דרושה תמיכה!!!

Arfilit

New member
דרושה תמיכה!!!

תסתכלו אל השעה שבה נכתבת ההודעה הזו. אל תתביישו - תסתכלו - ותרגישו חפשי להאנח אנחת השתתפות... אני על הפנים! אתמול לפנות ערב הבנתי שאני מתחילה לפתח איזה צינון - ומאז זה הולך ומחמיר - ואני כולי סתומת סימפונות ועמוסת רחמים עצמיים. בנוסף - הפעוטה לא נרדמה אמש עד 23:00 - כשהתחלת ארועי ההשכבה לישון היתה ליד 20:00. כשהיא נרדמה סופסוף זה היה לראשונה מזה חודשים שהיא עשתה את זה בלי ציצי - אבל לידי. פשוט שיחקה שיחקה שיחקה, סובבה אליי את הגב, חיבקה את החיתול ועצמה עיניים. ואני - מופתעת מהתפנית (תרתי משמע) - הנחתי עליה יד וחיכיתי. רק אחרי שנעצמו כבר העיניים, היא הסתובבה מתוך שינה והתחברה למקור. מאז שנרדמה - היא מתעוררת מדי כשעה - בבכי נוראי - שותה כמה שלוקים ונרדמת. לפי הנשימות שלה נשמע שגם היא בדרך לצינון שלי - וחוץ מזה שאני חושדת שהשן השניה דופקת לנו כניסה מרשימה. כשהיא אתי במיטה - אני לא ישנה כמו שצריך ועכשיו, עם הצינון - לא ישנה בכלל. כשהיא אצלה במיטה - היא לא ישנה כמו שצריך - ומכאן שגם אני. בקיצור - בסופו של דבר החלטתי שלפחות אחת מאיתנו תישן - השארת אותה עם אבא שלה במיטה וירדתי לרחם על עצמי מול המחשב.

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאני ראשונה!

תהיו בריאות ותרגישו טוב!

wieci

New member
../images/Emo24.gif תרגישו טוב ../images/Emo24.gif

הצינונים האלה פשוט נוראיים. אני זוכרת כשניצן היתה חולה בברונכיט, גם אנחנו עברנו ללינה משפחתית אצלה בחדר וככה הצלחנו קצת לישון בלילה. רפואה שלמה

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifהחלמה מהירה!

מה שאת מתארת זה בדיוק הלילה שעברתי. טרוטת עיניים גמאני, ומנסה למצוא פתרונות ללילה הבא. מקווה שכולכם בריאים!

פיצהלה

New member
../images/Emo24.gifשל תמיכה

מקווה שיעבור מהר ושהלילה תשנו עמוק עמוק עמוק ותשלימו הכל...

ילדונט

New member
../images/Emo24.gif

גם שחר מחרחרת, וקשה לה לישון ולינוק. והבעסה זה שיש כל כך מעט מה לעשות בעניין. תרגישו טוב מהר

../images/Emo24.gif מסכנה שלנו

זו עונה כזו. ממש פיכסה. אני תמיד מנסה לחפש נחמות ולפעמים עדיף שכולם חולים במקביל מאשר בטור. תתאוששו מהר!

כתבת את ההודעה כשאני הלכתי לישון

התסריט דומה רק שאני צעד אחד לפניך, מצבי השתפר ושירי היא הסובלת. הדבקתי אותה בצינון שלי והלילה היא קמה עם חום גבוה. אולי תתני לאפונה שלך אקמולי לפני שזה קורה? (שמעתי מרופא שאפשר לתת גם אם התינוק נודניק וסובל ממשהו , לאו דוקא חום) אני מקווה שהלילה הזה יהיה לילה של שינה לשתיכן. תרגישי טוב!

ornaok

New member
אוי אוי אוי../images/Emo24.gif

איזה ייאוש
מאחלת לכן הרבה בריאות והרבה שינה עמוקה ומתוקה

Joy107

New member
החלמה מהירה...../images/Emo140.gif

גם אנחנו מאוד מצודדים...
(זה האביב לא??) אנחנו כלומר בעלי ואני. אני משתדלת שלא לנשק את מור יותר מידי כדי לא להדביק אותו אבל לא מצליחה להחזיק מעמד...
תרגישו טוב, ויום עצמאות שמח רינת

בנות - הכל עניין של הגדרה!

ולמה אני מתכוונת? אתן לא ישנות בלילה נכון? אז למה להאבק בזה? אני כל כך משועממת כאן בלילות..בואו תיהיו איתי בצ'אט, נחגוג כל הלילה, תקטרו לי חופשי ויהיה סבבי בבי
. ההגדרה היא - שאתן מגדירות מראש שזה הולך להיות לילה לבן - אם באמת היה לילה לבן - אז זה מתאים לציפיות ולכן - אין מה להתאכזב. ואם בסוף ישנתן - איזו הפתעה ממש כיף! ועכשיו למציאות - אוף. זה כל כך מעייף הצינון והחוסר שינה! מאחלת לכולכן להרגיש טוב ומכריזה בזאת מלחמה על כל הוירוסים ינעל אביהם!!

גורבי

New member
אוי (שומעת את האנחה?) ../images/Emo24.gif

אני מאתמול עם אוזניים סתומות, והוא מתעטש כל הזמן, ויש גם לי תחושה שזאת התחלה של משהו. אוף עם עונת המעבר הזאת. החלמה מהירה לשתיכן!

yaelia

New member
שולחת חיבוק

גם עלינו עבר לילה דומה. מאחלת מוירוסאית אחת לשניה שתתחזקו במהרה.

אפרת12

New member
../images/Emo24.gif תרגישו טוב שתיכן../images/Emo70.gif

איזה נוראים הלילות האלה
ואני מאוד מבינה את ענין השינה יחד - גם אני לא ישנה טוב כשסיון איתנו במיטה. קבלי ח"ח על ההקרבה... מקוה שהלילה הבא יהווה פיצוי על הלילה הזה.

cookie1

New member
../images/Emo24.gif הנה עוד קצת רחמים

תרגישו טוב שתיכן
האמת - לא נשמע כיף

sharonmx

New member
שיעבור מהר!

אני ממליצה על קוקטייל ויטמינים מיץ גזר + תפוז + קיווי רק בריאות!

למעלה