"דעות מול הסתה"

Che guevera

New member
"דעות מול הסתה"

כסמולן פגום גנום אומר -אני מסרב לשרת בצה"ל כי זה צבא כיבוש ואכזר-זו" דעה" כשמישו מהימין אומר אני לא אשרת בצה"ל כי צבא מגרש יהודים-זו הסתה. כשסמולן פגום גנום אומר-ביום פקודה כשתגיע ויפקדו עלי לגרש ערבים-אני אשכב על הכביש,ולא אתן לעבור,ואם באלימות אז באלימות,זו פקודה בלתי חוקית בעליל-"זו כמובן דעה" וכמישו מהימין אומר :אסרב לפנות יהודים כי זו פקודה בלתי חוקית בעליל-ו הסתה הבנתם ההבדל?? הסמול השבע והמסואב והצבוע במלא מערומיו-סמולן טוב הוא סמולן שחדל לעשן באופן פרמאננטי וקבור מאה מטר באדמה מה שבטוח שגם בתחיית ה מתים הוא לא יקום

Bronx Bomber

New member
זה המציאות. ישראל הפכה להיות

דיקטטורה כמו שיש בעולם השלישי.

יוטו

New member
כשפייגלין יהיה ראש ממשלה - תראו

את ההבדל בין ראש ממשלה שלא עומד בלחצים של בוש (כולם עד עכשיו ) לבם הראשון שטובת עמו יותר חשובה מטובת בן אדם אחד ששמו בוש ..

Bronx Bomber

New member
פייגלין לא היה מונע את הגירוש. קרא

חלק מהמאמר שלו: " הנחה מס' 6 – חיים על כידונים מי שנכנס אל גוש קטיף, הבחין מיד בתופעה לא הגיונית שתוך זמן קצר מאוד מתרגלים אליה ומפסיקים לשאול שאלות לגביה. מדובר היה בחיים בצל כידונים. כל הגוש היה מעין מחנה צבאי אחד גדול, בתים בצל הטנקים, גני ילדים בצל עמדות צה"ל, גדרות מחושמלות, בטונדות, ביצורים עמדות ירי ומה לא... ככה אי אפשר להקים התיישבות. זר שנכנס לגוש רואה מיד למי הארץ ומי הכובש הזר. אם חפצי חיים אנו, מוטב נבין שפינוי-פיצוי הוא אכן הפתרון הנכון והמוסרי. אם אינך נכון לפנות לפצות אותם, תמצא עצמך ובצדק מפנה-מפצה את עצמך ואת מתיך... "

גבר מתי בפעם האחרונה ביקרת

בשדרות אתה יודע שכל היישובים מחוץ לעזה שבשטח ישראל לא התנחלות ולא שום דבר נראים היום בדיוק אותו דבר

the mnm factor

New member
כשפייגלין יהיה ראש ממשלה

TheOrion

New member
פיגגלין יחגוג ראשות ממשלה

כמו שהפועל ת"א חגגה אליפות.

Patch A

New member
תגיד..

אתה מקבל כסף על להגיד את זה? ז'תומרת, אתה בכלל מדמיין לעצמך איך המדינה שלנו תיראה אם נלך עם הראש בקיר בלי להסתכל לצדדים כמו שאתה מציע?

hornyman73

New member
תלונה על הסתה לרצח

צ'ה כתבת: "סמולן טוב הוא סמולן שחדל לעשן באופן פרמאננטי וקבור מאה מטר באדמה..." זו הסתה לרצח.

the mnm factor

New member
ובכל זאת לא מוחקים אותה

ע"פ התקנון החדש מספיק שיפגע בפלג מהציבור כדי שיחסם ללא אזהרה... והוא מסיט לרצח של שמאלנים.... עכשיו נראה אם המנהלים יבצעו את מה שאמרו.

Rotema3

New member
זה בסדר. הם איתכם.

הסטה לרצח? הגזמתם לא? מה עם כל מה שאומרים חבריכם במפורש? למה פה לרדת לקטנות?

Rotema3

New member
אז בכל זאת נרד לקטנות.

מה עם כל האנשים אליהם אתה ושכמוך חשים אמפתיה? לא חשוב מה שהם אומרים במפורש? לא חשוב מה שהם זועקים בכל הזדמנות, שרק אפשר? ושהתקשורת השמאלנית מרשה לעצמה להראות? למה אתם לא מתיחסים לדברים החשובים באמת? למה תמיד הולכים רחוק? למה לא מנסים לתקן קודם מה שקרוב, ואז להיות סופרמנים עם יד ארוכה?

רותם, את מבלבלת....

בין "אמפטיה" ובין "הבנה". "אמפטיה" היא הזדהות ריגשית עם הצד השני, בעוד שניתן להבין את מניעי הצד השני, גם מבלי ליצוראיתו הזדהות.

Rotema3

New member
זאת לא חייבת להיות הזדהות

במובן של הסכמה. אילא הזדהות עם הכאב- דבר שאני שומעת את המשאל מתבכיין עליו לא מעט.

למעלה