דרושות - נשים בהריון לניסוי המוני בחיסון שעלת

פולספגן

New member
לא "כתוב שהחיסון כן בטוח בהריון" אלא כתוב -

"למרות האמור, הכותבים מאמינים כי יש מקום לעבוד על חיסונים טובים יותר. בינתיים, יש להשתמש בחיסונים הזמינים (DTaP ו-Tdap [Tetanus-Diphtheria-Acellular Pertusis]) בדרכים הטובות ביותר האפשריות."

כתוב "Immunizing pregnant women is fundamentally sound"

ונכון, הם בהחלט כותבים שיש מקום לשפר את יעילות החיסונים (אבל זה לא קשור דווקא להריון אלא באופן כללי) והם אכן כותבים שבינתיים יש להשתמש בחיסונים הזמינים, אז אין בינינו ויכוח. זה אכן מה שכתוב וכתבתי זאת בעצמי באחת ההודעות הקודמות.

rainbow i

New member
גם אני תהיתי בנוגע לנושא הזה

עד לא מכבר נהוג היה לחכות לפחות 10 שנים בין חיסון טטנוס ומתן מנה נוספת. לכן - אם נשים קיבלו (ברובן) מנה עם הגיוס לצה"ל, אז היו נמנעים עד גיל 28 בערך. רק לנשים שנפצעו בחתך עמוק, חפץ חלוד או שבר פתוח נתנו טטנוס (בלבד) בהריון.
מה שמצער אותי הוא שתינוקות רכים שעלולים לחלות בשעלת זה באמת משהו שהייתי שמחה מאוד למנוע.
זה לא שלא יודעים לייצר חיסון שעלת בנפרד. לא באמת יש צורך לתת לנשים הרות גם חיסון נגד פוליו או טטנוס כדי למנוע שעלת. בהחלט היה ראוי לייצר חיסון נגד שעלת, יעיל ובטוח, ולמצוא דרך למנוע הדבקה של תינוקות בשעלת.

פולספגן

New member
בהנחה שהוא באמת עושה את עבודתו והרי נוכחנו לדעת שהוא עושה

בדיוק את הפעולה ההפוכה ויוצר מוטציות למחלה.

פולספגן

New member
גם אתה טעית בזמן כשכתבת שלא היית פה שנתיים כאשר היית כאן

הרבה מאוד בבהלת הפוליו בחורף אשתקד.

בהלת הפוליו הייתה בקיץ 2013. אנחנו באביב 2015.

אני זוכר שכתבתי כאן ב-2013, עכשיו 2015, לכן כתבתי שנתיים. לא ישבתי וספרתי חודשים, אבל הי, אם זה מה שעושה לך טוב, לכי על זה.

פולספגן

New member
היא נמשכה עד החורף

אם זכרוני אינו מטעה אותי, זה התחיל להירגע לקראת סוף נובמבר.

קמפיין "שתי טיפות" היה בקיץ 2013 וגלש לתחילת שנת הלימודים

אני מיציתי וחתכתי בשלב מסוים, בחורף כבר לא הייתי כאן (וגם התקשורת כבר עברה הלאה, אני לא זוכר ששמעתי משהו על פוליו בחורף).

פולספגן

New member
אתה אוהב להתווכח על כלום גם כאשר אתה טועה -

הנה תגובה שלך מנובמבר (קרי, היית כאן ואפילו הרבה) שבו ה-WHO הכריז על מצב חירום, קרי זה אפילו אז עדיין לא נגמר.

לא טעיתי, כתבתי ש*בחורף* לא הייתי כאן

נובמבר אינו חורף אלא סתו (החורף בחצי הכדור הצפוני מתחיל ב-21/12). את טעית שכתבת "בהלת הפוליו בחורף אשתקד" והיא בכלל הייתה בקיץ. בקיץ 2013 בעת קמפיין "שתי טיפות" הייתה בישראל סערה סביב הפוליו ואז אכן הייתי כאן הרבה מאוד.

