דרג את האלבומים

Lopezit

New member
../images/Emo26.gif

1. Como Ama Una Mujer
2. JLo 3. J To Tha L-O! Te Remixes 4. This Is Me... Then , Rebirth 5. Brave 6. On The 6

West Doll

New member
שלי...

לא עשינו את זה כבר? 01. JLo 02. On The 6 03. J To The L-O! The Remixes 04. Como Ama Una Mujer 05. This Is Me...Then 06. Brave 07. Rebirth זובי על כולם
בזכות OT6 בכלל שמתי על ג'ניפר מההתחלה
מה אתם תוקעים לי אותו במקומות האחרונים?

Lopezit

New member
בOT6 חוץ מה"להיטים" אין שום דבר מעניין

השירים שם נשמעים מאולצים ופשוט מעפנים

QueIronia

New member
מסכים חלקית -

אני מאוד אוהב את Should've Never ואת Open Off My Love (בעיקר בספרדית).

Lopezit

New member
נחמדים...

עכשיו כשאני חושבת על זה.. לא שמעתי את האלבום שניםם אני לא זוכרת אפילו איזה עוד שירים יש שם

הדירוג שלי../images/Emo9.gif

1. J. Lo [בלי שום צל של ספק
] 2. On the 6 3. This Is Me... Then 4. Rebirth 5. Como Ama una Mujer 6. Brave יצא לי דירוג מוזר, אני יודע
אני חייב לציין שאני לא סובל את CAUM ו-Brave, חוץ מכמה שירים

oren456

New member
שלי ../images/Emo26.gif

1 JLO
פשוט דיסק מושלם במלוא המובן. 2 on the 6 3 j to the lo 4 riberth 5 brave 6 caum 7 timt

שלי../images/Emo9.gif

1. ג'יי לו-לדעתי הוא מעולה כמעט כמו ברייב אבל פה יש את הסינגלים הכי טובים והשירים הכי טוב של ג'ן
2. ברייב-רציני אני לא מבין מה אתם רוצים מהאלבום, אלבום מעולה ואני שומע אותו כמעט כל יום
3. ג'יי טו דה ל.או.-אם זה נחשב, הוא אצלי במקום השלישי, הרמיקסים מעולים וזה נראה לי האלבום רמיקסים הכי טוב שיצא לי לשמוע. 4. OT6-חמוד כזה, הסינגלים היו מעולים 5. TIM...T-חמוד כמו OT6, אבל אין בו סינגלים מעולים :-\ 6.רבירת-למרות שקניתי אותו לא התעמקתי בו יותר מדי... אני זוכר שכמעט נרדמתי כששמעתי... אבל אני אעבור עליו בשבוע הקרוב 7. CAUM-גם פה לא ממש התעמקתי, אני לא ממש אוהב את ג'ן בספרדית ובבלדות כאלה ספרדיות. אבל QH היה נחמד

למעלה