דף שירים באידיש

emmy5

New member
סבאאורי , אתה חייב לבוא ..

לילה טוב לכולם ,סבאאורי חייב להגיד לי לילה טוב

נֵנָה

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifרדרד../images/Emo51.gif ../images/Emo6.gif היה כיף

לשמוע על הבקר את השירים "כבקשתי"
שהבאת
ו- More Than Ever Com A Prima עדיין בבישול
אנדי וויליאמס ממיסססססס

bimbo.

New member
המכתב מאמא נהדר../images/Emo45.gif

קראתי אותו פעמיים בזה אחר זה
לכל האחראים להבאתו...

אתר " זמרל " לשירים ביידיש

עדיף לפתוח בעמוד הראשי. הקישורים בהם מופיעה "אוזן" צבעונית מצד שמאל, ניתן לשמוע גם את השיר. [להורדה "קליק" ימין שמור יעד כ.../save target as] רבים מן השירים הם 'דוגמיות' בלבד. כללית - בעל ערך למילות שירים. אך הן כתובות באותיות לטיניות.

חייםלוי

Member
מנהל
ולמי שלא יודע בן אהרן הוא

המומחה של פורום יידיש למציאת שירים והבאתם.

ora11

New member
יודעים יודעים תודה בן וגם../images/Emo168.gif

בעוד פורום ואני אישית נעזרת בבן אהרון בכל בעיה של הורדת שירים. ואתה בן נענה מיד. תודה

חייםלוי

Member
מנהל
חלק מהשירים שיש באתר הזה ועוד

רבים אחרים ניתן להגיע אליהם דרך קישורי פורום יידיש.

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif על האתר

החביב שמוביל לאתרים נוספים... יש שם שירים ביידיש ובעברית, חלק נשמעים כמו שירי ילדים ... ממש חמוווווד
נעים לשמוע
לבן-אהרון תודה על האתר ולחיים לוי על הפרשנות
אין ספק שכולנו זוכרים ומכירים את בן-אהרון שמזמן מזמן לא ביקר אצלנו... אתם כנראה מעסיקים אותו שם כהוגן בפורום יידיש ... אילו ידעתי יידיש קצת יותר טוב, ובעיקר כתיבת יידיש, הייתי מצטרפת אליכם
אנא תמשיכו להנות ולשתף אותנו בדברים נחמדים גם כאן
לכם ולכל הפורום הנהדר שלנו
שיהיה לכם יום נפלא

האתר הוא אותו אתר, ננה

שהביא izuizu בתחילת השרשור. הקישור שלו, ממיין את השירים,לפי נושאים. חגים , משפחה, שואה וכדומה. אני הבאתי את הפריסה של כל השירים. ממויינים לפי הא-ב. וכן את השירים המסומנים ב"אוזן" שיש בהם קישורים לשירים. אגב, יש שם מצבור גדול של שירים בלאדינו. [Judeo-Spanish] עד כמה שזכור לי היידיש שלך טובה למדי. תבואי ותקחי חלק בשעשועי ה"מאמע לשון." איננו נוהגים לתקן טעויות, אלא אם כן, לא הובנו דברייך כיאות. יש שם די והותר דוברי ג'יבריידיש תרגישי בנוח.

למעלה