דרושות המלצות!!!

GiraffAdida

New member
דרושות המלצות!!! ../images/Emo53.gif

היי בננות :] יש לי ציפורניים ממש בעייתיות... אני משייפת בבאפר ועושה את כל התהליכים שאתן ממליצות פה בפורום על מנת לשמר את הלק מלהתקלף.. אבל כלום פשוט לא עוזר ליייי!!!!
אז אני צריכה המלצות למספר דברים:
מחזק ציפורניים - אפילו שיעלה מאות שקלים, רק שיפסיק לי את ההתפצלות בקצוות !!
בייס קוואוט - לא משנה את מהירות ההתיבשות שלו, מצידי שייקח לו חצי שעה להתייבש אבל העיקר שימנע מהציפורניים שלו להיות צהובות אחרי כל פעם שאמרח לק אדום :(
טופ קוואוט - לא חייב להיות גם מייבש... העיקר שיהיה מעולה! אממ.. אני מעוניינת לרכוש רק מהארץ, לא מאיביי או מחו"ל. ת-ו-ד-ה!!!!

המממ....

קשה לי להמליץ לך על מוצרים "מעולים" מהארץ, כי אחרי שמזמינים מחו"ל, מבינים כמה מה שבארץ די רחוק מ"מעולה"... ובכל זאת, הנה השני סנט שלי בעניין: מחזק - בתקופה שהשתמשתי במחזק מאוד אהבתי את המחזק של ג'ייד. אמנם לא סבלתי מהתפצלויות, אבל הבנתי שגם בזה הוא עוזר. קחי בחשבון שהוא לא מונע הצהבה, אז הוא לא טוב בתור שכבת בסיס. יתרון בולט של המחזק הזה בהשוואה לאחרים, זו העובדה שגם אחרי שעוברים חצי בקבוק, הפורמולה עדיין נוחה לעבודה. בתפוח, למשל, אחרי חצי בקבוק זה כבר נהיה עיסה נוראית... טופ - יש לאורלי אחלה טופ שנותן ברק מאוד יפה ללקים אבל זמן הייבוש שלו לא משהו, לפחות 10 דקות עד לייבוש מלא. את יכולה למצוא אותו בסופר פארם או באפריל. בס"פ בד"כ יש מבצעים, באפריל בד"כ לא... אם במקרה תשני את דעתך ותחליטי לרכוש מחו"ל אני ממליצה בחום על המוצרים של CND - אני משתמשת בבייס קואוט "סטיקי" ובטופ קואוט "ספידי" והם פשוט בליגה אחרת מכל מה שיש בארץ...

לא חושבת שיש לו שם מיוחד

הבקבוק שלו זהה לבקבוקי הלקים, רק שסביב הפייה שלו יש טבעת מקרטון שכתוב עליה TOP COAT

המחזק של opi מעולה...אני לא מכירה

משהו יותר טוב ממנו..אם את עובדת לפי ההוראות שלו הוא פשוט משקם את הציפורניים ומחזק אותם לגמרי.

1Unicorn1

New member
איזה הוראות יש למחזק הזה? ../images/Emo9.gif

אני שמה אותו כל פעם לפני שאני שמה לק והוא לא עשה יותר מדי הבדל...

וואי כבר מלא זמן לא שמתי חחח אבל ממה שאני

זוכרת בשבוע הראשון צריך לשים שכבה אחת כל יום ובסוף השבוע להוריד את הכל ולהתחיל מההתחלה. בשבועיים הראשונים אסור לשים לק אחרי השבועיים אני חושבת ששמים יום כן יום לא.. לא זוכרת בדיוק מי שיודעת יותר ממני שתתקן אותי אם אני טועה...

