דעת קהל

big Ron

New member
צןדק לחלוטין +++

חסר אמינות לחלוטין, מזמן אסרו על שימוש בסוללרי ועל חוטי

כיתXלM

New member
סדרה מאוד מעניינת

לדעתי לפי הפרק ה1 הסדרה הזו מאוד מעניינת ולמי שחושב שהסדרה הזאת דומה לבית הלבן טועה ובגדול אין טיפת דימיון הסדרה "חדר מלחמה" הרבה יותר מעניינת

feon

New member
יאיר לפיד במיטבו

קצת פרופורציה אנשים, זאת תוכנית טלוויזיה אבל כנראה מכל תוכניות הריאליטי נדפק לכם הראש. ומילה ליאיר לפיד, תענוג מושלם , אם הסידרה תמשיך כך מקומה כאחת הסדרות הטובות יותר שנוצרו אצלנו מובטח. אבל באמת הקטע הרגשני עם האחות היה מוגזם

malder

New member
איך אומרים המבקרים...

התוכנית מדברת יאיר לפידית שוטפת, כן.. זה יאיר לפיד, זה בדיוק יאיר לפיד, והדמויות.. גם הן יאיר לפיד... בגדול... אני התאכזבתי...

הנשית

New member
מה שלי הפריע

יש צפיפות באמירה של הטקסטים וזה לא יוצר מתח או ענין, כאילו מישהו רודף אחריהם אבל אין מתח. ואני מצטרפת לכל מה שקראתי מבטמן, הכל צפוף מידי וזה אומר שאמשיך לצפות רק בגלל גבע :))))

okprog

New member
סדרת מציאות?

אני ראיתי חלק מהפרק הראשון (הגעתי אחרי 20 דקות, מה תעשו לי?) והייתי משועשע מהסדרה. לקווי העלילה אני דווקא לא אתייחס. מה שכן, הסגנון ה"יאיר לפידי" מגיח מכל שורה בטקסט בערך. ככה חיבה לטקסטים תעמוד ביחס ישר לחיבה לכתיבה של לפיד. בקשר לתאימות למציאות - ראבאק, זו סדרה דרמה של ערוץ 2 לקראת המכרז. כמה קרובה למציאות היא כבר צריכה להיות? יש חמ"לים במערכת הבטחון. יש בהם טכנולוגיה מתקדמת. חלק אפילו דומה למה שיש בסדרה. דרך אגב, סלולר בחמ"ל? אני מפנה אותך לפרסומים של צה"ל מהשנים האחרונות על "ורד הרים" - הסלולר הצבאי המוצפן. (חפשו "ורד הרים" בגוגל ותמצאו) הטיילת? זה באמת משעשע. גדוד חיילים שלא עושה כלום חוץ מללכת מחדר לחדר... וכולם עם כומתות בשלל צבעים. הקומבינות? יש קשרים הדוקים בין אנשים במערכות שונות. זאת מדינת ישראל, אחרי הכל. והכי בולט - שושואיסטים זה דבר מגניב. ככה זה - כשאומרים לך שאסור לדעת - אתה תרצה לדעת דווקאץ ולכן סדרה ש"חושפת את אחורי הקלעים של קבלת ההחלטות בלה בלה בלה" תעניין הרבה אנשים.

ernie4

New member
צפיות ואכזבה

כל מילה זהב חמ"ל זה הוא עוד "חרא מבית לפיד" מי הדביל שאישר לבזבז על זה כסף? פ. גדול ז. ענק

Miss Naama

New member
אם לא נאה לך אל תלכלך. ../images/Emo4.gif

ואל תצפה. לא צפיתי בכל הפרק. כילדה די קטנה אני לא ממש מתעניינת בדברים האלו, שב"כ, וכל מיני. אבל אהבתי את המשחק של אלי פיניש. מרענן לראות אותו מגלם דמות רצינית, למרות שאני מעדיפה את עוזי כהן

מיקושון

New member
אתם מדברים שטויות!

