דף' מטאל

HelloweeN

New member
אהה. אז הייתי אומר שאתה דביל.

אכן טיפש. ויש לי בשבילך עצה לחיים: גם אם אתה אוהב לשמוע כל החיים שלך להקות עם זמרים שמיללים כמו חתולים בזמן סירוס בלי הרדמה, אל תפסול לעולם מוזיקה שלא שמעת. ואני בטוח שלא שמעת את כל הדת' שיש.

ברור שלא שמעתי את כל הדת' שיש

כי זה ג-ר-ו-ע לאיית לך את זה? הספיק לי לשמוע מעט מהסגנון בשביל להבין שזה חרא. אני אוהב כמה סגנונות אבל לפחות משהו שבאמת שרים בו... שיש בו קול ולא נהימות. אין לי שום בעיה ללכת לטבע לתפוס איזה פרה גוססת להצמיד לה מיקרופון להוסיף גיטרה חשמלית ולקרוא לזה מוזיקה.

HelloweeN

New member
טוב. אין לי כח להתחיל להסביר

לבורים כמוך על איכותיות מוזיקלית. לך תאונן על הנירוונה שלך. זאת בטח מוזיקה "איכותית", "מסובכת", "מושקעת", וכמובן כמובן, בעלת ליריקה "מדהימה". אידיוט

HelloweeN

New member
כמה דברים,

אל תקרא לי בשמי, אלא אם כן קיבלת רשות. (אני לא אוהב כשאנשים שאני לא מכיר קוראים לי בשמי) "אל תנסה להבין אנשים שלא שומעים דת'". מזה ? כאילו מי שלא שומע דת' הוא פחות שווה ממי שכן שומע דת'? בולשיט! מילא אם היה כותב ש"לדעתו" דת' מטאל זה חרא. מקובל ולגיטימי. אבל ההומו כתב שבדת' לא יודעים לנגן ושטויות כאלה. זה באמת בולשיט.

HelloweeN

New member
כמו שאני לא קורא לך בשם, כך

אינני רוצה שאתה תקרא לי בשמי. מה לא ברור? אתה לא מכיר אותי, אני לא מכיר אותך. אני לא אוהב ולא רוצה שאנשים שלא מכירים אותי יקראו לי בשמי הפרטי. עכשיו יותר ברור? לא קשור מי אני ומה אני.

האמת, שלא לא אכפת מזה...

אתה די אנטיפת אתה יודע? היית יכול להגיד: "בבקשה אל תקרא לי בשם שלי בפורום..." אבל "תבקש רשות" ?!?

MetalliKosta

New member
נתחיל מזה

שכותבים דת' ולא דף' חוץ מזה לא נראה לי בכלל שמעת דת' בחיים שלך אז חבל סתם להעביר ביקורת. וחוץ מזה,זאת הודעה די חסרת טעם ופואנטה. מה אכפת לך? שכל אחד ישמע מה שטוב לו... הממ ואתה בכלל שומע נירוואנה,אז איך אתה לעזאזל יורד על נגנים של דת'?

ובקשר לנירוונה

רוב השירים שלהם קורט לא מוציא את הגרון שלו.. לכן ההתחלה של השיר היא כמו של טראוטס שזה שיר שהוא כן צועק כמו מטורף.

אנ די וי

New member
שמע , זה לא הפואנטה של אוהד

מה שאוהד מנסה להגיד ב"דרכו" ה"מיוחדת" זה שהקאברים שלהם דת' עשו לאיירון נשמעים ממש על הפנים , מבחינתו ומבחינתי הם ממש הרסו את השיר ו... תשמע , זה פורום איירון אז למה שלא נגיד את הדעה שלנו פה ? ( ושוב פעם , אם לא הבנתם אין לי בעייה עם אנשים ששומעים את הזבל הזה )

HelloweeN

New member
אהה הוא ילד "מיוחד".. עכשיו

אני מתחיל להבין... אני מקווה שימצאו לזה תרופה איזה יום :/

MetalliKosta

New member
אה...זה משהו אחר

גם אני מעדיף את המיידן המקורי,אבל זה כל הקטע של הקאבר,לעשות את השיר בגירסא קצת שונה

Awaken

New member
ל-"כנעני מתוסכל"

תראה, מעבר לזה שאתה אידיוט שלא מבין שכל היופי שבמוזיקה זה שכל אחד אוהב משהו אחר, אתה גם לא יודע לנהל דיון כמו בן אדם. אנשים מעלים לך טענות נגד מה שאמרת, וכל מה אתה יודע לעשות, פעם אחר פעם, זה לענות בתגובות ציניות מפגרות שמנסות להיות מצחיקות, אז ת'אמת, אתה סתם עושה מעצמך ליצן, מנסה להצחיק עם בדיחות מפגרות. יצאת הומו.

Awaken

New member
אני דווקא אוהב שעושים קאברים דת'

לשירים של מיידן... ברור שהמקור יותר טוב אבל זה נחמד לשמוע את השיר בצורה שונה אגרסיבית יותר... למשל כשאני ממש רוצה לשמוע מיידן אבל גם בא לי משהו כבד, אני שם למשל את Dark Tranquility - 22 Acacia Avenue שזה קאבר שהוא אכן קיצוני, אבל לפי דעתי, זה אחלה, זה מוסיף טעם לשיר, ודווקא רק מראה עד מיידן גאונים שאפילו להקות כבדות מהם פי 10 יודעות שהם אלוהים.

למעלה