דרושה עצתם של זקני השבט: מה לקנות בשבוע הספר?

תמר 0

New member
טוב זה ספר טוויסט

אז האובר דרמה מוצדק מבחינתי.

אני לקחתי מהספרייה ונהנתי. קריאה חד פעמית כזו, טוויסט שראינו בעבר ביצירה אחרת, אבל עשוי לא רע.
לא הייתי קונה, אבל כן הייתי קוראת.

clouds11

New member
על המאה ודוקרב

הצורך לקנות ספרים דוקא בשבוע הספר הוא צורך לא רציונלי אשר מושפע מהפרסומות ויחסי הציבור
של שבוע הספר.. בשטח המחיה שלי עורכים ילדים יריד צעצועים תכשיטים וגם ספרים והצלחתי
לקנות 2 ספרים חדשים ב..5 שקל האחד והנה זה פלא לאחר שקניתי במחיר אפסי הצורך העז
לקנות ספרים בשבוע הספר פג.
אני ממליץ לא לקנות את המאה ואת דוקרב
המאה הוא הספר הראשון בשלושה ספרים ומתאר אירועים שהיו בעונה הראשונה של סדרת הטלויזיה המאה.
הספר מרתק אבל הסדרה והעלילה בסדרה אינם תואמים ולדעתי דוקא סדרת הטלויזיה יותר מענינת.
כל הטרילוגיה של המאה ניתנת לקריאה או להורדה באינטרנט כקובץ של ספר חופשי באנגלית.. הנה אתר
לקריאת ספרים הכולל את הספר המאה באנגלית (הספר המאה באנגלית נמצא בקישור המצורף)
[URL]http://www.freebestnovels.net[/URL]
את דוקרב מצאתי בספריה העירונית כך שאין סיבה לקנות אותו בשבוע הספר
הספר הזה הוא ספר פנטזיה ראשון מסדרה ולכן כל המסתורין אינו מפוענח וצריך לחכות לספרים הבאים

מיכאל ג

New member
ha ha joke's on you

יצאו דווקא ספרי מד"ב מעולים השנה ואיכשהו הפנטזיה נשארה קצת בצד.
אבל את עדיין יכולה לקנות את ... טא דא דם... "מאהב נצחי הפגיון השחור 2" שנשמע איכותי לאללה.

תגובה לכולם כדי לא להציף את העולם

אסור ל - תודה לך, ירד מהרשימה
cloud - תודה גם לך, אבל העובדה שספר הוא חלק מסדרה ומסתיים באמצע היא דוקא לא חסרון בעיני...משהו בספרים האלה ביאס אותך חוץ מזה?
אכמו - אני מתכוונת רק לסוג שמגיע עם חייזרים וחלליות וחלל ומחוץ לכדור הארץ. עתיד דיסטופי זה דוקא כיף, וגם קצת טכנולוגיה עתידנית ארטמיס-פאול-סטייל. ירח שבור - אני זוכרת שהמלצת לי פעם ושכחתי מזה ועכשיו נזכרתי, אקנה כמעט בוודאות.
הס פן תעיר - אני בסדר עם איברים מבותרים, אם כי לא מתלהבת יותר מדי (מעדיפה תיאור של שניצל תירס מאשר קציצת-אדם), אבל אם התעלומה שם חזקה ויפה ג'ון-ורדון-סטייל אני אקרא. היא ככה? חזקה ויפה?
מיכאל -

pix - כן. היברו.

תמשיכו להציע!

כל עוד אין שם התעללות בבעלי חיים (אין שם?)

כי אם יש משהו שקשה לי איתו נפשית (ומוכיח שיש לי נפש, כי מספיק לי לראות פוסט בפייסבוק של "שתפו את רוצח החתולים הזה כדי שיועמד לדין" בשביל שהיא תתחיל לכאוב), אז זה זה.
כל דבר אחר, אם את אומרת שהספר שווה את זה - אשקול לנסות.
תרגום שלך?

אכמו

New member
אם כך אל תקראי. קטעים קצרים, אבל קיימים.

וזה באמת היה החלק שהיה לי הכי קשה לתרגום.

Y. Welis

New member
היפאנים טובים בזה - מורקאמי וכן אושימה

הסאדיזם אצלם מובנה בתרבות, עוד מימי הסמוראים.

הרץ נפסל

מטעמי קמצנות: לא קראתי את הראשון ואני לא קונה אותו אלא משאילה אותו מהספריה כי הוא ישן ואם אפשר להשיג אותו בחינם וכו'.
נסיכת המאדים נפסל כי אני לא אוהבת מד"ב, במיוחד אם מתרחשים בו דברים מחוץ לאטמוספרה.
נשאר לנו לב, שלמיטב ידיעתי הוא סופר ולא ספר. איזה ספרים חדשים יש לו שתוכל להמליץ עליהם? (עם פירוט?)
ותודה רבה לך כמובן

Y. Welis

New member
ה'מאדים' הוא פנטסיה נטו - אין קשר בין הכוכב למקום שמתואר

שם (כמו שנאמר בפתיח של war of the planets, סידרת אנימה קלאסית שאני נוטה לחזור אליה - 'נגד גלקסיות עויינות מהחלל החיצון'). אותו מאדים כמו ב'וורד לקוהלת' בערך.
&nbsp
גרוסמן - רק ספרו הראשון תורגם, כך שזו הכוונה: http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=976735
גיא הרלינג תרגם - solid.
&nbsp

מיכאל ג

New member
אני אישית ממליץ אבל הוא לא לכולם

זה ספר שמגיע מכיוון יותר קרוב לספרות מיינסטרים מבחינת הגיבורים, הם לא בדיוק דמויות הירואיות ולגיבור יש מונולוג פנימי בלתי נגמר על תחושת חוסר הסיפוק וחוסר הכיוון בחיים. אני חושב שאם אהבת סדרות כמו, למשל, "עמוק באדמה" או משהו דומה על דמויות פגומות, זה יתאים לך. כי הסיפור עצמו גאוני.

אם יש שם אקשן ומתח וקצב טוב יתכן שאני דוקא אתחבר

ב"מונולוג פנימי בלתי נגמר" אתה מתכוון לחפירות? כי חפירות אני לא מסוגלת לסבול. רק לי מותר לחפור

פשוט ראיתי בתקציר של הספר שג'ורג' מרטין עשה עליו לייק, אז...

avivs

New member
אני לא אהבתי.

היה פוטנציאל, אבל ביצוע יבש ומשעמם.

הוצאת דני ספרים השיקה ליין שלם של חיקויי משחקי הרעב

לא הצלחתי לעבור על הכל אבל אני מניח שאת יכולה לדפדף בהם ולבחור את המיטב.

תודה לכולם! והזוכה הוא...

(טדאם טדאם...) הבטחה של דם! אחתשתייםשלוש נמכר!
(רציתי גם את ירח שבור. לא היה
)
תודה לכולכם שהתקיימתם.

למעלה