ובפעם האחרונה
לא צריך לכעוס עלינו כפויי הטובה המועקים, אנחנו לא יודעים מה עוד לעשות חוץ מלבכות כאן. כולנו קראנו את זה, ואישית זה לא בדיוק מספק אותי, אבל אני רואה שאנחנו לא מיתקדמים לשום מקום דרך פה, ואם לוינזון מתחילה להיתרגל אז גם אני אנסה, למרות שזה פחות נוח ויותר משעמם ומעיק ששינו את הכל בלי לתת לנו תקופה לנסות ולבחור. כי זה לא לפתוח הודעות באותו דף [שאפילו אז השארתם לנו מילוט לממשק הישן מאוד]- זה לשנות הכל, ולחכות שאנחנו ניתרגל. ועוד אחר כך לכעוס שאנחנו יותר איטיים? הרי אנחנו לא דיברנו שעות באושר על דרכים לעשות פורומים טבעיים יותר- [מה שאני מעריכה שאני הייתי עושה אם הייתי צריכה למצוא עיצוב חדש לפורום, עד כמה שהכי טיבעי זה צ`אט, ומה לנו ולאנרכיה הזאת?]. למה אנחנו צריכים לקבל את זה בהבנה? אני יודעת שזה פתטי לכתוב פתטי, להזכיר אנרכיה ולהגיד קומוניזם באותה הודעה, אבל יש דברים שאנשים פשוט לא מוכנים לקבל- מה תעשו? תהרגו אותי? אני מבטיחה להיות יותר נחמדה מעכשיו, הנה, אני מפסיקה להעלות הודעות [מ-ע-כ-ש-י-ו]- אבל רק פעם אחרונה: הודעות קופצות זה לא כיף- החלטנו כבר. הסדר ההפוך של התגובות מוזר מאוד. והאי היכנסויות לפורום ישפכו אותי מדעתי- אבל זה יפסק מתישהו, לא? מייק פיפי נוט וור