מה שיש לי הלגיד לכם זה שהסדרה הזאת היא בכלל סדרה שאין הל שום קשר לבית הלבן חוץ מזה שמדובר על אותו עיקרון אבל מה?! הסדרה במית היוצר לש יאיר לפיד הרבה יותר טובה ויורת מענינת את הציבור! ככל שיש שם דברים שפחות קורים כך זה באמת הופך להיותס דרה קמורית,ובכלל זה לא מחייב שכל המ שיש שם יש באמת בחמ"ל של רוה"מ לא?! בסך הכל זה טלויזיה! לה כל מציאותי? אני טועה?! אז אנשים אל תלכלכו על הסדרה לא אוהבים? מה לעשות! אוהבים? תצפו ותהנו! זה מה שיש לי להגיד!

malder

New member
ד"א, סגן רמנה"ג הוא לא סרן

אלא סגן-אלוף.... עוד טעות :)

וכשב"24" 90 אחוז מהשיחות מתנהלות

דרך הסלולרי, בעוד שלCTU יכולים להגיע אורחים לא קרואים בכל רגע נתון (האח של מישל, זוכרים?) אז זה כן הגיוני
בחייכם אנשים, זו בסך הכל סדרת טלוויזיה.. ובתור אחת כזו היא נראית די מוצלחת ואמינה לבינתיים אם תשאלו אותי, על אחת כמה וכמה לסטנדרטים ישראליים. אפשר לחשוב שהיית פעם חבר בסוכנות חשאית אמיתית, שאתה יודע מה הולך שם

hgal

New member
סידרה חביבה סה"כ

דברים שהציקו, המעברונים המוזיקלים ממש, ממש לא במקום ומשתמשים בהם בהגזמה לדעתי עוד דבר שהפתיע אותי זה הקאסט של אלי פיניש אך הפתיע אותי לטובה גם היו כמה שורות מצחיקות, לפרק ראשון לא רע בכלל, אבל יש עוד מה לשפר

vitamin P

New member
דעת קהל../images/Emo44.gif../images/Emo124.gif

השרשור המרכזי לפרק קצת תפס נפח וכדי שיהיה יותר נוח לקרוא ולהגיב לא יזיק לו קצת פיצול
גלישה נעימה

LeeKo

New member
זה היה ברור...

דודה שלי אמרה :"יאיר לפיד לא עושה משהו"-כלומר העבודה שלו היא לא דורשת הילולים ושבחים... ואז חשבתי על זה ואמרתי"מרוב כל הפרסום והכל זה יהיה סתם..." אופס...צדקתי... זה לא מהנה... וההומור שמנסים להכניס גובל בגיחוך...

../images/Emo77.gifאל תהיו (צונזר) תגיבו

קראתי את כל ה-80 תגובות שלכם ראשית, קראתי בעיתון על נער שהביא לסאבלימינל שיר שכתב והלחין, לשמוע לדעתו והוא אמר שאין לו מה לעשות עם שיר אחד, כי זה לא משקף כלום ואמר לו לחזור אליו כשיהיו לו כמה שירים...זה לכל אלו שכבר קטלו את הסידרה על חודו של פרק! שנית, לא ציפיתי לכלום (חוץ מאחד) ואולי בגלל זה יצאתי נשכרת בריבוע. למרות שאני עלולה להתמכר לתוכנית ללא פירסומות (הללויה) כך שכל הפרק נע באלגנטיות בין תמונה לתמונה כמו לולינים בקירקס שעפים באויר מאחד לאחד כתיבה ברמה שלא הורגלנו אליה עד היום (חוץ מבמהדורות החדשות) מפתיעה במיחוד השילוב העדין בין אימרות השפר להומור הספק סרקסטי שהוציא ממני כמה הבזקי צחוק בלתי אינסטקטיבים. המשחק מתון, נזהר משמלץ, מדויק ועובד, השחקנים נפלאים והדמויות שוות לב בעיקר אלי פיניש (אחחחח...חולה על האמממם הארוך. החצוצרות שלי בהתלהבות כמו בסימפונט רעננה) שמפליא בגילום ההיפוך שלו (מי שמכיר) ותודה ראשונה ליאיר שנתן לו הזדמנות להוכיח לכולם שהוא שחקן אמיתי אני צופה גדולות, לוחצת את ידו האימתנית של יאיר (אם היא לא אוחזת במשקולת) לאות הערכה והצלחה ואחרון,דובר פה על שרוצים שחקנים אנונימים. איפה חותמים? תודיעו ליאיר'קה אבל שיהיה לו ברור מראש: שיכתוב אותי טוב: אסרטיבית, בעלת תובנות ריגשיות חדות, בסגנון "לייב און דה אייד'" כלפי חוץ ובפנים עדינה ומתוקה כמו צופית גרנט באמבט של שוקולד שבאה לעשות את עבודתה, לא מלוקקת, לא תיתן לאף גבר לרמוס אותה, אבל בהחלט מוכנה ל(צונזר) אותם בתיקייה כשכל התיקים עפים ומתפזרים. חוץ מזה לא מתפשטת לא מקללת לא מתנשקת....רק עם אלי, אותו דבר לגבי סצינות בתיקייה בהצלחה לכולנו

למעלה