דפיקות לב מהירות

KOSONNN

New member
דפיקות לב מהירות

לפני שנתיים בערך עישנתי נייס גיא חד פעמי ועד היום יש לי דפיקות לב מהירות שבעצם גורמות לי לחרדות מסוימות.. וחוסר חשק לעשות דברים.. זה לא באופן קבוע אבל זה קורה המון המון! הבטן ממש קופצת.. מה עושים בכזה מצב? יש כדורים שמחזירים את הקצב למצבו הרגיל?

מה עושים במקרה כזה?

הולכים לרופא משפחה שיעשה לך בדיקות ויאבחן ממה אתה סובל.

Lady Stark

New member
אכן

דבר ראשון, לך לרופא משפחה כדי שיבדקו אותך ויסבירו לך בדיוק מה עובר עליך. זה יעשה חצי מהעבודה - לדעת שאתה בריא ובעצם מדובר בחרדה.
התקפי חרדה אחרי שימוש בסמים זה דבר שכיח. זה בסדר.
האמת היא שאין תקופת קסם נגד זה, אתה צריך לבדוק את עצמך ולהבין מאיפה זה בא. ממליצה בחום גם על טיפול פסיכולוגי, מכיוון שלא מדובר באירוע חד פעמי אלא בסבל מתמשך.
אם תטפל בזה תרגיש הקלה - מבטיחה.

KOSONNN

New member
LADY

תודה על התשובה... וזה בגללל עישון חד פעמי אבל אני מאמין שהמוח שלי עבר וואחד חוויה כי הייה לי אתקף חרדה שעישנתי הזיות דפיקות לב מהירות חשבתי שאני הולך לקבל אתקף לב..

אבל עבר עד עכשיו שנה וחצי שזה המון המון זמןן !! לפי מה שהבנתי שאם החרדה לא עוברת אחרי שנה אז צריך לפנות לטיפול כי כנרא שזה לא יעבור מעצמו ..

ואני קורא המון המון ספרי פסיכולגיה ואני יודע בצורה מצוינת איך לחשוב חיובי אני תמיד יוצא לים לטייל וכול מיני אבל עדיין אני מרגיש מין ריקנות כזו שחבל על הזמן זה בגלל הדפיקות לב
נוצר לי בעצם בגוף מי באג כזה שמכול דבר קטן הגוף נכנס להישרדות וזה גורם לדפיקות לב.. ואז בעצם אני נכנס לחרדה...

השאלה שלי האם כול הכדורים הפיסיאטרים שיש יוכלים ממש להחזיר ותי לקדמותי ??? להוריד תדפיקות לב ?

היי

אני חושבת שכבר שאלת אותנו שאלה בסגנון וגם אז, הסברנו לך שאנחנו לא יכולים לאבחן או לתת ייעוץ מקצועי, כי אנחנו פורום תמיכה.
תצטרך ללכת לרופא משפחה ולפסיכיאטר, כדי שיוכלו לתת לך תשובות ברורות לשאלות שלך.

אין בעד מה

KOSONNN

New member
האלומת האור

אבל זה לא כולכך תשובה.. אני מתכוון ללכת לרופא עוד היום ..

פשוט רציתי לדעת אם נתן לשות משהו עם הדפיקות לב .
אין לי כוונה לקחת כדורים כול החיים או משהו בסגנון אבל תקופה של חודשים חצי שנה שנה ואז זה יעבור זה מצוין בשבילי . רק רציתי לדעת אם זה בדרך כלל עובר עלידי טיפול

אני מצטערת מכל הלב שהתשובה שלי לא סיפקה את

כבודו. ניסיתי להסביר לך שדפיקות לב יכולות לנבוע מאלף ואחת סיבות, גם אם אתה מקשר את זה ישירות לסמים. אנחנו לא רופאים ולא יכולים לאבחן ולטפל מעל דפי הפורום, ולכן ייעצתי לך לעשות את הדבר הכי הגיוני ובריא. מצטערת שלא עניתי לך כפי שרצית.

KOSONNN

New member
הבנתי תודה אבל

על כול שאלה אפשר להגיד תילך לרופא .. זה לא בעיה..
אין בפורום הזה פסיכיאטר שעונה לכולם או משהו בסגנון ??

תודה בכול זאת על התשובה.

התשובה היא לא

וגם אם היה, אני נוטה להאמין שהוא היה ממליץ לך לפנות לאבחון אצל פסיכיאטר, בשביל שתוכל לקבל תשובות יותר מדוייקות, ולא מסתכן בהמליץ דברים בלי שהוא בדק אותך, בכל זאת, אחריות מקצועית.

אני בעד שקודם כול יפנה לרופא משפחה

יש לשלול תופעות שהמקור שלהן פיזיולוגי, לפני ששולחים ישר לפסיכיאטר. ייתכן שכל זה נובע בכלל מבעיות בבלוטות התריס, בעיות במעיים, או השד יודע מה; לכן הפניתי אותו בראש ובראשונה לרופא משפחה, ומקסימום אם אין לו מחלה גופנית, אז שיפנה לפסיכיאטר.

שאלה מסקרנת

אם כבר מדברים על ייעוץ מקצועי בפורום, קראתי ב"אודות הפורום..." שפעם בשבועיים יהיה כאן פסיכולוג שייתן ייעוץ. בפועל זה לא קורה. אפשר לדעת מה קורה עם זה?

בזמנו זו הייתה התוכנית

אבל לא כל כך הצלחנו להוציא את זה לפועל. כמו שאת רואה, מדי פעם אנחנו מצליחים כן להביא אנשי מקצוע להתארח.

Lady Stark

New member
כדורים פסיכיאטריים

יכולים לעזור, אבל ממליצה מכל הלב ללכת גם לטיפול.
ספרי פסיכולוגיה יכולים להיות מצוינים, אבל עבודה פרטנית ואישית הרבה הרבה יותר יעילה.
בכל מקרה, תיגש לדבר עם רופא משפחה שיכוון אותך. ממליצה לקבל כדורים מפסיכיאטר ולא מרופא משפחה, כי זה יגדיל את סיכויי ההצלחה של הטיפול שתקבל.

KOSONNN

New member
הייתי אצל הרופא

הסברתי לו תמצב הוא נתן לי רמוטיב .. לחודש או אמר ננסה את זה נירא איך זה משפיע ואם זה לא ישפיע אז נביא לך כדור שממש יעבוד על הדפיקות לב ....

Lady Stark

New member
אוקיי

היא תרופה יחסית קלה.
אני לא יודעת כמה זמן לוקח לה להשפיע אבל קח בחשבון שזה יכול לקחת קצת זמן.

למעלה