אמא שלי אמרה "שמרי על הפה" ../images/Emo6.gif
שלום לכולם, ממש חמוד הקטע, זוהי אמא, אני כותבת לך לאט לאט כי אני יודעת שאינך קוראת מהר. אנחנו לא גרים במקום שנהגנו לגור בו כי קראנו בעיתון שכל התאונות קורות בטווח של 32 ק"מ מהבית ולכן החלטנו לזוז. אינני יכולה לשלוח לך את הכתובת, כי משפחת ארקנזס הדיירים הקודמים, לקחו את השלט של הכתובת איתם כך שלא יצטרכו להחליף כתובת. המקום הזה נחמד, יש בו אפילו מכונת כביסה. אינני בטוחה שהמכונה עובדת למרות ששמתי עליה משא ומשכתי את השרשרת, שניהם נעלמו. מזג האויר פה לא רע,בשבוע האחרון ירד פה פעמיים גשם, בפעם הראשונה למשך 3ימים, ובפעם השניה למשך 4 ימים. בקשר למעיל שביקשת שאשלח לך, ובכן הדוד סטנלי אמר שזה כבד מדי לשלוח את המעיל עם הכפתורים ולכן הסרתי את הכפתורים ושמתי אותם בכיסים. ג'ון נעל את מפתחותיו בתוך המכונית ואנו ממש דאגנו כי לקח לו שעתיים לחלץ אותנו מתוך המכונית. אחותך ילדה הבוקר תינוק, ועדיין לא נודע לי אם זה בן או בת כך שאין לי מושג מה לומר לך אם את דוד או דודה. התינוק ממש דומה לאחיך דוד טד נפל לתוך מיכל ש וויסקי. אנשים ניסו למשוך אותו החוצה אך הוא נאבק איתם בצחוק, וטבע. אנו שרפנו את הגופה והיא בערה במשך שלושה ימים. משאית ובה שלושה מחברייך נפלה מגשר. רלף היה הנהג הוא פתח את החלון ושחה לחוף מבטחים. חבריו מאחר טבעו, כי לא יכלו להוריד את המחסום שבסוף המשאית. אין יותר חדשות לעכשיו. לא הרבה קרה לאחרונה אוהבת יעלי