דרושים אנשים עם ידע ונסיון בחשמל/מגנטיות

• פותח הנושא gadh
  • פורסם בתאריך

gadh

New member
דרושים אנשים עם ידע ונסיון בחשמל/מגנטיות

ומתענינים באחד או יותר מהנושאים הבאים: Free Energy/Zero Point Energy Anti-Gravity כדי לקדם ביחד את הנושאים הללו למעשה (על בסיס התנדבותי) שלחו מייל ל- gadh98 בגימייל

אחמס1

New member
תהייה

מדוע תסתפקו באדם עם ידע ונסיון בחשמל ומגנטיות, לקידום נושאים שדורשים ידע מעמיק ב-QFT ו-GR?

gadh

New member
ישנם דברים מאוד מעשיים שניתן לבצע

כדי להוכיח שדברים כאלו קיימים ללא צורך להתעמק בנוסחאות ותאוריות (בשלב זה) אם אתה מתעניין תתחיל לחפש את המונחים הללו בגוגל. ואם אתה באמת רוצה להצטרף - שלח לי מייל

אחמס1

New member
אני רק סקרן

אילו דברים מעשיים אתם מתכוונים לבצע, ולאיזה צורך? מי מממן את הקבוצה, איפה אתם עובדים, איזה מכשור נסיוני עומד לרשותכם ואיך אתם מתכוונים לנתח תוצאות ניסוי מבלי להכיר את התיאוריה כמו שצריך?

gadh

New member
תשובות

הצורך הוא להוכיח כי ניתן להפיק אנרגיה מהואקום (Zero point energy) + להוכיח אפקטים של anti-gravity כל זאת באמצעים יחסית פשוטים. אני בעל ידע כללי ודחף גדול לזה אבל אין לי מספיק ידע מעשי בחשמל. לגבי מיקום ומכשור - אני מצפה לאסוף מספיק אנשים שיעזרו לי בזה וגם בניתוח תוצאות הניסוים. יש מאות אנשים ברחבי העולם שכבר הוכיחו כי זה ישים ומעשי מאוד - לכן בשלב ראשון צריך פשוט לבנות דגמים על פי הוראות מדויקות שקיימות באינטרנט. יש לי הרבה חומר בנושא - גם תאורטי וגם מעשי, אך לא אבזבז אנרגיה לחינם בסברים רק כדי לשכנע מישהו. כבר עברתי את השלב הזה. אני מחפש אנשים בעלי דחף לנושא כדי שנוכל להתחיל לעבוד !

the YOOK

New member
נצל"ש למישהו יש במקרה דף נוסחאות טוב

לחשמל ומגנטיות (יש לי מבחן מחר ולא מצאתי בכל האינטרנט משהו שמתאים). לא כלולים הנושאים: שדות בחומר וגלים אלקטרומגנטיים. (רמה של אוניברסיטה כמובן).

אחמס1

New member
נסה כאן

יותר מדף אחד ואני לא ערב לכל מה שכתוב כאן, אבל הדף הזה משמש אותי לפעמים (שים לב שזה במערכת היחידות איכס.ג'י.אס)

the YOOK

New member
תודה, אכן מצאתי אותו כבר

והבעיה היא שיש בו יותר מידי דפים, הוא כתוב בכתב צפוף וקטן מידי ויש בו הרבה חומר שאני לא צריך- והכל די מעורבב ביחד. אם למישהו יש עוד הצעות אני אודה לו...

the YOOK

New member
והכי חמור שזה ביחידות CGS

ואני צריך ב- MKS (או שלמישהו יש טיפ איך לעבור בקלות בין שניהם זה גם יועיל).

אמִיר

New member
נסה כאן:

www.nsof.info תכנס ל"פיזיקה 2" בהנדסת חשמל באונ' תל אביב. אני לא בטוח שזה קיים בכלל.. אבל אם זה קיים, נדמה לי שזה בMKS.

אחמס1

New member
בזמן המלחמה האחרונה גליתי לירושלים. הלכתי שם

לספריה של האוניברסיטה בגעת רם כדי לקרוא בספר האלקטרודינמיקה האהוב עליי, ג'קסון. ניגשתי לספרן וביקשתי ממנו את הספר, ובמקרה היה לו על הדסק את המהדורה השנייה והוא אמר: "הנה לך, אמנם הכריכה קצת קרועה וזה מראה על העצלנות של הספרנים, אבל בכל זאת זו המהדורה השנייה שהרבה יותר טובה מהשלישית". תקפתי אותו על כך שהוא מהלל את הענתיקה הזו משנות השישים ובמערכת היחידות הדוחה c.g.s, כאשר המהדורה החדשה הרבה יותר נוצצת ו(רובה) ב-m.k.s והתעקשתי שתינתן לי המהדורה השלישית. בתגובה הוא אמר שבקורס "חשמל אנליטי" אצלם (אצלהם?) משתמשים ב-cgs כמו פיזיקאים אמיתיים ולא כמו בטכניון, "משם יוצאים רק מהנדסים ולא פיזיקאים". אבל הטכניון מקום מוזר, למדתי פיזיקה 2מ' ב-cgs, תורה אלקטרומגנטית ב-mks, אלקטרודימיקה ב-cgs, אופטיקה ב-mks והמרצה עכשיו באופטיקה מלמד את זה ב-cgs. בכל מקרה, ברור לאיזה צד אני. אם כבר רוצים לעבוד בלי קבועים אז נא לזרוק גם את c ולעבוד ביחידות פלאנק. כשרוצים לחזור למספרים של העולם האמיתי להמיר בחזרה ל-mks, שהוסכמה כמערכת האוניברסלית.

the YOOK

New member
המרצה שלי כל הזמן אומר

שאומנם MKS יותר נוח (כי לא צריך לכתוב קבועים כל הזמן), אבל הוא "מוציא את הפיזיקה מהמשוואות". (וכן, בעברית אנחנו לומדים חשמל ומגנטיות ב- MKS, וחשנ"ל ב- CGS, אבל זה הגיוני כיוון שמתחילים בחשנ"ל ממשוואות מקסוול ולא מפתחים אותם מחוק קולון...)

niv1990

New member
סיקרנת אותי

הידע שלי בחשמל כרגע הוא תיכוני מינוס (שנה הבאה הוא יהיה תיכוני ואולי תיכוני פלוס
). תוכל לתת קישור לבניית דגם כזה שעובד? תודה.

avinamal

New member
מצאת לך ../images/Emo8.gif

למה לך לבנות את המנוע של אדאמס? למה אתה צריך ליפטר? אילו שני מכשירים לא יעילים במיוחד... הליפטר הזה מרים חתיכת בלזה ואלומיניום בעזרת משהו כמו 30 KV על חצי מיליאמפר. לא רק שלא ניתן להרים דברים רציניים ככה, ושזו שיטה מאד לא יעילה אנרגטית (לעומת סתם מאוורר למשל) - אלא שאם אתה לא מתמצא כנראה שגם תמות במהלך הניסויים. שמור על עצמך, זה הכי חשוב. ובהצלחה

gadh

New member
ממש לא נכון

הליפטר נועד לשמש כהוכחה בסיסית לצרכי הדגמה והמשך מחקר. המטרה היא להפוך את צורת ההנעה הזו לבטוחה ויעילה עבור משקלים גבוהים בהרבה. המנוע של אדמס לפי מה שמתואר שם הוא מוכיח יכולת של FREE ENERGY וככזה היעילות שלו היא מקסימלית. גם הוא משמש כהוכחת יכולת לצרכי המשך מחקר.

למעלה