דרום מיזרחית ל....

שיח יקר, מסקנות אמפריות מתייחסות

להתנהגות הרוב ברור לכל חוקר מתחיל שיש יוצאים מן הכלל ולא תמיד בשוליים אלא אם כן המין הגברי החליט לפתור כל אחד בתורו את סוגית הקשר בין הניווט לבין השחלות מדגם מייצג עד כמה שזכור לי הוא 1250 נראה לי שבסוג זה של השערות יש לנקוט בגישת האמונה בצדקת הדרך או לקבל דברים כפשוטם בלי צורך להתנסות אישית

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
א. את מתפרצת לדלת שאינה קיימת

ב. מסקנות אמפיריות הן מסקנות שהוסקו על סמך ניסוי בלי להכנס לגודל המדגם. ג. אמונה בצדקת הדרך מעולם לא היתה ערובה לכך שהדרך נכונה. ד. למרות האמור לעיל המצאות שחלות אצל הבאדי אינה בלתי שקולה כנגד יכולת נווט פחותה ובשקלול הסופי אפילו מזכה בסופו של דבר בניקוד גבוה יותר

בקושי עמדתי בכובדה של תשובתך

והאמת שהרגשתי איזה תחושה של התפרצות אל האין בקושי התאוששתי והנה הגעת אתה אני מודה שלא משנה למה בהחלט לא רלוונטי העיקר שהשחלות מזכות בניקוד גבוה זהו רווח לי אני הולכת לג'אקוזי להתאושש

שיח סולימן הצלחת עם האישה

וכל המוסיף גורע תודה על ההסבר הנסיבתי ואולי מהאגו הצבאי נובעת הידיעה המולדת כביכול היה לי חבר שפשוט לא שאל איך נוסעים כי זה היה faut pas הבנתי שהוא שרוט וכך נסיעה של חצי שעה המריאה לשעה וחצי אבל בעניין הזה הוא מצא אישה שלא היה ממש איכפת לה כי כל ההבדל בינינו היה שאני הודיתי בבורותי והוא התעקש על ידיעותיו כך או כך תעינו

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא קשור ליכולת ניווט !

מכיר לא מעט אנשים מהסוג שיודע הכל כלומר לעולם לא ישאל ולא יודה שיש תחום כלשהו שהוא אינו מבין בו. אני אפילו מודה ומתודה שכל האקסמפלרים כנ"ל בהם נתקלתי היו חמושים באשכים ולא בשחלות. בקיצור מדובר בסוג של (*)פיסטום שכנראה בכ"ז קשור לכרומוזום Y. (*)פיסטום - תהליך ע"ש לואיזה פוסטמה (להבדיל מתהליך הפיסטור ע"ש לואי פאסטר).

נו, אז אתה גם מבין ברפואה ../images/Emo13.gif

ובלי כל קשר ללואי או ללואיזה חשבתי בדרך ( לפני ממש חופן זמן) שכל הנושא הזה של ניווט שייך לתחום השליטה כי מי שיודע את הדרך שולט בגורלו והאמת, שמטאפורית זה יכול להיות נכון ומי שמעמיק בספרי ה- how to גם יכול להשתכנע אבל מי כמונו יודע שאנחנו לא שולטים בכלום ואפילו השליטה שלנו על הפיפי וכו היא זמנית בפרספקטיבה הסטורית

אתה יודע שיח יקר כשמדברים בהמשכים

אני שוכחת בכלל איפה היינו כבר הבנת שאני חלשה בניווט והבאת אותי אל צומת בלתי צפויה בעליל ועכשיו אני יושבת לי בחום הזה באמצע הכיכר ומנסה למצוא איזה קצה חוט אל האסוציאציה שלך ואם לא תשלח אלי הצלה אני אשב שם כל היום על המצפון שלך סולימן

אש אש

New member
שוב זה קרה לי היום../images/Emo66.gif

תחני את הרכב מיזרחית לקניון בסדר בכייף עניתי (לא מגלה שאין לי מושג איפה הצפון שלי)
תמיד אני יכולה להגיד שלא היה שם מקום חניה
לא? אבל בלי כוונה הגעתי בדיוק
הוא בטח חושב שיש לי את זה חחח

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
צומת זה לא רפול ושבעת הגמדים ?

אם ככה אז את ממש לא בודדה, למיטב ידיעתי עוד אחד מהם יושב כעת. לגבי הסיפא של דברייך (על המצפון שלך סולימן), כמי שמגדל במשך כמה עשורים טובים אמא פולניה זה כבר ממש לא פועל עלי, נסי מינון גבוה יותר.

אני מוכנה לוותר לך על הכל

רק אל תשלח אותי לצומת ההיא והרשה לי לחלוק על יהירותך בנושא הנסיון שרכשת בגידול הפולניה אתה לא חייב להודות כמו וודי אלן לדוגמה אבל בינינו כשהיא אומרת לך על המצפון שלך סולימן אתה לא הופך למרגרינה בשמש ? ולגבי הבדידות האמת היא שיושבים בצומת פוגשים אנשים וככה ועד שהגעת עם התשובה שלך שלא ממש הזכירה נשכחות ביליתי לא רע גם זה על מצפונך סולימן

למעלה