דעות VS היגיון

דידי 9

New member
בחרתי לענות עכשיו. יש לך בבית

מגרסה במקרה?

גרוס........דק!

אני מבין שתחום הנשים אינו מוכר לך

אבל תאמין או לא יש עוד צורות חיים גבריות שיש להם הרבה אינטרקציה עם נשים
לכן יש להם גם את היכולת להביע דעות עמוקות שכאלו
&nbsp
הייתי אומר לך בהצלחה
אבל מבחינתי שאלוקים יקח אותך

משום מה הגברים מתלהבים

לדבר על נשים כאילו זה וואו זה מה שיש לנו תמו הצרות והבעיות! אני עם 800 נשים נשות עסקים מעולם הספא ועד אופנה בקבוצה באינסטגרם ועוד!
והפיתויים שאני עברתי בחיי ומה לא,וראיתי הכול כבר אז לא פלא שיש לא מעט שנשארים בלי שקל על התחת אחר כך!

ולא סתם חזל כתבו מה שכתבו על המין הגברי והנשים וכללי התנהגות!

תאמין לי תן לי את האישה הטובה החכמה והשקטה וזהו ,תאמין לי אני אדם מאמין עם כיפה אז ככה שתודה לאל עם כל הנסיונות עמדתי בגבורה !

אנשים חושבים בחורות זיונים זה מה שחשוב בחיים במצב של היום,עדיף תהיה עם חברה טובה ואל תחפש בחוץ !

אני לגמרי מסכים

אבל אתה יכול לקבל את זה גם בארץ
פשוט בארץ גם אתה צריך להוכיח את עצמך
אצל גויה רק היא צריכה
&nbsp
יש לך בארץ אחלה נשים, נכון שצריך לחפש המון, אבל אם אתה באמת גבר גבר, אתה רק צריך למצוא מישהי עם פוטנציאל שראתה בחייה חיי משפחה תקינים , ואת כל השאר אתה יכול להוציא ממנה בקלות
אם אתה גבר גבר היא תרוץ על הידיים כדי למלא את התפקיד הנכסף הזה

רבי שמעון בן חלפתא

בתלמוד בבלי מובא שרבי שמעון בן חלפתא היה אדם כבד בשר, מסופר
&nbsp
היה עני מרוד, ולא היה לו די להוצאות שבת ויום טוב. בעקבות תפילתו, ניתנה לו מרגלית מן השמים, ובתמורתה השתמש לצורך הוצאות שבת ויום-טוב. כששמעה על כך אשתו, אמרה שאינה מסכימה לזה, כדי שלא יחסר מחלקו לעולם הבא. הלך רבי שמעון בן חלפתא לשדה והתפלל, וחזרו ונטלו אותה ממנו‏[2]. חז"ל אמרו, שהנס השני גדול מן הראשון, כי מהשמים נותנים ולא לוקחים בחזרה את מתנות השמים‏[3].

על אחת כמה וכמה

&nbsp
לא ישנו עבורם את הנהגות הבריאה
&nbsp
חז"ל אמרו, שהנס השני גדול מן הראשון, כי מהשמים נותנים ולא לוקחים בחזרה את מתנות השמים‏

האם אתה רואה שאתה...

יצאת פה "לא אומר כלום" (כפי הערותיך בשרשורים קודמים)?
אתה לא עונה על השאלה שמבקשת ממך "עצה" מה לעשות...

puma141

New member
מה זה אומר?

שבדרך כלל זה לא ככה, שרק בגדר נס ממש גדול זה יכול להיות?

למעלה