דף קשר :)

../images/Emo54.gifהמממ..

דווקא לא בדיליי!
שם: נוגה. ^^ גיל: אממ. עוד חודש 20. איסי: 318837304. לא שם הרבה זמן, אבל תוסיפו, בכיף. מסנ: [email protected]. תרגישו חופשי להתחבר ולהציק לי בזמנכם הפנוי, אבל רק בערבים. ואם יש לכן איזה בחור חתיך, דתי, שמנגן על תופים או על באס - אני פנויה להצעות.
תאריך לידה: רביעי בדצמבר. [קל לזכור - ארבעה ימים אחרי השרשור 'יומולדת שמח' לדאגי, פותחים אחד חדש בשבילי. XD] פייב: דאגי!
מוהאהאהא.

or karady

New member
חח בת דודה שילי נולדה יום אחריו

והיא התרגשה ברמות!!! חח היא מתה עליו!!

JuSt My LuCk

New member
המוח שלי נמסססס!!!!!!

אני כבר איזה 8 שעות ורבע לומדת למבחן המפגר הזה במד"א מחר(אני מעתיקה את כל המחברת למחשב
) והקטע הוא שאני הייתי צריכה לעשות אותו בחופש אבל טסתי אז אני וחברה שלי היחידות שעושות אותו מחר אחרי שחודש וחצי בערך משהו כזה לא נגענו בחומררררררררר גררררררררררררררר זה קשה!!!!! טוב קיצור
שם: עדי
מסן: [email protected] תאריך לידה
: 4/8/92 פייבוריט: דניאל אלן דיוויד ג'ונס

שוליטה

New member
את הפרטים שלי את יודעת נכון?

בכל מקרה.... הנה הם :) שם , עלמה !!!!!!!!!!!!!!!!! גיל , 13 וחצי אייסיקיו [ אם יש ] איןאיןאין מסן [אם יש ] [email protected] רק לא לשלוח אימיילים כי האימייל עצמו לא עובד XD תאריך לידה ,1.3.94 D:

L D N

New member
../images/Emo215.gifשיהיה...

שם: שני גיל: עוד חודש וחצי 15 אייסיקיו: 243037830 תגידו לפני שאתם מוסיפים בבקשה :) מסן: מסרים תאריך לידה: 8.12.92 ודאגלס הוא הפייב .:)

מוי~

שם: טל גיל: 18 אייסיקיו: לאזוכרת~ אם תכריחו אותי ותשלחו לי מסר- אני אוסיף אתכם מסן: במסר~ תאריך לידה: 11.7.1989 אממ.. וכן... יש גם הודעה קצרה לואנסי-ואנס: תמשיכי לסנן אותי! ורק רציתי לספר לך שהארי הגיב!! להודעה שלי בפייסבוק! הא!

loli kiss

New member
אניניני (:)

שם: דנה גובר גיל: 15 אייסיקיו: אין .. מסנג'ר: [email protected] (אני יודעת שזה מוזר.. פשוט זה המסן שלי מגיל קטן XDD) תאריך לידה: 23.7.92 פייבס: דנדן
דאגלס
*והפעם תמונה של דני :) *

meningher

New member
meee :)

שם ,ענבר (או מנינ) גיל -16 במרץץץ אבל אני ביא! מסן [email protected] תאריך לידה 3/3/92 פייבוריט: ווואייי אין לי.. זה היה פעם דני ואז נהפך לטום ועכשיו אני מאוהבת בהארי ובדאגי ובכולם....! אז איןן : \\

The Psycho Girl

New member
אני אני אני ../images/Emo140.gif

שם , אורלי גיל , 17 אייסיקיו [ אים יש ] 169602105 מסן [אם יש ] [email protected] תאריך לידה , 20.8 אם באלכם גם פייבוריטט ^^ : הארי

אניייייי - באיחוווווור מעצבן בגלל

האינטרנט הדפווווווווווווווווווק הזהההה - להביא לו מכווות
אזזזזזזז לעניינינווו
שם:סיון ^^ או סיסוססס - זכויות לבוט
אייסיקיו: 291433144
מסנג'ר: [email protected]
תאריך לידה: 2.6.91 ^^
פייב:דנייייייי אווהו עכשיו אני מוסיפה את כוווווווווולכן למסנג'ר ^^

O0NoNi0O

New member
פלופ.

שם: נעם. גיל: שלושעשרה. אייסיקיו:212042925 מסן:[email protected] תודיעו לפניי שאתם מוסיפים
תאריך לידה: 21.8.04 פייב:הארי ג'אד החתיך
. מוחעחע אין תמונה. ותסלחו לי על הכותרת ממש התחרפנתיXDD

mcfly danna

New member
היום חזר אליי האינטרנט...

התגעגעתי... כל אחת תרשום : שם , דנה, דנדה דאננא... גיל ,14 וחודשיים אייסיקיו [ אים יש ]אין מסן [אם יש ][email protected] תאריך לידה ,23.8.93 אם באלכם גם פייבוריטט ^^דני!!

למעלה