../images/Emo77.gifאל תהיו (צונזר) תגיבו
קראתי את כל ה-80 תגובות שלכם ראשית, קראתי בעיתון על נער שהביא לסאבלימינל שיר שכתב והלחין, לשמוע לדעתו והוא אמר שאין לו מה לעשות עם שיר אחד, כי זה לא משקף כלום ואמר לו לחזור אליו כשיהיו לו כמה שירים...זה לכל אלו שכבר קטלו את הסידרה על חודו של פרק! שנית, לא ציפיתי לכלום (חוץ מאחד) ואולי בגלל זה יצאתי נשכרת בריבוע. למרות שאני עלולה להתמכר לתוכנית ללא פירסומות (הללויה) כך שכל הפרק נע באלגנטיות בין תמונה לתמונה כמו לולינים בקירקס שעפים באויר מאחד לאחד כתיבה ברמה שלא הורגלנו אליה עד היום (חוץ מבמהדורות החדשות) מפתיעה במיחוד השילוב העדין בין אימרות השפר להומור הספק סרקסטי שהוציא ממני כמה הבזקי צחוק בלתי אינסטקטיבים. המשחק מתון, נזהר משמלץ, מדויק ועובד, השחקנים נפלאים והדמויות שוות לב בעיקר אלי פיניש (אחחחח...חולה על האמממם הארוך. החצוצרות שלי בהתלהבות כמו בסימפונט רעננה) שמפליא בגילום ההיפוך שלו (מי שמכיר) ותודה ראשונה ליאיר שנתן לו הזדמנות להוכיח לכולם שהוא שחקן אמיתי אני צופה גדולות, לוחצת את ידו האימתנית של יאיר (אם היא לא אוחזת במשקולת) לאות הערכה והצלחה ואחרון,דובר פה על שרוצים שחקנים אנונימים. איפה חותמים? תודיעו ליאיר'קה אבל שיהיה לו ברור מראש: שיכתוב אותי טוב: אסרטיבית, בעלת תובנות ריגשיות חדות, בסגנון "לייב און דה אייד'" כלפי חוץ ובפנים עדינה ומתוקה כמו צופית גרנט באמבט של שוקולד שבאה לעשות את עבודתה, לא מלוקקת, לא תיתן לאף גבר לרמוס אותה, אבל בהחלט מוכנה ל(צונזר) אותם בתיקייה כשכל התיקים עפים ומתפזרים. חוץ מזה לא מתפשטת לא מקללת לא מתנשקת....רק עם אלי, אותו דבר לגבי סצינות בתיקייה בהצלחה לכולנו