דרושות המלצות!!!

Kumagoro01

New member
אוף, יש לי המלצות בעייתיות ../images/Emo122.gif (מחזקים)

אחרי ניסיון עם המון מחזקים (OPI, ניילטק, אהבה, אורלי, מה לא...) כלום לא עבד. אז עשיתי את הניסוי של ללכת בלי לקים ובלי מחזקים לתקופה ארוכה. לאט לאט המצב השתפר אבל לא מספיק לטעמי. התחלתי להקפיד לרכך את הקיוטיקלס (דבר שלא עשיתי עד אז) ולשם קרם ידיים בכל הזדמנות (לעסות את נק' החיבור עם הציפורן...) שילבתי את זה עם שמן עץ התה שמיוחד לציפורניים (שגם מעסים בחיבור בין האצבע לציפורן) http://www.jason-natural.com/products/tea_tree.php (קניתי את שלי בארץ בסניף של הסופר פארם או של הניו פארם, באיזור של המוצרים הטבעיים
משום מה אני לא מוצאת לינק יותר טוב מזה שנתתי...) אבל זה עבד כמו קסם. אחר כך נסעתי לגרמניה ומצאתי במקרה עוד מוצר מדהים שאני מחפשת לינק אליו כרגע, של חברה בשם P2. המוצר עצמו נקרא "feed your nails" וזה סוג של ג'ל נספג שמעסים לתוך הציפורן. לא היה לי מה להפסיד אחרי שגם ככה הציפורניים שלי היו חזקות... המ, עכשיו אני יכולה לפתוח איתן קופסאות שימורים.
(אני ממש לא מגזימה! ואלה ציפורניים שלא צמחו מילימטר מעל לעור בגלל התפצלויות... היום הן באורך סנטימטר מעל
) בכ"מ, לפני שמתחילים לחפש את כל המוצרים המתחבאים האלו לדעתי הכי כדאי להתחיל פשוט מלטפח את הקיוטיקלס ולרכך את האיזור בין האצבע לציפורן (עם קרם ידיים וציפורניים או אפילו סתם קרם ידיים...) ובלי לקים. אם אין שיפור אז להתעסק עם מחזקים שוב... כי כרגע אני מתחזקת רק עם קרמים. הדבר היחידי שהכי השפיע.

Kumagoro01

New member
חח אכן ../images/Emo3.gif

אבל באמת שגם בלי הג'ל הזה שדיברתי עליו זה עבד יפה...

למעלה