דעתי על קווי מהדרין

Sophalin

New member
את יותר משנה בפורום

ולא הזזנו אותך אפילו אינץ' אני מאמין.

אסננוש15

New member
הכל בהומור

deathcaster

New member
הזזנו אותה

אבל לא בדרך חייה.... סיפקנו לה קצת זוויות ראיה אחרות על היהדות, על החיים, על הבחירות שלנו... ובניגוד מוחלט לכל הפנאטים שרושמים כאן (כי היא רחוקה מאוד מלהיות כזו)... אם לא היינו עושים זאת, אני סבור שהיא לא הייתה ממשיכה לכתוב כאן בפורום. אסנת היא אנטיתזה לסטיגמה החרדית השלילית.

deathcaster

New member
מה גם שאני לפחות לא רוצה להזיז אף אחד

בניגוד לדתיים שרוצים לשנות לי ת'חייים, אני לא חושב שזה המקום שלי, בטח שלא כאן בפורום, להוציא אף אחד בשאלה.

Sophalin

New member
אגב

קבל ח"ח על החתימה (אני מניח שהדוגמא על הצמחונות לא הייתה מוצלחת במיוחד נכון?)

GolanBerlin

New member
מצאתי את דבריו של הרב שרלו על הקווים

שאלו אותו שאלה באתר מורשת על הקווים, והוא ענה. אני שמח לשמוע שיש רבנים שמצדדים בדעה שלי. http://www.moreshet.co.il/web/shut/shut2.asp?id=120958 אגב, הרב שרלו הוא באמת אחד הרבנים שאני ממש מעריך ומכבד. הוא לא קיצוני גם בהלכה וגם בדעות פוליטיות.

GolanBerlin

New member
שימו לב להדגשה שלו

הוא מדגיש שכאשר שמים כל כך הרבה גדרות על הנשים, זה כבר הופך לחוסר צניעות כי זה הופך את האישה לאיזה פצצה מתקתקת שרק מחכה להכשיל גברים. ואני מסכים איתו. עובדה שאף פעם לא ראיתי ברחוב אישה חילונית הולכת עם גופיה ואז 20 גברים משפריצים זרע לכל עבר. רק ברחובות החרדיים כשרואים בחורה כולם מסתכלים. הזוי.

deathcaster

New member
חחח.....

יובל שרלו הוא אכן אחד מהרבנים המתונים.... אבל רב נשאר רב, והמחשבה השוביניסטית נותרת שוביניסיטית. "כי זה הופך את האישה לאיזה פצצה מתקתקת שרק מחכה להכשיל גברים"- כן, זה כל מה שיש לאישה לעשות בחיים, להכשיל גברים. עוד מימי פרי עץ הדעת ..אהה? אולי הגברים לא בסדר? אבל לא מוכנים להודות בזה?

GolanBerlin

New member
תגיד לי, יש לך כשל בהבנת הנקרא?

אני לא אמרתי שאישה היא פצצה מתקתקת, רק אמרתי שאם אנשים עושים יותר מדי החמרות בנוגע לצניעות זה גורם לגברים להתייחס אל הנשים בזלזול וכאיזה שד, ולכן אני והרב שרלו מתנגדים לכל ההחמרות הטיפשיות האלה, כדי ש-לא נגיע למצב הזה. באמת. די לסלף את הדברים שלי.

deathcaster

New member
כנראה לך יש כשל בהכנת הנקרא

היכן טענתי שאתה כתבת (ולא אמרת) את זה? ציטטתי את מה שאתה ציטטת את שרלו, והגבתי, כי אתה כתבת שאתה מסכים עם זה אני מגחך על זה כמו שהרב שרלו גיחך על זה. כעת אתה מוזמן להתנצל על דבריך.

GolanBerlin

New member
טוב, טעות שלי - מצטער

ואני יכול להתנצל בלי שיגידו לי. תודה.

deathcaster

New member
צר לי...

שאינני מאמין לך אם לא הייתי מסב את תשומת ליבך, לא נראה לי שהיית מתנצל.

deathcaster

New member

זה שהוא התנצל בעבר, לא אומר שהוא היה מתנצל שוב אם לא הייתי מסב את תשומת ליבו, כשלת בכשל לוגי מסוג "פטיציו פרינצ'יפי" (הנחת המבוקש)

Sophalin

New member
או שלחילופין לא הבנתי אותך היטב

אני חשבתי שהתכוונת שהוא לא היה מתנצל משום שאין זה מאופיו להתנצל (עקב הנסיון שיש לך עם אנשים אחרים בפורום שלא אציין את שמם - אם זה נכון אגב אז אתה כשלת באותו כשל לוגי בדיוק) ההנחה שלי היא שאתה שופט את אופיו על סמך זה ולכן אמרת את שאמרת. אני טוען שכשהראו לו את טעותו הוא עמד עליה והתנצל (שזו מבחינתי התנהגות הרבה יותר בוגרת, אחראית ורצינית בשביל גילו הצעיר לעומת למשל גבעון שמאוד צפצף בגילו המבוגר אך לא נהג להתנהג בהתאם)

למעלה