יש כמה...את יכולה לקנות בנייל סטודיו או בכל

מכון שמכבד את עצמו ומוכר את המוצרים של opi

אז ככה

לגבי מחזק ציפורניים - ניסיתי הרבה ומה שבעצם עבד מבחינתי היה נייל טאק - שזה שני לקים שעולים בערך 99 שקלים בסופרפארם ובניופארם, אפשר למצוא את זה, שבעצם שכבה אחת מהבקבוקון הראשון את שמה פעם אחת בשבוע והבקבוקון השני את שמה כל יום ובסוף השבוע מורידה עם אצטון ומתחילה את הסבב מחדש - מה שבעצם זה עושה זה ממלא סדקים ומחזק את הציפורן ממש, אחלה מוצר. אני מאוד אוהבת את הטופ קוואוט של לה צ'ט, הוא מסתדר עם כל לק ממה שניסיתי עד היום והוא גם מייבש.

iefrat

New member
נייל טק במבצע בס.פארם 69 ש"ח נכון ליום חמישי

אמרו לי שם שאפשר בין לבין לשים גם שכבת לק ולהמשיך עליה את 7 הימים זה נכון? זה פוגם?

עוד יותר טוב

מצוין. בכל מקרה בעניין של לשים שכבת לק מעל זה, אין לי מושג, זה נועד לשיקום הציפורניים, רצוי לדעתי לעשות הפסקה עם הלק (שכבת הלק שאת רוצה לשים) לאיזה שבועיים בערך כדי לחזק עם הנייל טאק את הציפורן טוב טוב :)

Ultra marine

New member
בבקשה המלצות!

1. מחזק. כיוון שמחיר הוא לא פונקציה OPI Envy Sensitive and Peeling יעלה סביב ה 90 ש"ח בנייל סטודיו. לא רק שהוא מחזק טוב, הוא גם יגרום לזה שהציפורן שלך לא תצהיב! מה שכן, הוא גרוע בטור בסיס ולכן את צריכה מעליו שכבת בסיס 2. בסיס. אם אין לך דרישות מעבר להצהבה, את יכולה לקנות כל אחד. אם הדרישה שלך היא גם שיעלה את העמידות תלוי באילו לקים את משתמשת. אם את משתמשת בשיק וכאלה כלומר לא 3Free אני חושבת שלא תהיה לך בעיה למצוא כמעט כל בסיס שיש בשוק. אם את משתמשת בלקים איכותיים בלי רעלים (כלומר שהם כן 3Free) את צריכה למצוא בסיס שלא מופיע עליו הרכיב - CELLULOSE ACETATE BUTYRATE. חפשי אצל סאלי הנסון. http://www.sallyhansen.com/category.cfm?category=3 באתר יש רשימת רכיבים לכל המוצרים. מהניסיון שלי עם הבסיסים שהם גם מחזקים שלהם - הם מצהיבים! לכן עדיף שתלכי על המוצר של OPI ותוסיפי עליו בסיס. אם את שמה רק לקים במרקם חלק את יכולה לנסות להשתמש ב OPI בלי שכבת בסיס ולראות אם הוא מספיק עמיד לך ואז את חוסכת לעצמך גם את שכבת הבסיס.. אצלי היו לו בעיות בעיקר עם לקים שהם לא חלקים כמו גליטרים. 3. מייבש. המייבש השני הכי טוב שנתקלתי בו אפשר בהחלט להשיג בארץ, ועם מבצעים סביב ה 40 ש"ח - Mega Shine של סאלי הנסון.. הוא ממש אחלה! התרשמתי ממנו מאוד לטובה! למרות שעכשיו אני משתמשת יותר בפושה אני לא חושבת שהוא ממש נופל ממנו. בהצלחה!

תולי01

New member
אם את מוכנה לחכות

אז בקרוב אני אעלה סקירה מקיפה מאוד של מוצרים לטיפוח הציפורניים (אני כרגע בודקת אותם) ויש לי משהו על הכוונת, שמבדיקה עד עכשיו נראה מבטיח מאוד. אני פשוט עדיין בודקת וייקח לי קצת זמן לכתוב, אבל אני מניחה שאת הפרקים הראשונים אני אעלה בקרוב.

למעלה