"דעות מול הסתה"

TheOrion

New member
אני חש אמפתיה כלפי עצמי

כלפי החברים שלי וכלפי מי שמכבד אותי. יש הבדל בין אמפתיה להבנה. יש הבדל בין רגש לבין רצון שהעם שלי יהיה קודם כל אנושי. יש הבדל בין להיות חבר של פלסתינאי ולבין לא לרצות שהוא ימות. יש הבדל בין לא להסכים עם שמאלני לבין לומר "שמאלני טוב הוא שמאלני מת" כפי שנאמר פה. התקשורת לא שמאלנית. אני לא יודע מאיפה את מביאה את זה, אבל אני שומע הרבה יותר ח"כים ימניים מאשר שמאלנים בטלוויזיה. אני שומע הרבה יותר קריאות נגד העבודה מאשר קריאות נגד השרון בכתבות בטלוויזיה. אני שומע הרבה יותר ימין קיצוני מאשר שמאל קיצוני בטלוויזיה. עם תקשורת שמאלנית זה לא היה קורה. למה ללכת רחוק באמת? בואי נסתכל איך הימין שלנו מתנהג, ואחרי זה נלך רחוק אל העם השכן.

the mnm factor

New member
לא, לא הגזמנו

כשהוא אומר ששמאלני טוב מקומו בקבר הוא בעצם אומר שצריך להרוג את כל השמאלנים... ולא משנה מי הוא ומה הוא... ולא איכפת לי שלא לזה הוא התכוון- זה מה שמשתמע ועליו להענש. ואני אשמח לדוגמאות של שמאלני (קבוע בפורום, ולא עובר אורח) שמסית לרצח מישהו בכלל.

Rotema3

New member
תקשיב.

ההודעה שלו-כן זה מוגזם. אני לא מסכימה איתה בכלל. אף אחד מהצדדים לא צריך לכתוב את זה. העובדה שהפעם זה היה משהו מהימין לא אומרת כלום! אל תלך לכוון הזה, כי אז, *שוב* גם אתה לא תצא צודק. יש הבדל בין הסטה לרצח, לבין מה שנכתב. לא מגנה, לא מצדיקה-אבל יש הבדל. וכן, לא פעם שמעתי מצד השמאל, אוהב האדם הערות גסות בסגנון- על המתנחלים. אתה רציני איתי כשאתה מבקש דוגמא?. חכה בסבלנות. עוד תראה לבד לצערי.

the mnm factor

New member
אם את לא מסכימה איתה

למה את לא אומרת לו משהו על זה? הוא מכתים את שמם של הימנים ההגונים שנמצאים כאן... וזה יוצר דעות קודמות. אם אני אגיד לו שמה שהוא עושה לא בסדר הוא יצפצף עלי- אם מישהו מהמחנה שלו יגיד לו את זה... אולי לא. הערות גסות... הן אינן הסטה לרצח- האמרה "שמאלן טוב הוא שמאלן קבור" היא כן.

One Echoe

New member
הדבר היחיד שהבנתי,

הוא שאתה אידיוט ואטום. וסליחה מראש למנהלים, לאור החוקים החדשים. א' כל, כותבים שמאלן. ולא מעניין אותי הפאוריה המפגרת שלכם. דבר שני, ההודעה שלך היא הסתה אחת גדולה. מוזר שכל מה שכתבת בעד הימניים. חח זה כ"כ פאקינג פתטי.

Theherod

New member
כמה הבהרות

אם יפנו את הפלסטינים בנחישות וברגישות (בעיקר ברגישות) כמו שפינו את המתנחלים, ויתנו להם פיצויי עתק, ובתים חלופיים, אז זה יראה לי כמעט בסדר גמור, פרט לזה שהפלסטינים הם לא תושבי המדינה ולכן זה כן יהיה גירוש, לא פינוי. אם אלו יהיו ערבים-ישראלים, אז סבבה. ואנשים כמוך צריך למחות מעל פני האדמה, זה מה שנקרא דמוקרטיה-מתגוננת, אנשים כמוך הם הדיקטטורים האמיתיים, אם רק היו מצליחים להביא לכך. אפשר לא להסכים, אבל אי אפשר לחסל אוכלוסיה שלמה, בגלל שדעותיה שונות, פרט לאוכלוסיה כמוך, שמאמינה שכן צריך לעשות את זה, כמו שאמרתי, בסגנון הדמוקרטי המתגוננת. יש לי חברים ימנים, אני לא מסכים עם דעתם, אז זה לא מונע ממני להיות חבר שלהם.

TOMASS The Best

New member
תקשיב בנאדם כבר אמרתי הם מעדיפים

להיות צודקים מאשר חכמים, למה הכוונה, זה כמו שמישהו יגנוב לך משהו ואתה במקום להיות חכם וללכת למשטרה להתלונן תילך ותפגע בו בשביל להיות צודק, אותו דבר פה, אנחנו העם הכי שנוא, מאוס, מנודה, מקופח בעולם, והם מנסים להיות צודקים, שלא נהייה כובשים, גזעניים, מחבלים, רוצחים, מסיתים כביכול, השמאלניים הולכים להצניח שמות של שכוניות ערביות, להפגין נגד התנחלויות, להפגין נגד הגדר, הם מחפשים את הצדק, סוג של צדק שאפילו ערבים לא דורשים!! (איזה ערבי ביקש דיבר על שכונות ערביות בעכו??) בשורה התחתונה הם מנסים להיות חכמים, אבל הם הכי טיפשים בעולם.

למעלה