דרושה עצתם של זקני השבט: מה לקנות בשבוע הספר?

דרושה עצתם של זקני השבט: מה לקנות בשבוע הספר?

שומעים את הרשרושים האלה? זהו כספי הדל, מתפתל בארנק ומתחנן שאנצל את העובדה שספרים חדשים נמכרים החודש ב-20% הנחה למרות חוק הספרים ואדפוק את המערכת. ומי אני שאסרב לו?
אני, כידוע לכם, אוהבת פנטזיה ומתח/בלשות, רצוי לנוער, רצוי שאלמנט המתח יגבר על הפנטזיה, רצוי שיהיה מדכא ולא תהיה רומנטיקה (מותר שאנשים יהיו מאוהבים רק אם בסוף הם רוצחים אחד את השני או משהו), אסור שיהיה מד"ב. נניח משחקי הרעב. סאלי לוקהארט. נפילת הממלכות וההמשך שלו. מחוננת-אש-ביטרבלו. ספרים של ג'ודי פיקו. אם יש לכם ספק תשאלו את אכמו

אני כן רוצה שאלה יהיו ספרים מהשנה כדי שאני לא ארגיש פראיירית (אין לי שום טעם לקנות ספרים משנה שעברה כי אפשר להשיג אותם בספריה, וספרים מהשנה די הפסקתי לקנות בגלל חוק הספרים המטומטם ובגלל שאני סטודנטית ואין לי זמן לקרוא אותם ממילא. אבל עכשיו, כאילו, 15 ש"ח הנחה! הבה נתפרע!)
הנה כמה ספרים חדשים ששמתי לב לקיומם, מוזמנים לעשות לייק/דיסלייק (ולהסביר למה):
*ה-100
*היינו שקרנים
*דוקרב
כל זה פשוט מהתהלכות מול מדף הנוער בסטימצקי. לא טרחתי להתהלך מול מדף המבוגרים אבל אתם מוזמנים להציע גם משם.
זהו. חתולים אומרים תודה או שהם רק מבקשים ומסתלקים בהינף זנב מתוך ידיעה שמבוקשם יעשה?
לא, אני מניחה שלפעמים הם גם אומרים תודה.
תודה!

אכמו

New member
משחקי הרעב זה מד"ב...

את "ירח שבור" קראת? ואת "הס פן תעיר"? (מתח די קיצוני, לא בטוחה אם את אוהבת רוצחים סדרתיים מזעזעים)

eyalg1972

New member
ניסית את האביר משבעת הממלכות?

הספר שמתרחש 100 שנה לפני משחקי הכס?

נו מה איתך, הוא אצלי על המדף מהרגע שהוא יצא

פרצתי לבית הדפוס בלילה, גנבתי את הדפים ואז ישבתי והדבקתי אותם אחת אחד לכריכת קרטון מאויירת ביד.
לא באמת P: (אה, לא?) אבל קניתי אותו.
ואתה קלעת לראש שלי!

eyalg1972

New member
בשביל זה הצעתי....

כמו כן- אולי תשקלי את סדרת החוק הראשון, אם כבר את אוהבת את הסגנון הזה...

סדרת החוק הראשון? אתה מתכוון חוק הקוסמים הראשון, השני וכו'?

ריצ'רד קיילן זד והרבה סאדו מאזו? אלה?
כי הם היו סבבה.

eyalg1972

New member
לא ממש

למרות השם המבלבל- טרילוגיית החוק הראשון היא- הלהב עצמו, בטרם עלותם לגרדום וטיעונם האחרון של מלכים.

אה

אם ככה, האמת היא שניסיתי את הלהב, והייתי כזה, גלוקטה
אבל שאר הספר לא ממש תפס אותי אז נטשתי אותו ככה לקראת הרבע/חמישית

אם היו כותבים ספר רק על גלוקטה הייתי קוראת אותו בלופים וישנה איתו במקום הדובי שלי P:

avivs

New member
מה בנוגע להבטחה של דם?

ספר שתורגם לפני חצי שנה בערך, לדעתי. מעולה מעולה מעולה.
ועוד קצת מעולה.

אבל זה כל מה שגלוטה רוצה, נכון ? רק מישהי שתאהב אותו...

( בלי ספויילרים, עוד לא קראתי את השלישי!).

אני אעודד אותך ואגיד שיש יותר גלוטה בספר השני ושגם שאר הדמויות הופכות ליותר נסבלות.

אני מדמיינת אותו אומר את זה בטון ציני ואז מחייך את החיוך חסר-השיניים הכי מפחיד שלו

כנראה שאני אתן לספר עוד צ'אנס מתישהו.

אסור ל

New member
לא ממליצה על היינו שקרנים

קראתי עליו בקורות מפרגנות, רכשתי ואני מתכננת להחליף אותו. קראתי כמה עמודים ראשונים והפסקתי.
הוא לא ממש מעניין, דרמטי בצורה מופרזת, ובינתיים כל מה שהיה שם זה נערה מדוכאת וברבורי אהבה נכזבת.

למעלה