דעות קדומות - לא פלא ,בגלל התשקורת.

נדב פ1

New member
דעות קדומות - לא פלא ,בגלל התשקורת.

עם כתבה מטומטמת כזו , מה כבר הפלא שלדבר עם הארץ-ישראלי הממוצע על מאגיה תזכה אתכם במקרה הטוב בהתרחקותו של האדם מולו אתם ניצבים ?

ToryMaster

New member
זה לא קרה לי

אני חשה עוף מוזר נו

gwizard

New member
גם לי לא

אז את כבר לא לבד
אני דווקא לא מסתיר את עצם היותי מאמין ביותר מאל אחד או עוסק במאגיה. גם בעבודה אצלי (מקום מכובד בתחום הייטק) כל הלובשי חליפות מתייחסים לעניין בהתעניינות וכבוד. לא צוחקים ולא מתרחקים, אך אני חושד כי הכבוד נובע קצת מפחד

ToryMaster

New member
זה לא עניין של פחד

זה פשוט... לאנשים כאילו לא איכפת. כן יש את אלו שלא מאמינים, ויש מספר אנשים שהריצו על זה מספר בדיחות מאוד משעשעות, אבל זה ברמה כל כך שטחית... לוידעת, מוזר לי מאוד.

gwizard

New member
אולי זה קשור לגיל

אני לא מתכוון להעליב אותך בשום צורה באומרי את זה, אבל אני מסתובב עם חברה הרבה יותר מבוגרים ממה שאני מניח שאת מסתובבת. וכאשר אני אומר מבוגרים אני מתכוון החל מ-20 ולסיים ב-60. את לא יכולה להשוות יחס של מתבגר בן 18 ליחס של מבוגר שעבר הרבה יותר בחייו ודעותיו כבר התיישבו בגיל 40. זה פשוט שונה.

ToryMaster

New member
המ

מה אם אומר לך שיש לי מספר חברים בני 20+ וגם 30+? מה אם אגיד לך שפעם הייתה מישהי שהייתה מאוד מאוד קרובה אלי, והיא בת 40+? אני חושבת שבהחלט אפשר לציין שאני מתרועעת עם אנשים מבוגרים

gwizard

New member
כופרת ../images/Emo13.gif

גם הארי פוטר וגם אנשים מבוגרים. תתביישי לך

נדב פ1

New member
יעל ,

יחד עם זאת שאת בהחלט עולה לי על העצבים מדי פעם ופעם , זה לא מפליא כלל וכלל שאת מתרועעת עם מבוגרים , זה אפילו הגיוני משהו - בדרך כלל בחורות בגילך נוטות להיות ערב רב ופוחז של חסרות איטנטליגנציה ובעלות רמת אינטואיציה ופתיחות ספיריטואלית של דלעת . את מן הסתם , האנטי-תיזה לאישיות שכזו , וזה נהדר . לי גם יש כמה חברים מבוגרים ממני בשנים רבות , ואין שום דבר שלילי בדבר - נהפוך הוא , זה רק מעיד על תכונות מרתקות וחיוביות .

gwizard

New member
מה ?!?!

זו אשקרא הייתה מחמאה ליעל ? אוי, לאן הגענו...המתיקות פשוט נוטפת מהקירות

נדב פ1

New member
אהא ,

לא נרמז שיש בזה מן השלילי , אך אני מכיר היטב את התחושה של הבהמות הארץ-ישראליות מסביב לוטשות עיניים ופוצחות במטח רכילויות וחטטנויות למן הרגע שאחד לא מתרועע חברתית עם בן גילו אשר יועד לו עקב נורמות חברתיות של כסילים , רפי שכל ואימבסילים יהודים נפוצים משהו במחוזותינו הטראגיים שבארץ הקודש .

ToryMaster

New member
די נו

מה אני חיה בבועה? אתם מדברים על אנשים שתוקפים אתכם בגלל עיסוק בפאגאניזם או מאגיה, כשאני חוויתי את זה רק ב122 ובמסר מילד בן 12. אתם מדברים על אנשים שמסתכלים עקום על בני נוער שמתרועעים עם מבוגרים מהם, כשאני לא חשבתי על זה אף פעם. מה סנגר איתי

נדב פ1

New member
מאיפה את ?

באזור תל אביב המצב די בסדר , אך בקהילות קטנות כמו מושבים ( אני גר באחד ) או קיבוצים ( יימח שמם של הקומוניסטים האלו ) המצב בכי רע , רכלנות על ימין ועל שמאל .

ToryMaster

New member
כרמיאל, מכיר?

אז אני גרה בישוב קטנטן, אחד משלושים ישובים אחרים ששייכים למועצה. ואני קיבוצניקית לשעבר, עם שני הורים קיבוצניקים והרבה חברים קיבוצניקים.

נדב פ1

New member
בטח שאני מכיר ,

בוודאי שאני מכיר את כרמיאל . ולגבי שורשייך בקיבוץ - מקומוניזם יאה להתרחק ויפה שעה אחת קודם .

ToryMaster

New member
זה עניין של דעה

אני חושבת שקומוניזם ושיתוף זה נחמד עד גבול מסוים.

gwizard

New member
מסכים

כיוצא של ברית המועצות לשעבר גם אני חושב כי רעיון הקומוניזם הוא רעיון טוב, יעיל ונאור, אך היישום שלו עקב מגבלות האגו האנושי קשות מאוד לביצוע. הרי תמיד יהיה מישהו שירצה יותר מאחרים....

למעלה