דר´ צצקס- האם באמת מומלץ

דר´ צצקס- האם באמת מומלץ../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

ראיתי את שלל ההמלצות על המוהל דר´ צצקס בעמוד הקודם. אבל כמו שאנו משתפות בהמלצות צריך לשתף גם בדברים הפחות נחמדים. היום בחדשות וואלה- על דר´ צצקס.

דיאנה1

New member
כנראה מומלץ אלא אם כן התינוק מפגר ../images/Emo8.gif

וברצינות - כולם כתבו בהמלצות שהוא והרופאים המפורסמים האחרים הם "פרימדונות" שצריך לעשות הכל לפי הכללים שלהם ולפי מה שנוח להם. אז כנראה שזה כולל גם להבליג על אחור שערורייתי בלי לומר מילה.

לנו היתה התנסות טובה עם פרימדונה

בחיפה. לקחנו את המוהל מספר 1 בחיפה. חברים שגרים בנהריה פנו אליו. הוא אמר להם שבזמן הנסיעה עד לנהריה הוא יוכל להספיק 2 בריתות בחיפה, וסירב לבוא. אני הזדעזעתי מהתשובה שלו אבל לפחות הוא לא ניסה "לדחוף" אותם בכח ללו"ז שלו. שמעתי על עוד כמה תשובות שלו בסגנון. אבל יאמר לזכותו שאלינו הוא בא בדיוק(!) בזמן. היה מאוד מאוד נעים הליכות. בכישרון רב השרה בעזרת הומור "בריא ומתאים" אוירה נינוחה שהצליחה להרגיע את ההיסטריה שלי. ומעבר לכל, היגיע אלינו למחרת בבוקר לבדוק שוב את יותם.

zimes

New member
שם, נירית, שם.

מה זה שווה המלצה כ"כ לא קונקרטית? (יכול להיות שזה המוהל שלנו, ואחרי שהוא נסע אלינו פעמיים, נמאס לו?)

רותי ע

New member
מצידי שיהיה אנטיפט גדול

אני לא בוחרת אותו כדי שיהיה חבר שלי. אני בוחרת אותו כדי שיבצע פעולה כל כך חשובה כמו שצריך. (ורצוי בזמן).

לא הייתי "מפקידה את הפין של הבן שלי

בידיו של חמום מח, עצבני שחושב שהבן שלי מפגר. אני יודעת שאני מקצינה אבל אני חושבת שלכבד את הזולת ולנהוג באנשים בדרך ארץ זה משהו שאנחנו כחברה אסור לנו להתפשר עליו.

רותי ע

New member
לדעתי יש הבדל בין מיומנות רפואית

לבין נימוסין והליכות. יש הרבה מוהלים מאוד חביבים שגרמו נזקים.. ברור שהכי טוב אחד שגם יפה וגם אופה. אבל אם צריך להתפשר אעדיף לקחת מי שמיומנותו הרפואית מוכחת על פני מי שהוא סתם נחמד. והצ´צ´קס הזה חושב את עצמו כהוגן. הוא העביר אותנו מסלול שלם עד שזכינו (תמורת סכום נכבד) להנות משרותיו. אבל השורה התחתונה-הוא עשה עבודה מצויינת.. (ואצלנו הוא גם היה חביב מאוד והעביר את הטקס בהומור, אז כנראה שהיה לנו מזל).

Yarik N

New member
ולדעתי אין הבדל גדול.

זה בסדר להיות אליטה , לדעת שאתה הכי "טוב" ולהתנהג בהתאם. אבל אני בטוח שאם היה קורא לך בשמות גנאי ולתינוקך "תינוק מפגר" לא היית מזמינה אותו לברית של בנך הבא, נכון?

Yarik N

New member
זוהי כוחה של חברה.

מסעדות ובתי מלון דואגים שאיכות השירות שלהם יהיו ברמה גבוהה, לא רק כדי שאת תחזרי שוב לנפוש/לאכול שם (הקבלה: לימול אצלו) אלא גם שאם נהנית, תספרי לחברייך וחברותייך וגם הם/ן יבואו לנפוש/לאכול שם. ואם יש מסעדה שהאוכל אחלה והשירות חרא? כמה זמן היא תחזיק מעמד? בכל מקצוע חייב אדם לכבד את לקוחותיו (ובכלל) גם אם הוא אליטה וגם אם התינוק בעיניו "מפגר". אני לא הייתי ממתין שזה יקרה לי, לא הייתי מתקשר למוהל זה.

אביא

New member
אי חבל שלא למדת גמרא

יש כלל "מכלל לאו אתה שומע הן" אם לא תתקשר למוהל זה משמע שדוקא לזה לא תתקשר אבל לאחר כן. ועל כך שמחתי.

אורית ג.

New member
לא הבנתי ../images/Emo8.gif מה אכפת לך כל כך אם

יאריק יתקשר למוהל או לא? (וטוב שאתה גם בפורום הזה, ולמה הברחתם את יוסאריאן? ולאן?)

אביא

New member
מה אכפת לך אם מאן דהו יתקשר?

ומה אכפת ליאריק? אז מדוע את תמהה עלי?

אביא

New member
יוסאריאן לפי ציפי ברח לשבדיה

אגב הוא חזר לשתי הופעות קצרצרות בחוק ומשפט

Yarik N

New member
קודם כל, למדתי גמרא

את שנותי ביסודי וחטיבת הביניים ביליתי בבתי ספר דתיים. אמרתי "אני לא הייתי מתקשר למוהל זה" דהיינו במידה והייתי בוחר למול, לא למוהל זה הייתי מתקשר. אבל מבין על מה שמחת. (אני מניח שאם הייתי מבין מדבריך שלא תימול את בנך הבא אזי גם הייתי שמח)

osnat2

New member
חייבת להגיד מילה

בברית של ערן (לפני פחות משנתיים) הזמנו את כבודו. אכן היה איחור של 50 דקות, אבל לאחר שהגיע וביצע את מלאכתו על הצד הטוב ביותר זה השכיח מאיתנו את הכל. הבנתי מכל מי שהזמין אותו שהוא מאחר קבוע ולכן פשוט צריך להזמין אותו לשעה קודם. הוא היה לבבי מבין וקשוב, לא עזב אותנו עד שלא ראה שנרגענו ושסיימנו לשאול הכל. ולמחרת גם זכיתי לקבל ממנו טלפון אם הכל בסדר ושאם עדיין יש שאלות . אני בהחלט שוקלת להזמין אותו לברית הקרובה.

Yarik N

New member
על הצד הטוב ביותר?

מה זה הצד הטוב ביותר? בעיני יש שני צדדים: 1. למרות הכאב העצום, הפצע הפתוח והפריעה הנוראית, לילד לא התפתח זיהום, המוהל לא הוריד לו פחות מידי עורלה (גורם לבצקות) לא יותר מידי עורלה (אין מספיק עור לאחוז בפין) לא כרת לא חלק מאיבר המין, הילד בכה רק קצת והחלים תוך מספר ימים. 2. אחד מכל האמור לעיל קרה. ואז המוהל ביצע את עבודתו על הצד הגרוע ביותר. לשמחתי, רוב המוהלים מבצעים את עבודתם על הצד הטוב ביותר (וגם להם יש פיקשושים מידי פעם), אז למה חייבים ללכת למר צ´צקס שיאחר לאירוע ויקרא לתינוקי היקר לי מכול "מפגר" (שלא לדבר על כך שיש ילדים בעולם שאכן יש להם פיגור ולהשתמש במילה זו כמילת גנאי זה שגוי לחלוטין)

למעלה