותר היית שם לב שיש פה אנשים שחלקו את הסיפור האישי שלהם מהבופור.

שמריהו1

New member
באם ככה עושים סרט ,כדאי לסגור את תעשיית הסרטי

סרט סטודנטים שהפכו אותו לסרט כלכלי לא מביע כלום ,לא מסביר מה הוא רוצה מעצמו , כל הזמן המתנתי להתפתחות עלילה כלשהי שלא הגיע , אחרי 59 שנים של תעשייה ישראלית לסרטים באם ככה עושים סרט ,כדאי לסגור את תעשיית הסרטים בארץ אסור להכנע לבנוניות

baraka5

New member
לפני כמה חודשים קראתי את ..

אם יש גן עדן ואני חייב לציין שהספר מרתק במידה מסויימת . לאחר שצפיתי בסרט לאחרונה התאכזבתי מאד מאד , הסרט דל בלשון המעטה , ולדעתי רק יחסי הציבור שעשו לו הם שכביכול הביאו אותו למבוקש לצפייה . הבמאי והתסריטאי חטאו בניסיונם להביא את הספר הנפלא אל המסך הגדול , וכמו שנאמר קודם לכן , בתור סרט ' תיעודי ' אולי הוא חשוב אבל לא יותר מזה . ואני לא חושב שמגיע לי לקבל את כספי בחזרה , הרי צוות גדול ושלם עבד תקופה ארוכה על מנת להעלות את הכישלון הזה למסך .

כפרסבא1

New member
מסכים איתך הסרט לא משהו ואפילו גרוע

לגבי הבנים השבויים מי יתן והם יחזרו הביתה בשלום

זה לא אתה רק ,הסרט באמת מאפיין javascript:Ins

להקים אגודה שתחזיר לנו את הכסף
איך אפשר להמליץ על סרט כזה מדוע לשלם על סרט עשוי זוועה יותר מסרט מחו"ל המושקע באלפי % יותר

yyoyo1234

New member
whoosh מסכים איתך סרט גרוע

התגובות שנותנים לסרט לא ענייניות ומגמתיות של אנשים שעוסקים ביחסי ציבור ומקבלים טובות הנאה

שמריהו1

New member
צודקת פשוט סרט לא טוב

בשביל מה בנו פורום ? להסביר לנו מה ראינו ? באם כך מה צריך סרט ?

למעלה