דעתי על וסטוליף...

ADI BYRNE

New member
הכוונה היתה לזה שאוהב את אמונום

זאת היתה החזרה על הוסטוליף שלך!!!!!! כן אני יודעת שאני בוגרת אין צורך לחזור על זה! אני אישית מחבבת את הראפר הלבן אבל נו באמת........ איך אפשר להשוות אותו למלאכים קדושים כאלה? באמת צדקת כשאמרת שאין מקום להשוואה! ולא סתם עברתי שורה בין ה- איך אפשר להשוות ל-למלאכים ... הנושא שלו לא ראוי להיות איתם באותה שורה בתגובה שלי!!!!!!!!!

Eminemity

New member
בתור אחת שהשם של אחד מחברי...

"הלהקה ההיא" נמצא בכינוי שלה, אני מבין באיזה צד של "מחנות ההערצה" את נמצאת. ואם לא הבנתן עדיין, ההודעה שלי, וה"וסטוליף", היו כתגובה לאותה הודעה בדיוק (חוץ מדברים ששונו על מנת להתאים את זה מאמינם ל"וסטוליף"), שפורסמה בפורום אמינם, ע"י חברתכן לפורום, ווסטלייף גירל. וכפי שאמרתי, איך אפשר להשוות בין חלומות שמותווים ע"י תאגידי ענק, נכתבים ע"י אנשים בחדרים קטנים וחשוכים עם משכורת של נעל (?!?), ומושרים ע"י חבורות של נערים/נערות/שניהם חסרי כל סממן של כשרון, לאמנים חזקים שלא שמים ***, ושרים על המציאות כמו שהיא? ולמה דווקא, מכולכן, רק ווסטלייף גירל לא הגיבה עדיין? אז Fuck y´all, all o´ y´all! If you don´t like me, blow me! Dr. Dre-

Nicky My Love

New member
כוס ראבק!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגיד לה יש כלב מסריח מה הבעיות שלךךך??? יותר דפוק מזה אתה לא יכול להיות!!!!!! רק המחשבה עליך גורמת לי לצחוק!!! אז אתה יודע לכתוב כמה קללות באנגלית.... יופי לך... עכשיו אתה רק צריך ללמוד מה זה אומר...! למה אתה חוזר כל הזמן על מה שאתה אומר..... "איך אפשר להשוות..בלה בלה בלה...תאגידי ענק..בלה בלה בלה...משכורת של נעל.. בלה בלה בלה.... אתה שב בשקט.. מילא היית מגוון בין הודעה להודעה... אבל אתה חוזר על עצמך כל הזמן...! זה קצת קרצייתי... אתה לא חושב?!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב. ניקיו´שששששששששששש מחררררררררר יש לך יום הולדת אהובי הכוסוןןן!!!! אני אוהבת אותך יותר מכל דבר אחר בעולם! XxXxXxXxXxxx!!!!!!!! שרון ביירן!

Eminemity

New member
כוס ראב-ראב-ראבק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שאני, כלב מסריח שכמוני (*חיוך זדוני*), אחד ויחיד (ואין דומה לי) אגוון? אז למה את וחברותיך, שמספרכן גדול בהרבה ממספריי (כפי שאמרתי כבר, אחד ויחיד), אבל תוכן ההודעות שלכן חוזר על עצמו כמו תקליט שרוט ("...והאינפלציה כבר מיפלציה, מכאיבה כמו אפילציה" סאב שולייט!). אז Fuck y´all, all o´ y´all, if you don´t like, blow me! (ואני יודע מה זה אומר, ולהפניה חוזרת פני לUnder the Influence, של אמינם.

ניקי בי

New member
אאאאוויייייייששששש..........

אולי די כבר? זה כברממש לא במקום כל הויכוח שלכם! אתה תישאר עם האמינם והראפ שלך, והבנות כאן בפורום, נשאר עם ווסטלייף, ובואו ננסה את זה בלי לקלל

Eminemity

New member
תראו מי מדברת... (זה גם סרט, BTW)

אני? מתלהב? ואני??!?!??!?? הומו?!?!??!? ומה זאת אומרת "לא ביקשתי תגובה"?!?!?!?!??!?!?!? זה כמו להגיד "מוות לערבים" בעזה, ולצפות לצאת משם בחיים!

Uptown_Girl

New member
סליחה?!?!?!?!

