דעת קהל

OoOעדיOoO

New member
הייייי!!!

קוראים לי עדי כמו שראיתם ויש לי קצת על מה לדבר בקשר לתוכנית: ראיתי היום את התוכנית איזה יפה!!!יש לזה את הבגנון של תוכניות כמו בחול!!איזה תוכנית שווה!!!מי ראה היום את הפרק??

gall5

New member
מקסים

התוכנית ממש מקסימה, מצחיקה, מרגשת, עניניית (משהו משלנו). סוף סוף יש גם לנו תוכנית מהמציאות הכואבת העצובה והמרגשת אבל המציאות בהחלט שלנו. כול הכבוד, אני כבר מחכה לשבוע הבא. יאיר לפיד אני מעריצה אותך על היכולת להוציא כזאת סדרה "חזק ואמץ"

sexylaala

New member
לאחר צפיה בפרק הראשון של הסדרה...

הרגע נגמר הפרק הראשון של הסדרה ולדעתי זאת אחת הסדרות הטובות שנעשו בארץ ! הכתיבה מצויינת והמשחק של רוב השחקנים אמין ... היה לי מעניין, מרגש , וסוף הפרק ממש הפתיע אותי. אני מקווה שימשיך ככה ואני כבר מחכה לשבוע הבא. אחד הדברים שהגבירו את ההנאה היה שלא היו פרסומות באמצע והעלילה לא נקטעת בכל פעם . ההמלצה שלי --- אסור להפסיד !!!!

mored22

New member
אחלה של סדרה - לפרגן

אמנם אנחנו רק בפרק הראשון אבל חשוב לפרגן ולומר אחלה של סדרה עם שחקנים מהשורה הראשונה מקוה להמשך עלילה מצויינת גם בפרקים הבאים

batman

New member
../images/Emo11.gifBכגודל הציפיות כך גם גודל האכזבה

או גם = "עם בילד אפ כזה, אפשר היה לצפות ליותר" או גם = "ההר הוליד עכבר" ועוד, ועוד בואו נתחיל מהצורה ולא מהתוכן : כתב כאן מישהו "נסיון לחקות את הבית הלבן", וזה תאור מדוייק. רק שאצלנו, החבורה תקועה בשניים וחצי חדרים (נגמר הכסף לסט?) , אותם חדרים שמופיעים שוב ושוב בדרמות ישראליות, זזים סביב אקווריום מזכוכית (אמרנו כבר הבית הלבן?) ומדווחים אחד לשני , לא ברור על מה. אין שום תחושת דחיפות, קצב, דופק שפועם ברקע (אם כבר להעתיק אז כמו שצריך) ועריכה ממש אבל ממש מרדימה. את המבטים מלאי ה(אעלק) המשמעות ניתן להשאיר במסדרונות הערוץ הראשון ולהחליף בציוד עדכני קצת יותר מארבעה מסכי פלסמה וכמה LCD פושטים. ומה שהפיל אותי הכי חזק מבחינת הזלזול בצופה היה שיחת הוידא העלובה עם מישהו בלתי מזוהה בעליל במכשיר, שימו לב, פאלם. כן כן רבותי, זה המקסימום שאפשר היה לארגן? אתם יודעים מה זה חדר מצב? מה זה הבור? חפ"ק? חמ"ל? דחילאק אפילו לא חדר צפיה בסלון חללית. אבל כל זה לא מגרד את התלישות של התוכן וההקשר האקטואלי. אני בכוונה אתחיל מהסוף - אי מניעת התנקשות בשגריר ישראל בצרפת כצעד ש"משפר את מצבינו עם הצרפתים". לפי אותו הגיון מוזר, כל הרוג בשטחים משפר את מצבינו הבינלאומי בצורה יפה מאד, עדיף נשים וילדים. בעצם, למה לחכות ליוזמה פלשתינית? בואו נחסל בעצמינו כמה ילדים, ועדיף בשידור חי. המלצה נוספת היא להסיר את האבטחה מכל נציגינו בחו"ל. הרי תוך כמה שבועות ועשרים , שלושים הרוגים אנחנו נהיה הכי פופולרים בעולם. והנה עוד סוגיה משעשעת - האם לדווח או לא לדווח שיש חשש להסתרת תוצאות הנפל של ניסוי החץ. דהההה , האם הנוכחים אמונים על יציבות הממשלה או על בטחון המדינה? האם לחברי הצוות יש בעיה עם דיווח מלא, מיידי ומהיר משיקולים של יציבות הממשלה ? שימו לב, לא פגיעה בבטחון הלאומי חס וחלילה. בנוסף, בשום מתקן בטחוני כזה רגיש, לכאורה, לא תהיה כזו טיילת של חיילים אזרחים ובטח לא אמא של מספר 2 בארגון ואחותו המיוחדת. האם לסגן ראש מנהל גיוס (סרן בבקו"ם) יש בכלל סיווג בטחוני לדעת על קיומו של הגוף הזה ? אהה כן שכחתי כמעט. טלפונים סלולרים. ויותר גרוע מזה, אוזניות אלחוטיות. זה באמת טמטום, שיחות הדלפה סופר רגישות מנוהלות באמצעי התקשורת שהוגדר ע"י צה"ל כאסון צבאי. כל ילד עם מחשב נייד ואנטנה מנייר כסף יכול ליירט היום שיחות סלולריות. אבל על זה לא שמעו בחמ"ל. שם, במעוז הטוהר, החוכמה והקרביות המתוחכמת, הקו העליליתי העיקרי הוא איך לקמבן את האחות האיטית לצה"ל , עם טלפון לסגן הרטכ"ל. נו באמת.... ראיתית את פרק 1, הספיק לי.

