דרושה תמיכה!!!

odeia

New member
ערפילית, פגשת את ערפילי הדימדומים?

מה עם טיפול אלטרנטיבי? בנתיים, מבער עם שמנים שמתאימים לשתיכן, מכשיר אדים קרים, עיסויים (תתקשרי אם את רוצה) וכדומה שיעזור לכן להבריא. בנתיים - איחולי רפואה שלמה

משוש30

New member
../images/Emo24.gif מבינה מזדהה ותומכת...

גם אצלי יש צינון- אלרגיה השנתית שלי שהולכת ומחמירה, הילד היה אתמול עם עצירות וצרחות היסטריות כל היום ולא לישון יותר משעה רצוף בלילה חוץ משני לילות יצאי דופן זה כבר יותר מחודש... תרגישו טוב!!

ציף שלי

New member
תרגישו טוב והחלמה מהירה!../images/Emo24.gif

מצטערת שראיתי את ההודעה כל כך מאוחר... אפשר לאחל שהלילה הזה יהיה קל יותר?

רק עכשיו היה לי זמן להכנס לאינטרנט

ואחד הדברים הראשונים שראיתי ועשיתי הוא לכתבו לכן לילה טוב, בידיעה לא שמחה שבטח עוד מעט כבר תקראי את התגובות. הלוואי שלא ושבאמת יהיה לילה טוב ומלא מלא שינה. וכמו שאמא שלי לימדה אותי לעשות - תסתכלי עליה טוב וברצינות ותגידי לה "לילה טוב. תקומי בבוקר בריאה ילדה אהובה שלי" עם הדגשה על המילה שאת בוחרת (בבוקר? בריאה? אהובה? שלי?) ואחרי שתמחי דמעה - אולי זה גם יעבוד. ואולי לא אבל לא הפסדת כלום. לילה טוב

Arfilit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכונים לעת ערב

נשארתי היום בבית. האפונה היתה עם המטפלת - ואני החשכתי את החדר, סגרתי את הדלת וניסיתי לישון. צר לי לעדכו שנכשלתי. ישנתי אולי שעה וחצי כל היום. לא יודעת למה - פשוט לא הצלחתי ליפול. הצינון לא מניח לי - וגם בגזרה הזו אין שיפור. האפונה נדבקה אף היא ומחרחרת לה בשנתה. את המרק המצוין שהכנתי לה אתמול וששילבתי בו טחינה גולמית זרקתי - אחרי שהתברר שטחינה גולמית מאוד מסוכנת לענייני אלרגיות לפעוטים מתחת לשנתיים. לאור ההיסטוריה האלרגנית במשפחה שלי - החלטתי לא לקחת סיכונים. היא נרדמה זה אך לא מכבר - ואני מחכה שהמרק החדש יגמור להתבשל (במקום זה שנזרק) - כדי שאני אוכל שוב לזחול למיטה ולנסות לישון. הגבר טרם חזר הביתה - ולא יודע מתי ישוב היום. בקיצור - אובייקטיבית המצב לא משהו. אבל באורח פלאי - אני ממש בסדר. לא יודעת להסביר את זה. לקחתי את האפונית לטקס יום הזכרון פה בישוב, היא התנהגה למופת, אחר כך שיחקנו במיטה שלי - והיא התגלגלה מצחוק (תרתי משמע), וניסתה לבוא אליי לינוק כשהיא על הבטן - מכוונת את עצמה בגמלוניות חמודה, ומחרתיים חופש (וזה אולי הכי חשוב...). שיהיה לילה טוב.

למעלה