דף' מטאל

דף' מטאל

אני אנסח את זה ככה... למממממממממהההה?!??!?!?!?!?
אויי ויי... כרגע שמעתי את הגירסה של children of bodom ל aces high ולממממההה???? טוב כפי שרובכם לא מכירים... ישנה להקה הנקראת "עמוד חשמל באמצע הרחוב" כן, אנ די וי, מנגן בא
השיר היחיד שכתבנו וחיברנו הוא כמובן שיר דף' :) הוא הולך ככה אנחנו גרועים\עמוד חשמל באמצע הרחוב רוק מקומי (ההשראה באה מנירוונה tourettes) ... ... אאאאאאאאננננחחחחחחחחנננננננננוווווווו גגגגגגגגררררוווווווווועעעעעעעעעייייייייםםםםםםםם אננננננננננחחחחחחחנננננננוווווווו גגגגגגגררררררררווווווועעעעעעעעעייייייייםםםםםםםםםם אתם פרייארים שקניתם את הדיסק שלנו כי אנננננחחחחחננננננננווווווו גגגגרררררוווווווועעעעעעעעיייייייםםםםם אאאאאננננננננחחחחננננווווו גגגגגגגגגגגרררררררוווווווווועעעעעעעיייים אאננננחנו גם לא משהו בתור נגנים!!!!!! אנחחחחחחחחחננננננננוווווווווו גגגגגרררררררררוווווווועעעעעעעייייייייםםם אאאאנננננננחחחחחחחננננוווו גגגגרוווווווווווועיים אנשים אומרים לי ברחוב אאאאאתתתתםםםםםםם גגגגגגגגרררררררווווווועעעייייםםם כן! אאאאאאאננננננננחחחחחחחנננננווווו גגגגרררווווווועעעעעעעעעייייםםםםםם

אנ די וי

New member
כן ... זה נכון../images/Emo8.gif

הלהקה שלי שרה את השיר הזה כאות מחאה לכל העוול שעושות להקות עם גראולינג ללהקות שאני אוהב ! ובאמת ... די !!

אוייי אני זוכר שחיברנו את זה

בשעור מחשב :) תשמור את הדף בעתיד הוא יהיה שווה מיליונים

Awaken

New member
תפסיקו להיות מונוגולים מטומטמים.

שכל אחד ישמע מה שבא לו. אני למשל אוהב ת'מוזיקה הזאת, יש בעיה? זה גורם לי להיות בן אדם פחות טוב מאחד ממכם? לא. אולי אני יעשה שיר כאות מחאה על מפגרים שאין להם מושג על מה הם מדברים. ודרך אגב לידיעתכם הנגנים בדת' מטאל הם דווקא מהנגנים היותר טובים שקיימים מכיוון שזה ז'אנר שהגיטרות בו מאוד מהירות ויחסית לא קלות.

אנ די וי

New member
תשמע , תראה

א' כל זכותי המלאה להביע את הדעה שלי ואין לי שום דבר נגד אנשים ששומעים את החרא הזה ... ב' הנגנים של הלהקות האלה הם נגנים רגילים וממוצעים ואין בהם שום דבר מיוחד ואני יודע את זה כי אני מנגן בגיטרה ואולי אתה לא ... אם אתה חושב שהם טובים רק בגלל שהם יכולים לנגן בצורה רועשת או "מהירה" כביכול הופך אותם לנגנים טובים אז אתה טועה.

Awaken

New member
לידיעתך, אני דווקא מנגן.

גיטרה חשמלית. ואני יודע שמהיר זה לא בהכרח טוב, אבל בכל זאת, הם נגנים מעולים, לא ממוצאים.

אנ די וי

New member
שוב פעם ....

אז אל תכליל שום דבר שנינו יודעים שיש להקות דף' עם נגנים טובים ויש כאלה עם נגנים פחות טובים Slipknot למשל , היא להקה שנראית כמו חברות קניבלים והמוזיקה שלהם לרוב לא נשמעת כמו מלודייה . וזו רק דוגמא קטנה , הנגנים יכולים להיות טובים ללא קשר למוזיקה בכללי אבל שייכות ללהקה ששרה את החרא הזה לא אומר בהכרח שהם טובים נקודה .

MetalliKosta

New member
סליפנוט

לא להקת דת'...בדיק הראשון שלהם הם היו קצת הארדקורו ומאז הם ניו מטאל,אם אתם כל כך יורדים על דת' מטאל אז לא עדיף שקודם תלמדו מה זה בכלל?

אנ די וי

New member
תשמע , תראה

אני שמעתי מוזיקת דת' , אני מכיר אנשים ששומעים מוזיקת דת' אתה עכשיו מתחיל איתי פה בפוליטיקלי קורקט למרות שאתה יודע שאני צודק ברעיון הבסיסי שלי כאן . דבר ראשון אני יודע שמוזיקת דת' משלבת גראולינג עם רוק כסאחיסתי ומקצבים מהירים וזו בעיקר מוזיקה של לדפוק את הראש , אני טועה ? יכול להיות ... אני גם יודע שהדת' התפתח לכל מיני סוגים של מטאל .. חלקם שקטים יותר , חלקם מהירים יותר .. זה לא משנה .. כי בבסיס מה שאני מדבר עליו זה הגראולינג . אז מה זה בשבילך דת' איכותי ? Slayer ? Cannibal corps ? בבקשה ... תכיר לי דת'...

