דרג את האלבומים

דרג את האלבומים ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

זה המקום לדרג את כל האלבומים של ג'יילו מהיפה להכי מכוער........

שלי----------->>../images/Emo99.gif

מקום אחרון- Rebirth- חוץ מGR HID ו- ROD אין בו כלום אפילו שהוא די מושקע והפוטושוט שלו מחרפן מכמה שהיא יפה...! מקום 5- J 2 da LO- מדהים.. רמיקסים רמיקסים אבל שירים קטלניים... מקום 4- On the 6 יש בו כמה הברקות של הפריצה.... והוא די מיוחד. מקום 3- This is me....then ממש מתחבר אליו. שירים בסגנון די מעורב בין השקטים לקצביים ואני ממש כיף לי לשמוע אותו. מקום 2- JLO
מדהים מושלם יצירת אומנות... כל ה-6 הראשונים נדירים... PLAY מחרפן... ובעיקרון הייתי בטוח שהיא בחיים לא תוציא דבר יותר יפה מזה... ואז הגיע................................... מקום 1- BRAVE
הכי טוב שלה בהיסטורייה לעולמים. תפור עליה הסגנון הזה שירים מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל כך.... הוא בנוי כל כך טוב ואני לא יכול להפסיק לשמוע אותו.... אם היה יותר אכפת לה והיא הייתה יותר משקיעה הוא היה כובש כל מצעד אפשרי כי יש לו פוטנציאל גאוני!!!.. אבל זה לא משנה כי מי ששומע אותו יודע שהוא יצירת מופת!

חחעעע וואלה... טוב מרוב שהוא מכוער../images/Emo67.gif

הוא בכלל לא בראש שלי בתור אלבום ... יותר כמו סינגל QH ואני מכחיש את הדבר הזה שהיא עשתה בחיים שנקרא האלבום הזה בספרדית

זה הולך ככה-

Qué Hiciste
מעולה. בחירה מצויינת בתור סינגל ראשון
Me Haces Falta
מתחיל מצויין, מתדרדר ככל שמתקרבים לפזמון. אחד הסינגלים החלשים של ג'ניפר אי פעם
Como Ama Una Mujer
משעמם. חוץ מהווקאל הנהדר של ג'ניפר אין בשיר הזה כלום
Te Voy A Querer
מושלם. הכי טוב באלבום ללא ספק. בסגנון של ain't it funny, שאני מאוד אוהב
Porque Te Marchas
בלדה מעולה, אבל מבחינתי מדובר בהברקה של ריברט' ופה זה רק מחזור חומרים, אז אין לי דעה על השיר הזה. Por Arriesgarnos
מקסים מאוד, אוהב את השילוב של ג'ניפר ומארק
TU
גרוע כ"כ. שיר שפשוט מציק לך באוזן
Amarte Es Todo
אחלה. עם הזמן אני אוהב אותו יותר. מרגש אפילו!
Apresúrate
עלוב. ללא ספק הכי גרוע באלבום
Sola
לא משהו. לא גרוע כמו שאתם עושים ממנו, אבל בהחלט אי אפשר להגדיר אותו שיר טוב
Adiós
ייחודי ביותר, רצועה נהדרת!!!
סיכום- 5 שירים חיוביים 5 שירים שלילים. כשמדובר באלבומים של ג'ניפר - כשרק חצי מהרצועות באלבום טובות - לא מגיע לו יותר ממקום 5.

QueIronia

New member
ואני צריך אשפוז.

PTM הוא במקור בספרדית. TIM הוא תרגום של השיר לאנגלית. בכל מקרה - יש לך זכות לדעה משלך, פשוט לא כשליאת ואני חולקים עליה.

../images/Emo6.gif

לא משנה מה המקור, אני נחשפתי קודם לשיר באנגלית ולכן מבחינתי הוא שייך לריברט'
ובשלב כלשהוא יגיע שלב שבו בדיחות הדיקטטורה שלך כבר לא יהיו מצחיקות. אני ממש משותקק שהרגע הזה יגיע. לצערי, הוא מתעכב. אבל אל דאגה - יומך עוד יבוא

QueIronia

New member
כשהוא יגיע אני אבין שזמני חלף.

או שזמנכם חלף והגיע הזמן לנתינים חדשים (ואז תהיה בעיה - איפה לעזאזל נמצא עוד אוהבי ג'יילו במדינה הזו? כולם התרכזו פה...)

QueIronia

New member
איך בדיוק Rebirth מקום 2,

ויותר גרוע - השלישייה הסוגרת שלך פשוט מדהימה.

QueIronia

New member
כתבתי את זה כבר לפני כמה שבועות,

אני פשוט לא מצליח למצוא את זה... 1. Como Ama Una Mujer 2. JLo 3. J To Tha L-O! Te Remixes 4. This Is Me... Then 5. On The 6 6. Rebirth 7. Brave

QueIronia

New member
הסיבה היחידה שאני מעדיף את CAUM על JLo

היא שאת CAUM אני שומע ברצף - בלי שום דילוגים. ב- JLo יש פתיחה של שישה שירים מצוינים (שאי אפשר פשוט להתעלות עליה!), וסיום מצוין (Dama, SYSA וקצת לפניהם IGBAR), עם אמצע בינוני-טוב (להוציא את CO ו-Secretly). בסה"כ - אלבום פופ-ר'נ'ב עם טעם לטיני מצוין. ללא ספק הדיסק הראשון שעולה לי לראש כשאומרים "ג'ניפר לופז". לא סתם הוא הדיסק הכי מצליח שלה.

QueIronia

New member
עובר בסבל רב.

איפה נעמה שתכריז שהיא אוהבת את Come Over הסוטה???

למעלה