דרושה הובלה לשישי הקרוב בדרום

kraps

New member
דרושה הובלה לשישי הקרוב בדרום

זהו! הגיעו מים עד נאבה. על הפרק - יום שישי שלם איפשהו במדבר (מעלה העקרבים הרומי אולי?) הכנופיה - 4-5 חבר'ה. לא ילדים, אבל שובבים. מסוגלים לעשות 30-40 ק"מ. לא פוחדים מעליות. אוהבים שעשועים טכניים. לא מתכוונים לעשות 30 קמ"ש בממוצע, אבל גם לא מתמזמזים בשטח. מצויידים היטב, ממופים, מתוגברים ב-GPSים, שרים ומקשקשים כל הדרך. מעוניינים במוביל עם נסיון, היכרות של מסלולים יפים במדבר וסבלנות אין קץ. מועמדים אמיצים יתקבלו בברכה באמצעות מערכת המסרים. שאו תודות וברכות. [ההודעה מתייחסת לגברים ונשים כאחד]

alonaski

New member
../images/Emo140.gif רשף, קבל המלצה:

שים לב, בפורום השכן - "טיולים בארץ" הכניסו צילומים של פריחה מהממת באזור בקעת באר שבע ורכס מעון (אזור ערד). אני מאוד ממליצה לכם בדרך הלוך או חזור - ללכת להציץ שם!! אירוסי הדרום בשיא פריחתם ולא רק הם!! שלל פרחים מדהימים אחרים! אגב, אירוס ירוחם - זה השחור, האצילי, היפה - גם פורח עכשיו ליד ירוחם... אז אם מעניין אותכם - תציץ פה בשלל השירשורים של צילומי הפרחים מפורום "טיולים בארץ".

kraps

New member
בהחלט מעניין

כבר מזמן גיליתי, שככל שאתה רוכב יותר לאט אתה מספיק הרבה יותר. אחת הסיבות למה אני לא משתתף בתחרויות.

פעם ניסיתי את השיטה הזו...

של לרכב לאט כדי להספיק יותר אבל מהר מאד נשארתי לבד כי כולם נעלמו אי שם באופק....

kraps

New member
בגלל זה בדיוק

צריך לבחור חברים, שרוכבים עוד יותר לאט. ~הראשון שמגיע לקו הסיום הוא ביצה סרוחה~

ואם הם רוכבים יותר ../images/Emo12.gif

לאט אז אני נעלם להם באופק - מה שמראה שהכל יחסי.. ומה זה ביצה סרוחה לראשון ?- מה? האחרון מריח כמו אפטר שייב? מה הוא מזיע פחות ? ואני חושב שקודם צריך לבדוק מה אוכלים לפני הרכיבה ואחרי זה להחליט מי ראשון ומי אחרון... ואם כבר יש לך דיבור עם אלונה אז מעניין לשמוע את דעתה של בעלת נסיון כמוהה.

kraps

New member
אפרופו פרח... ../images/Emo39.gif

מתי כבר ימציא מישהו איזה שירות הקפצה בטלקינזיס לאתרי רכיבה נבחרים ומרוחקים? משהו בנוסח ה"הקפצות" פה בפורומים. יכול בהחלט לחסוך את ה-3 שעות נסיעה "אל..." (שלא לדבר על ה-3 שעות נסיעה "מ...", כשאתה מסטול מאדרנלין ותשישות). נו שויין. החיים זה לא גן עדן.

לי יש שיטה שפיתחתי בעמל רב..

אז ככה - בבוקר של רכיבה בדרום אני קם בלילה
- משהו סביב 4 לפנות שמש.
כל הדרך תוך כדי נהיגה אני מנמנם לי קלות
כי הרי במילא בקושי יש מכוניות
על הכביש אז מה זה משנה - בתחנת הדלק בצומת דבירה יש את הקפה
הראשון ואחריו אני מתעורר סופית - אבל מה אני כבר בנגב והשלווה
שורה עלי. והנה ב"ש עברה וגם משאבי שדה אי שם מאחור והופ אני בשדה בוקר (ניקח לדוגמה את הטיול השבוע). מתארגנים - רוכבים וחוזרים לאוטו
(סתם קטע שולי ומיותר )... פורשים המחצלת (משהו שנידבקתי בו מארנון עוד בימי כרמי יוסף העליזים -זוכרת ? אלונה?) מוציאים הגזיה ומשפדים איזה צ'יי מסלה (בלי חלב חם)על האש..
כמובן שמזמינים את עינת וענת שכאמור לא שתתה תה (סידרתי לארנון שתיים
במחיר אחת - אבל הוא לא קנה!!) בקיצור מקפלים הציוד עולים לאוטו ואז נכנסים למוד של נים ולא נים
(תשאלו את בועז מהשבוע שעבר שבאמצע הדרך היה צריך להעיר אותי פעמיים) ככה חולפות להם השעות והקילומטרים עד הפקקים של כביש גהה ששם בכלל שוכחים את כל העיפות ומתענגים על נסיעה צפופה במהירות של צב
חולה. כשמגיעים הביתה עושים חשבון פשוט - אז מה היה לנו שעתיים הלוך - רכיבה 5 שעות ו4 שעות חזור = 11 שעות של כיף מתמשך ואפלולי. יאללה ביי עד לשטויות הבאות גדי

bisley1

New member
אהבתי את השיטה !!!!! ->

אמנם אני משער שאתה מגיע מאזור המרכז (ת"א והסביבה) אבל השיטה נשמעת לי שווה נסיון !

בקטע של הנים ולא נים כדאי

שתקח את בועז שיעיר אותך אחרת אתה עלול לגמור בתעלה (לא יודע מה זה בחיים לא ניסיתי..)

alonaski

New member
גם לירדנים היתה שיטה...

... "קודם ירו צרור, אח"כ זרקו רימון ואח"כ נחו"...
ונראה אם יש מי מבין צעירי הפורום פה שזוכר/יודע מאיפה זה לקוח... :*) (גדי - לא אתה!!! וגם לא פיש!
החידה מיועדת לנוער עד גיל 26!
)

timon1

New member
בבונקרים, מבוצרים, עם מרגמות 120

כולם היווווו שם נערים, על גבעת התחמוושת טמטמטם טמטמטם טם... איך הא, איך הא????

alonaski

New member
יפה מאוד טימון!!! נוער למופת!! ../images/Emo127.gif

סתתתתםםםם!!!
"זה נוער זה?! - זה בררה!"
חידה ב': מי אמר את זה??!!!! באיזו שנה ובאיזה הקשר!
אז בן כמה אתה??... מתחת ל 26 ?!... פששש!!! יפה שעלית על זה!!!

schwinnie

New member
ניחוש פרוע - בן גוריון

הנביבות לא ברורות. אבל: אם עוד מושכים אותך שירים וגם גיטרה, אם צועקים לך : "זה נוער, זה? - זה בררה!" (יוסי גמזו / שלישיית גשר הירקון)

למעלה