טיפטיפי

New member
תוכנית מעולה!!! רואים ש

רואים שיאיר כתב אותה, זה הסגנון שלו למי ששם לב

i m a n

New member
דרמה ישראלית טובה

סוף סוף דרמה ישראלית אינטלקטואלית. לזה אני קורא טלויזיה חכמה. משחק מאופק, שנון, ומהולה. אלי פינש ממש טוב בדמות דרמטית- לא ידענו. תמשיך כך. אילת זורר וליאור אשכנזי מצוינים. כל הכבוד. איציק לוי צלם צבאי.

shlang

New member
חבל שלא היו פירסומות

אם היו פירסומות לפחות היינו נהנים ממשהו

batman

New member
הראה לי מי חבריך ואומר לך מי אתה

קראתי את כל התגובות וגיליתי שממש קל לנחש מי אהב את הסדרה ומי לא. אם ההודעה נכתבה בשפה פשוטה, עם לא מעט שגיאות , ביטויים כללים וללא התייחסות ספציפית, זה כנראה כותב/ת צעיר/ה , קל להתרשמות , מחוסר נסיון בחיים ובטלוויזיה. (הכי אהבתי את זה שכתב "זה לא דומה בכלל לבית הלבן , חוץ מזה שהעקרון אותו הדבר") רוב הצופים שכבר חוו סדרת דרמה אחת או שתיים, כאלה שעברו התנסות ביטחוניסטית כלשהי (אפילו שרות בצבא) וקראו שניים שלושה ספרי מתח, מזהים מיד את הדליחות של "חמ"ל". ילדים. לא מספיק להגיד שב"כ, מוסד, אמ"ן כל שלוש דקות כדי ליצור סדרת דרמה סוחפת. השימוש הכאילו דרך אגבי בשמות "הארגונים החשאיים" דומה מאד לשעשוע של ילדי גן חובה כשהם אומרים שוב ושוב "פיפי, בולבול" וצוחקים למראה תגובת המבוגרים. היה מי שהתייחס לסוף ה"מפתיע" עם ההתנקשות בשגריר. מפתיע ??? זה היה צפוי כמו זריחת השמש. והכי עצוב זה הצפייה לשיפור בפרקים הבאים. אני מקווה שברור לכולם שהסדרה כבר צולמה במלואה ואין לצפות לשיפור כלשהו. הסיפור הזה מזכיר קצת את אגדת בגדי המלך החדשים. במקרה שלנו מדובר בבן המלך , אמנם, אבל הפרנציפ נשמר. בכל תהליך הכתיבה וההפקה אף אחד לא העז לבוא ליוצר הסדרה, אושיה שכזה, שהתסריט קצת פומפוזי, שהצילום עייף וחסר מעוף, שהעריכה מרדימה , שהדמויות לא ממש משדרות אמינות והסט, אוי הסט.

vitamin P

New member
אהבתי את ההערות

כן ישנם כל מיני דברים לא אמינים והדבר שהכי הפריע לי הוא שבאמת אף אחד לא ממהר לשום מקום ומתייחסים לזה בצורה מאוד לא הגיונית לי גם הפריעו חלק מהפגמים שמתי לב אליהם אבל אהבתי את התוכנית ואני אמשיך לצפות בה. אף אחד לא אמר שזה בדיוק מה שקורה בחמ"ל של רוה"מ

batman

New member
ארץ קטנה עם שפם

אם אתה רואה סרט על הסי,אי,איי האמריקאי, אתה לא תדע אם זה נכון או קשקוש. אבל מה לעשות, אם כבר היומרה לעשות סדרה בטחוניסטית במדינה שבה כמעט כולם שרתו בצבא, "כולם" היו בסיירת או עשו משהו סודי ב67, או ב73, אז לפחות שהתחקיר היה ללא רבב. אגב, לרוה"מ אין כזה חמ"ל, וזה כנראה הרעיון היחידי המקורי. נ.ב. פעם הייתי בסרט "מרדף אחרי אוקטובר האדום" ע"פ הספר של טום קלאנסי. הסרט מדבר על צוללות (למי שלא זוכר) בשורה לפני ישבו חבורה של חיילים משייטת הצוללות של חיל הים. חצי מהסרט הם עסקו בזיהוי מכשירים במי"ק (מרכז ידיעות קרב) של הצוללת האמריקאית. זו הצמדות למציאות חברים.

vitamin P

New member
נכון

יש חמ"ל למוסד חמל מרכזי לשב"כ של צהללל ונציגים שונים מעדכנים את הרוה"מ כשצריך אז..... אבל הרעיון מאוד יפה

אני חולקת עליך , תלמד כלל ותיישם :

"אל תצפה כך לא תתאכזב" בכל דבר בחיים , ולא בהכרח בסדרת TV , כאחת שמשתעממת מהר בד"כ מצאתי עניין ולדעתי היא עשויה היטב ..קצת אופטימיות ...אני חושבת שיש עוד למה לצפות ...

batman

New member
עיתונים, פרומואים, מאחורי הקלעים

לא אני יצרתי את הצפיה ההיסטרית. אני מפנה אותך למיני פרומואים (רצועות קטנות על המסך) כבר מלפני כמה ימים, באמצע שידור של כל מיני תוכניות, עם ממש ספירה לאחור. בעמוד הראשון של ידיעות אחרונות, בעמוד השני והשלישי גם. כתבת רקע (פתאום) עם יאיר לפיד. והשיא, התייחסות לסדרה במהדורת החדשות. זו לא יצירת ציפיה ?

ernie4

New member
לצפות שיעיפו אותה מהמסך

ואת השויצר השרירי המכופף בשחור, שיעיפו לאל-ג'זירה

למעלה