דרושות תמונות

KobeRider

New member
דרושות תמונות

אני מחפש בנרות 2 תמונות... תמונה אחת מהשנים האחרונות של ארמסטרונג נותן את המבט לאולריך ותמונה שניה, שרק שמעתי עליה שמועות, ואין לי מושג מי הם הרוכבים ומאיזה שנה זאת (אני יודע שדי מזמן) זאת של שני רוכבים בעילה מטורפת ואחד מושיט לשני בקבוק מים .... מי יכול לבוא לעזרי...

התמונה בצבע = ויכוח שלא נגמר

במקור היא כמובן בשחור לבן. למעלה מחמישים שנים וטרם נפטרה התעלומה. אי לא חושב שיש מי מאיתנו שמסוגל להאמין כמה דיונים, מאמרים וראיונות עסקו בשאלה - "מי העביר את הבקבוק למי"? אני התחלתי לברר את זה לפני שמונה שנים. אחרי חצי שנה הבנתי שאני רק שוקע בסיפור וירדתי מזה. אפילו בארטלי וקופי לא נתנו אותה גרסה לסיפור. יש לי חבר איטלקי שטוען כי כמה מחבריו מוכנים לצאת למלחמה על זה.

yaelh8

New member
מצטערת על הבורות

אבל לפי התמונה נראה די בבירור שזה עם החולצה הירוקה נותן את המים לחולצה הצהובה ככה זה נראה לי לפי המיקום של היד על הבקבוק (והמבט)

yaelh8

New member
במחשבה שניה

הצהוב נותן את הבקבוק כי לירוק יש מים מקדימה ולא נראה לי שהרוכבים מחזיקים על עצמם כמה בקבוקים. (לכל מי שתוהה אני מסתכלת על התמונה כבר חצי שעה בערך...) תלוי באיזה שלב של המסלול זה קרה, יאיר?...

SC SL

New member
הצהוב נותן לירוק

תחשבו שאתם מוציאים בקבוק מהמתקן - איפה אתם מחזיקים אותו? בקצה כמובן!

מעולה../images/Emo6.gif

52 שנים לא נפתרה הסוגיה. שאלו את קופי שאלו את בארטלי שאלו את מי שהיה מנהל הקבוצה שאלו חברים העלו את נשמתם של הצמיגים סיאנס אפילו לבקבוק קראו. העלו אותו להעיד בשבועה לא עזר

uv111

New member
סליחה על הבורות, מה הביג דיל פה?

תסלחו לי על הבורות אבל אני לא מבין מה הביג דיל שרוכב אחד מעביר לשני מים. במהלך הימים האחרונים ראיתי כמה וכמה פעמים שהרוכבים מעבירים אחד לשני מים גם אם הם לא מאותה קבוצה. או שמממש לא הבנתי את התמונה.

יובי - אני אנסה להסביר את הביג דיל

בארטלי וקופי היו שני רוכבים איטלקים. שניהם היו ענקים, לא בגודלם כי אם בהישגים. אחד היה שובב גדול והשני היה ילד טוב של הכנסיה. אחד היה צעיר שלקח לשני את הובלת הנבחרת האיטלקית. אחד ייצג את איטליה הזו והשני את איטליה האחרת. שניהם ייצגו מעמדות וזרמים בחברה האיטלקית. הם היו דמויות תרבותיות, כל כך שונות וכה משפיעות שנוצרו מעגלי אוהדים קנאים סביב כל אחד מהם. עד כמה הם היו גדולים? ככה - אחד מהם לקחת יום אחת את החולצה הצהובה בטור - אולי לא תאמין, אבל זו הסיבה, שבאותו היום לא פרצה מלחמת אזרחים באיטליה. זה סיפור אמיתי לגמרי - ללא קשר לשעה.

והפאשלה שלי ../images/Emo9.gif

בארטלי חגג יומולדת ביום שהתחיל השירשור הזה ואני שכחתי

אגב בארטלי, אני בהתכתבות עם יד-ושם

בכדי לבדוק אפשרות שמא יש סיכוי להכריז עליו כחסיד אומות העולם. הנה משהו מאחת מהכתבות הרבות שפורסמו בעבר על הנושא: Tour De France Champion Saved Hundreds Of Jewish Lives Gino Bartali Was a Tertiary of the Order of Discalced Carmelites ROME, JULY 25, 2003 (Zenit.org).- After concluding the 100th Tour de France, Italy will remember disclaced Carmelite Gino Bartali, one-time winner of the race and protector of the lives of hundred of Jews during the Nazi persecution. Italian Radio and Television (RAI) is preparing a film to be released in 2004 showing Bartali's triumphs, as well as his Christian commitment in the service of the persecuted. According to some estimates, the network of Jew Giorgio Nissim -- who counted on the collaboration of Gino Bartali, the Oblate priests of the city of Lucca, the archbishop of Genoa, Franciscan friars, cloistered nuns, and Catholic politicians -- helped to save 800 Jews from extermination. Bartali would make trips between Florence and Rome, carrying valuable false documents hidden in the tube of his bicycle. Then a hero in Italy, as he had won the Tour de France in 1938, and the Giro d'Italia three times (1936, 1937), Bartali was an active member of Catholic Action, wore the scapular of the Virgin Mary, and was a Tertiary of the Order of Discalced Carmelites. "His role was to take photos and paper to clandestine printing presses to produce the false documents. He was also a guide to indicate the less known roads to arrive at central areas of Italy without being seen," his son, Andrea, explained. "When the police stopped him, he said he was training. In fact, the fascists of the area had their doubts, but did not dare arrest him, as they ran the risk of causing a popular rising," Andrea said. The municipal council of Florence has established a "Garden of the Righteous of the World," trees that commemorate the men who dedicated themselves to save lives. According to http://www.shalom.it, the first one was planted in honor of Gino Bartali. Tuscany, the region where Florence is located, also conferred its highest distinction of "Gonfalone d'Argento" on Giorgio Nissim, the coordinator of the network in which Bartali collaborated to save some 800 Jews from Nazi deportation between 1943 and 1944. In 1999, the Yad Vashem Memorial in Jerusalem, paid homage for this same reason to Father Arturo Paoli and the Oblate Priests of the city of Lucca, without whom Nissim would not have been able to create his network of assistance. At present, Father Paoli who is over 90 years old, is a missionary in Foz do Iguacu, Brazil

ido mazor

New member
מדהים.

מקרה נדיר של ספורטאי ענק שהיה גם אישיות מדהימה וסיכן את הכל, כולל חייו, להציל יהודים.

yaelh8

New member
ממליצה לך לקרוא את הספר

כל שניה קובעת תביני הכל (ועוד הרבה דברים)

למעלה