Awaken

New member
פחחחחחחחחח

עאלק סלייר וקאניגל קורפס.... זה רק מראה כמה קצת אתה יודע על משהו שאתה שופט... פעם הבאה, לפני שאתה זורק האשמות לכ מקום, תעשה קצת שעורי בית, ותשיג קמצוץ מושג על מה אתה מדבר.

אנ די וי

New member
עשיתי בטעות בלבול קטן כאן

ועכשיו אני אתקע אותך ! הנה להקות דת' .. ואני שמעתי שירים של כולם אצל חבר שלי .. ניסיתי והורדתי ... Dark tranquiliy Children of bodom ethernal tears of sorrow In Flames שיש להם דווקא שיר נחמד שאני אוהב Opeth שעושים מוזיקה לא רעה , הגרואלינג הורס ולכן אני רק אוהב את האלבום האקוסטי שלהם ... ויש עוד הרבה מהזבל הזה ששמעתי אני לא שולל אף אחד בחור אבל שאומרים לי שבגלל שהם עושים דת' זה אומר משהו על היכולת של הגיטריסטים שלהם זה הדבר הכי מטומטם שאפשר להגיד !!!

Awaken

New member
יש לך שם טעויות...

קןדם כל, opeth ו- eternal tears of sorrow לא מנגנים דת'. גם צ'ילדרן לא בדיוק מנגנים דת'... דבר שני, אני בחיים לא אמרתי שכל מי שמנגן דת' הוא אוטומטית טוב, אלא פשוט שלז'אנר הזה בדרך כלל נדרשת רמה טכנית גבוהה יחסית, זה הכל. ומעניין אותי לדעת, אתה אומר שדת' זה מוזיקה לא טובה ורדודה, דרך אגב ליריקה בהרבה להקות דת' זה דווקא ליריקה מהעמוקות יותר שאני מכיר, אבל בכל מקרה, מה אתה שומע, חוץ ממיידן...?

אנ די וי

New member
הממממ

חלאס ! הם לא דת' , הם סוג של דת' ... מה זה משנה ? ושוב פעם .. כל אחד יכול להקים להקה שתשתייך לז'אנר הדת' ואתה לא חייב להיות נגן עם טכניקה גבוהה או יחסית או וואטאבר אתה צריך לדעת רמה בסיסית ומעלה וזה לא מה שמייחד דת' מסכים איתי ? לריקה היא גם חשובה.. אבל מה מפריע לי ? שדווקא הלריקה טובה ואני לא מצליח לשמוע מה שהסולן אומר .. יודע למה ? כי זה גראולינג . אני מבין חצאי מילים והם נשמעות כאילו איזה שד גהנום נחמד מקריא לי שירת ערש לפני השינה :) אני אומר שהם לא טובים רק בגלל הגרואלינג .. וזה מה שהורס אותם, נגנים וסולן זה שני דברים שונים .. כשהם מקיאים עלי את המילים מבחינתי זהו גמרתי עם השיר לא מסוגל יותר. איזה להקות אני שומע ? ואללה הנה כמה : Symphony X Dream Theater Andromeda Megadeth Shadow Gallery Nevermore

Awaken

New member
רוב הלהקות שרשמת אני לא אוהב...

חוץ ממגה דת' שהם בסדר ונוורמור שהם אחת הלהקות האהובות עלי, שדרך אגב, גם שרות פה ושם בגרול. וזה גם לא "סוג" של דת'... אופת' ואיטרנל טירס אוף סורו בכלל מנגנים בלאק שזה בכלל לא קשור לדת' אבל אתה הרי יודע...

אנ די וי

New member
נו ברור גם לא חשבתי שתאהב אותם

אבל על תגיד שאני לא יודע על מה אני מדבר כשהוכחתי לך שאני יודע מזה דת' וחוץ מיזה אופת' שרים מה שנקרא "פרוגרסיב דת'" והנה עוד להקת דת' בשבילך שעכשיו בסיבוב הופעות עם איירון או משהו - Arch Enemy ושמע אתה לא צריך להעלב שיכולה להיות להקת דת' עם נגנים שהם סתם ממוצאים.

Awaken

New member
אממ דווקא אני כן יגיד שאתה לא יודע

אופת' לא מנגנים שום פרוגרסיב דת' ולא נעליים.... הם מנגנים בלאק. ותאמין לי שאני לא נעלב, אני מתעצבן.

אנ די וי

New member
טוב שמע

אם אתה מתעצבן .. אתה בטח קוף שאתה מתעצבן על ויכוח שהכוונה היא בטח שלא לעצבן אותך הרי אתה הוא זה שבסך הכל טוען למנת המשכל שלי ( ועל זה אני אגיב בהודעה אחרת במקשר של החידה ) .. אם את מתעצבן זה רק אומר שאתה חתיכת אידיוט שיש לו ידע של אפס במוזיקה. אגב אתה יכול לבדוק באתר של www.darkelucidation.com לגבי Opeth ולא אופת' כמו איזה Ignorant

למעלה