וואו, כמה פוטנציאל../images/Emo70.gif
החלל ממש יפה, וגם הריהוט, על אף שהוא נראה חבוט, יכול ללכת ממש יפה, במיוחד בגלל הקמין, ליצור אווירה כמעט כפרית וחמימה. (אגב, גם אצלנו התמודדנו עם "בעיות" דומות - שכללו את כל הריהוט שהשאירו בעלי הדירה - כולל כורסאות ממש דומות למה שיש לכם. ועדיין, הצלחנו להפוך את החללים לא רק ליפים, אלא גם ל"שלנו", ולא משהו שנראה כאילו פשוט נתקענו איתו.). אז קודם כל, מה שאמרו לפני, הבלאגן. לא רק הדברים שמפוזרים, שזה בקטנה. יותר הדברים הגדולים: מראה מאחורי הכורסא, שולחן הצד ליד הספה שאולי לא ממש נחוץ. פשוט לפנות את כל מה שלא ממש הכרחי, כוללהכלים, כולל הבגדים. בנוסף, הייתי מעיפה גם את הוילונות האלו. אני מסוגלת להעריך את הכוונה הטובה שעמדה מאחורי התלייה שלהם, אבל הם לא עובדים. הם קצת רעשניים וקצת ליצניים, ודווקא כש/יש יתרון עצום לסלון עם ריהוט בגוונים נייטרליים, כשפחות או יותר אפשר לעשות מה שרוצים - הם מהווים מעמסה. אותו כנ"ל גם לגבי אותו בד קטיפה כחול על הכורסא, והבד המודפס על הספה. להתחיל מנקי. עכשיו אפשר גם לחשוב על סידור מחדש של הריהוט. דבר ראשון שעולה הוא המוקד של החדר, הדבר שהעין נמשכת אליו בחדר. הדבר הזה, במקרה של חלל הסלון אצלכם - זו הטלוויזיה הענקית הזו, יחד עם סטנד הציוד שלה. זה קצת חבל כי על אף שהטלוויזיה היא אולי מצויינת - היא לא יפה במיוחד בפני עצמה. בנוסף, היא גורמת לשתי הכורסאות האלו להיות תקועות בפינה - חסרות שימוש ומבזבזות מקום. הייתי מציעה להעביר את הטלוויזיה והאבזור שלה אל הקיר עם הלבנים. זה גם יטשטש את העובדה שהתחילו לשים שם לבנים ועזבו את זה, כי עכשיו זה מאוד בולט. הסטנד יוכל לעמוד בפינה, ואם תשימי על החלק האמצעי שלו עציץ גדול, אז גם העציץ יקבל אור מהחלונות, וגם יטשטש קצת את פריט הריהוט הזה. מה שהכי טוב, זה שעכשיו מתפנה מקום לכורסאות, ואפשר להפנות אחת לכיוון המטבח ואחת לכיוון הטלוויזיה. החלל הופך להיות פתוח יותר, "מעגלי" יותר. עכשיו כורסא אחת יכולה לעמוד איפה שעמד הסטנד, והשניה איפה שהיא נמצאת עכשיו. באמצע, איפה שעכשיו עומדת הטלוויזיה, כדאי לשים את כסא הנדנדה, כשהוא קצת מסובב, כמו בתמונה, רק לכיוון הקמין. זה פריט נורא יפה, נורא חמים, וכדאי להדגיש את החן שלו, במיוחד למי שמסתכל מכיוון המטבח. העין תמשך קודם אליו, ואז היות והוא פונה לקמין, העין תמשך בקו ישר אל הקמין - וחזרה למעגליות של הסלון. זה ייתן תחושה מאוד ביתית ונעימה. מבחינת יחידת אחסון, הייתי מציעה לך להעיף את כל מה שיושב בפינה בין הספות. את הדברים של המחשב למקם בכוננית קטנה יותר שתהיה ליד השולחן, ולהפטר מהסטנד שעליו הם יושבים עכשיו. הוא לא יפה וגוזל המון מקום יקר. כדי שההודעה לא תתקצץ, אני אמשיך בהודעה נפרדת מתחתיה.