מה זה אמור להביע?? זה שאנחנו אוהבות פופ, לא אומר שאני חיות בתוך בועה... שתדע שאני כן מאוד מעורבת בכל מה שקורה מסביב ו-ווסטלייף הם אולי חלק מהחיים שלי אבל בכלל בכלל בכלל לא הכל ומה שקורה כאן ודברים אחרים מאוד משנים לי. העובדה שאני באה לכאן ואוהבת את ווסטלייף לא אומרת שמחוץ לעניין המוזיקה הדברים שחשובים לך לא חשובים לי. זה לא אומר שאני סוגרה ושומעת ווסטלייף כל היום. זה סה"כ אומר שאני אוהבת אותם כלהקה ואני אוהבת את השירים שלי. אנשים כמוך באים לכאן ומרימים את האף כאילו הם שווים יותר כי הם אוהבים סוג מוזיקה אחר. אז לא- מי שאוהב פופ הוא לא בהכרח חי בבועה או משחק בברביות. אז תחשוב קצת לפני שאתה פולט שטויות. -ליאור- *Sick and tired of hearing all these people talk about, what´s the deal with this pop life and when is it gonna fade out* Nsync/Pop

אם את כל כך מעורבת במה שקורה מסביב

אז איך זה שלא נמאס לך לשמוע על מערכות היחסים של חבורת כוסונים(שילכו לדגמן,מה הם שרים?!)מ אירלנד???

Uptown_Girl

New member
איך זה?

איך זה שלאנשים לא נמאס לריב? להילחם? למות? לקרוא? לראות טלוויזיה? לקרוא על מלחמה? ככה זה...אני מתעניינת בהרבה מאוד דברים, וביניהם גם ווסטלייף. זה שאני קוראת עיתון כל בוקר לא אומר שאני לא יכולה מצד שני לקרוא חדשות על ווסטלייף...זה לא נוגד אחד את השני...

ADI BYRNE

New member
אוי אז אני מניחה שלא כדאי לי להתעסק

איתך! אני כבר כולי רועדת... באמת!

s.p.y

New member
בעייה פסיכולוגית

לפי דעתי אתה מתכחש לרגשות שלך! אתה מתחבא מאחורי הקשיחות של אמינם. לווסטלייף יש שירים שמדברים על רגשות ואתה כנראה משחק אותה "גבר" שפשוט מתאים לו השטויות של אמינם - כמו לקלל את מי שרק אפשר. בטוח שיש לך בעייה נפשית!!!!!!!!!!!!!! למה בכלל נכנסת לפורום הזה? תחזור לפורום של אמונום ובינתיים הייתי ממליצה על כדורי פרוזק לשיפור הדימוי העצמי!

Nicky My Love

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקיי אין לי כוח לריב.. כנראה בגלל שאני מתה מעייפות... ואין לי כוח לחשוב עכשיו כי אני ממש מממשששש עייפה....! אז בעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!! ויום הולדתתת שמחחחחחח ניקקקיי בעללייייייי הכוסווווןןןןןןןן happy .b. day 2 u my LOVE i LOVE U so much.. if u only knew....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XxXxXxXxXxXxXxXxX kissssss kiissss kiiiiiiiisssss!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרוןןן ביירן מעריצת ווסטליייף... מי שרוצה לשלוח אימיילים האימייל שלי הוא: [email protected]

מטומטמת

מה את מנסה לשחק אותה פסיכולוגית? ראית יותר מדי הסופרנוס או משהו? "מתחבא מאחורי הקשיחות של אמנים"? לא לכל אחד ווסטלייף מזיזים ת´תחת וכן ד"ר יש כאלה שמה לעשות שווסטלייף לא מזיזים להם את קצה הריס! בעייה נפשית? הוא שומע אמ טי וי! תאמיני לי! ואני מדברת כחולת נפש ילד ששומע אמ טי וי מעריץ דמות "ראפ" ושומע ממה שהבנתי סאבלימינל הוא נורמלי לחלוטין את חולת הנפש משחקת ב פריטנד אי אמ א שרינק ומנסה לחהישמע חכמה מתחת לכל השטויות שהרגע שפכת! "כדורי פרוזק לשיפור הדימוי העצמי"???????? תגידי לי אין לך מה לעשות בחיים שאת מנסה להוסיף כל מילה חדשה שלמדת לפורום??? מה הקשר בין פרוזק שד"א הם כדורים נגד דיכאונות לבין שיפור הדימוי העצמי? ובכלל למה הוא צריך שיפור דימוי עצמי? הילד נורמלי-נאמר מפי מי שמזהה כאלה! אני מציעה לך-לסתום את הפה!!!!!!! מכל הזיוני שכל שלך כבר התעיפתי לכי תיראי הטלאטביז ותנסי להסביר את המשמעות העמוקה שבתכנית לאחים הקטנים שלך (לא אמרתי שאין משמעות לתוכנית-דווקא משמעות עמוקה אבל תלוי איך מפרשים אותה) אורית (חולת נפש) שחף

shane girl

New member
דייייי

תפסיקו עם זה כבר!!!!!!! זה ילדותי!!!!! לכל אחד יש טעם משלו וזהו!! ואם אתם לא רוצים לקבל את זה אז תעברו לפורום אחר!!!!!!! ביייייייייי

למעלה