דקל, T@GAL יש בעיה

zed246

New member
דקל, T@GAL יש בעיה

הרעיו להעביר כל הודעה ישנה שמגיבים עליה כדי לעורר את הדיון עליה הוא עיון טוב. אבל מצאתי בו פגם רציני: בואו נגיד שיש דף בו 30 הודעות, מתוכן שתיים רק כרגע נכתבו כך שעדיין אין תגובות עליהן ובעצם אף אחד לא קרא אותן עדיין. למטה ישנן שתי הודעות אחרות עם שרשרת תגובות רצינית לכל אחת שמישהו משאיר שמה תגובה קטנה (בכל אחת מהשרשראות) ובכך מעלה את שתי ההודעות הללו למעלה לראש הדף. הבעיה היא שכך פחות אנשים שמים לב לאותן הודעות חדשות שרק נכתבו כי הם רואים לפניהם דיון סוער ומפותח על נושא שכנראה עדיין רלוונטי. הדבר יוצר בעיה כאשר הפורום בעצם עלול להתחיל לדבר על שתיים שלוש הודעות בלבד במשך כמה ימים אפילו בפורומים מרובי הודעות (אקטואליה למשל שביום איטי שמים שמה ארבעים הודעות לא כולל תגובות). יש להעיר שזה בדיוק מה שקרה לי כי שכחתי לבדוק את חדשות הפורומים לאחרונה והודעה חדשה שאני כתבתי נדחפה לאחור רק כי הגבתי לאחר מכן על שתי הודעות ישנות יותר...

taya

New member
אני מסכימה

זד צודק. פורום רוק כבר שבוע או יותר תקוע על אותם הודעות ישנות. הודעות חדשות מקבלות שלוש-ארבע תגובות כיוון שרק מעטים מספיקים לראות אותם. אנחנו לפחות מצאנו פיתרון יצירתי, אך בכל זאת מעצבן את מנהל הפורום, אנחנו כותבים הודות חסרות תוכן בנוסח ``רק כדי לעלות את הדיון למעלה``. אני הייתי צריכה לעצור את עצמי הרבה פעמים מלכתוב תגובות להודעות ישנות ששרשרת התגובות שלהם כבר מכסה חצי עמוד, למרות שיש לי משהו בוער להגיד, לא הייתי רוצה לדחוף הודעות חדשות יותר למטה. הייתי מעדיפה את הממשק הישן, לא מצאתי חסרונות של ממש באותו ממשק ואני לא רואה מאיפה הגיע הצורך להחליף אותו. אגב, אתם מבטיחים ומבטיחים, אבל איפה כל הפורומים החדשים שהובטחו לנו?

taya

New member
אופנס

הודעות- נקבות אותן הודעות ולא ``אותם`` הודעות כמו שכתבתי. בתקווה לעתיד פחות עילג, טאיה.

zed246

New member
דווקא את הפורומים הם שמו

רוק ומכוניות קיים. נשאר רק הפורום לאלה שעדיין לא הגיעו לגיל התיכון שדיברו עליו.... (גם אני הייתי בין המדברים למרות שספק בי אם אהיה בין משתתפיו)

t@gel

New member
אז ככה...

ככל שיעבור הזמן וייתרגלו לממשק החדש, כך אנשים יתרגלו לעבור על כל דף הפורום... כל הודעה שנכנסת מתמקמת לה בראשית הדף. כאשר להמשך הדיון בהודעות הקודמות יורדים למטה... אז לכאן ולכאן אנשים סורקים את הפורום.. אתם תוכלו לראות כי הממשק החדש הוא איכותי וייתן לנו הרבה. רק צריך לתת לזמן לעשות את שלו. הממשק יתאפס מתקלות והגולשים ייתרגלו. :) תגל

rastotman

New member
לא רוצים להיתרגל!

-אני נישבעת עכשיו להעלות את הרצף הזה של ההודעות למעלה עד שתונפק נפשם של האחראים! מי איתי?

rastotman

New member
בואו בנתיים נחפש פירושים הגיוניים

לתונפק- השורש כמובן נ,פ,ק כמו להנפיק.. כמו בבורסה.. אה הה! לפרק לחתיכות קטנות! כן! זה מה שהיתכוונתי. ענבל- הנודניק הופעל.

zed246

New member
אני איתך - לפחות עד שזה ישעמם

אבל עד אז - אני איתך. טוב, אולי גם קצת אחר כך אבל מינימום עד שזה ישעמם.

rastotman

New member
מי עוד איתי?

אני כנראה צריכה לחכות כמה זמן בין פעם לפעם, כדי להציק אבל בלי להמאיס את זה על עצמי- לפחות ניראה מי עוד מגיע לפורום הזה.

taya

New member
גם אני

אני בהחלט איתך, מוות לעיצוב החדש!!

thetruth48

New member
אתם יכולים ללחוץ על הודעה ללא

תגובות!!! זה הרבה יותר נוח

rastotman

New member
ניסיתי,

וזה באמת הרבה יותר נוח, אבל הקטע עם ההודעות עדיין מציק

zed246

New member
כבר נטשתם את הרעיון?

אני לא. הנה אני מחזיר את ההודעה למעלה!!!

t@gel

New member
לא נטשנו שום דבר :)

פשוט חשבתי לעצמי... מחר אני במשרדים של תפוז... אז תנו לי לדבר עם המתכנת של הפורומים... אני אראה לו את כל הטענות... נראה מה הוא יאמר לי... מבטיחה תשובה ! שלכם, תגל

rastotman

New member
יש סיבה להיתמוטטות עצבים שאתם מנסים

לגרום לזד אנשי ראשי הפורום, מלכי כל הכתום ורודני העיצוב החדש? אתם יודעים מה יהייה הכי מוזר? אם תהייה גם אפשרות להישתמש ממשק הישן, כי הוא הולך בקצב אחר, ודיונים שיתקיימו בעמודים הגיוניים באחד הממשקים ידחקו לארץ שום מקום באחר- ככה שיתפצלו הפורומים- יהייה פירוד בעם! -עד כמה שאני מאמינה ששכולנו נחזור צעד אחד אחורה לימים היפים יותר, ויוצרי האולקוס פחות. מי אמר שהשמש במרכז?

zed246

New member
עדיין לא הצילחו לגרום לי

להתמוטט, אבל הם בדרך ואז אני אתבע אותם.

למעלה