בנובמבר כבר לא הייתה בישראל "בהלת פוליו", התקשורת כבר עברה הלאה וגם רוב ההורים, ואני כבר לא הייתי כאן. נתקלתי במידע הנ"ל (שלא עורר שום "בהלה" בישראל) ונכנסתי לפורום במיוחד כדי לקשר אליו, ועל הדרך הגבתי לשלוש הודעות נוספות. זה היה היום היחיד שבו כתבתי כאן כל נובמבר (13/11/2013). תבדקי. אז "קרי, היית כאן ואפילו הרבה"?
מסקנה נמהרת ושגויה.

אני "מוחמא" שאני מעסיק אותך יותר מנושא הפורום (חיסונים, כמדומני, לא?) או שאולי זו האובססיה להעמיד אותי על טעותי ויהי מה, זניחה וחסרת משמעות ורלוונטיות (לדיון) ככל שתהיה...

אז יודעת מה, אני זורם איתך: טעיתי ולא הייתי כאן "רק" שנה וחצי ולא שנתיים... (תופים!
) וואלה, זה שופך אור חדש על כל הדיון ומשנה את כל מה שידענו על חיסונים מקצה לקצה. אין לי ספק שהנבירה שלך בארכיון הפורום למצוא איזו הודעה שכתבתי שיכנעה הרבה הורים שחיסון השעלת מסוכן לנשים בהריון. אני מריע למחקר המרשים שהרמת כאן. כפיים!

פולספגן

New member
הפלפול שלך לא ישנה את הטעות שלך -

כתבתי בתגובתי שנושאה "היא נמשכה עד החורף" ש"אם זכרוני אינו מטעה אותי, זה התחיל להירגע לקראת סוף נובמבר." ואתה הגבת על ההודעה באומרך "קמפיין "שתי טיפות" היה בקיץ 2013 וגלש לתחילת שנת הלימודים" והוספת וכתבת "אני מיציתי וחתכתי בשלב מסוים, בחורף כבר לא הייתי כאן"
אז נדייק בשביל הפלפול שלך, שהבהלה התחילה בקיץ ונמשכה עד החורף והכתבה ב-ynet, שאתה הבאת, הראתה שזה עדיין לא נגמרה ואפילו הייתה עוד בעיצומה.
אגב, בישראל הסתיו והאביב הם מאוד קצרים ולא לפי התאריכים הרישמיים, אך למה לבלבל אותך עם עובדות.

ולשורת האחרונה שלך, דיון איתך אף פעם לא שופך אור על נושא החיסונים, כי אתה מביא דברים מבלי לבקר אותם בעצמך ולעתים אפילו לא קורא את מה שאתה מביא, אז בין כה וכה אין שום ערך מוסף לדיון עימך.

שום פלפול, טעית בכמה וכמה עובדות והראיתי זאת מפורשות

כתבתי כאן ב-2013, היום כבר 2015. את רוצה לספור בחודשים? לבריאות. אין לי בעיה לתקן ולומר שזה רק שנה וחצי במקום שנתיים. אני מבין שזה מעסיק אותך מאוד, אז אם יש לך כבר זמן פנוי לנבור בארכיון ולבדוק כמה זמן נעדרתי, אני מציע שתחשבי גם כמה זה יוצא בשניות ותעדכני אותנו. אחרי הכל, זה מאוד חשוב ומהותי לדיון.

פולספגן

New member
אתה מבזה את עצמך שאתה ממשיך להצטדק במקום להגיד טעיתי

אגב, יפה לך לעגל כלפי מעלה, או שאתה אפילו לא יודע לחשב הפרש זמנים.
השאיר לך לבקש ממישהו שיעזור לך לחשב כמה זה מנובמבר עד אפריל

את פותחת דיון שלם על זוטות, ו*אני* מבזה את עצמי...!

הסברתי לך שהסתכלתי על השנים, לא ספרתי בחודשים, זה לא נראה לי חשוב מספיק. אני מבין שלך זה חשוב, ואני רואה שאת בודקת לפי חודשים, אבל הי, גם את מעגלת, כי זה מ-13/11/2013 עד 23/04/2015! אז למה לעצור בחודשים, בואי נחשב גם את הימים בתוך החודש, ויותר עדיף, את הדקות... (רציתי שניות אבל מה חבל, תפוז לא נותנים את המידע החשוב הזה). זה מהותי לכל הפורום לדעת בדיוק כמה דקות נעדרתי מהפורום, כל מספר אחר יהיה טעות גסה שלא נוכל להשלים איתה.

למעלה