דרושים אנשים עם ידע ונסיון בחשמל/מגנטיות

• פותח הנושא gadh
  • פורסם בתאריך

gadh

New member
יש לי הצעה אחרת

אם אתה כל כך דואג לבריאותי - אז אולי תעזור לי בידע שיש לך במקום להטיל ספק ? להטיל ספק זו לא חכמה תאמין לי שאני לא הוזה ולא חולם בהקיץ. יש לי עשרות דוגמאות של אנשים שהצליחו לעשות מכשירים כאלו והוכיחו את הבלתי יאמן. לצערינו הקהילה המדעית לא מספיק פתוחה כדי לקבל זאת וגם לזה יש הרבה דוגמאות. כולי תקווה להצליח יש חלוצים ויש ספקנים - העולם מתקדם ע"י הסוג הראשון בלבד !

avinamal

New member
אין לי מספיק ידע כדי לעזור לך

אבל בוא נמתן את הטון ראשית. את הנצילות של מה שנקרא לרוב הנעה/עילוי אלקטרומגנטית אפשר לחשב. היא לא גבוהה - בוודאי לא בנוכחות אטמוספירה. אולי בחלל זה יותר ישים. לגבי המנוע של אדאמס, אני ממש לא מתמצא. לא הבנתי במה הוא עדיף על פני מנוע השראה רגיל. האנשים שבנו ליפטרים (יש רבים כאילו, ויש כאן אחד בפורום) לא "הוכיחו את הבלתי יאומן", אלא את הדגימו תיאוריה ידועה. את הניסוי תוכל לעשות ע"י מעקב אחרי הוראות כגון אילו. המצרך היחידי הקשה להשגה הוא מקור מתח גבוה (קילוולטים). את זה ניתן להשיג ע"י שימוש במסך מחשב/טלוויזיה ישן, מימי מנורת המסך. כאמור, התעסקות עם מתח כזה, שהוא פי 100 גבוהה מאשר מתח הרשת הביתית, מצריך ידע. במקרה הזה תאונה תסתיים במותך, לא בחתך באצבע.

gadh

New member
כמה שאלות והבהרות

מי בפורום בנה את זה ? אפשר לקבל פרטים ? לגבי הנצילות - קראתי מספר מחקרים ואין שום תאוריה שמצליחה להסביר את האפקט הזה בצורה שמנבאת את כוח העילוי המושג. נראה לי שאתה מדבר באופן כללי ולא התעמקת בנושא. המנוע שנתתי לינק עבורו הוא מסוג FREE ENERGY ואם "תגגל" קצת את המושג הזה תבין שיכול להיות שאנו עומדים בפני מהפכה עולמית בנושא ויש הבדל של שמיים וארץ בינו לבין מנוע רגיל. לגבי מתח גבוה - מדובר במתח גבוה אבל זרם של מקסימום 2ma . מישהו יכול לומר לי מה הסכנה בהספקים כאלו ?

אחמס1

New member
נדמה לי שיניב ריז בנה מכשיר כזה

אבל לא הצלחתי לאתר את השירשור, השתמש ב"חיפוש מתקדם". אתה נותן לגוגל קצת יותר מידי קרדיט. לא כל מאמר שאתה מוצא באינטרנט נכון / אמין / חשוב / מובן לך כהלכה.

avinamal

New member
אני אענה לגבי מה שאני יודע

1. הסכנה אינה בהספקים אלא בזרמים. 30 מיליאמפר מוגדר כזרם מסוכן. 2. הפרטים (גם לגבי הסכנות) אצל יניב רז. גם לגבי הטענה כי "קראתי מספר מחקרים ואין שום תאוריה שמצליחה להסביר את האפקט הזה בצורה שמנבאת את כוח העילוי המושג" תוכל להתייעץ איתו. 3. ההבדל העיקרי הידוע לי בין המנוע של אדאמס למנוע השראות רגיל הוא שהשני עובד היטב. אבל כאמור אני ממש לא מתמצא בחומר הזה.

חייסוס

New member
הסבר אפשרי לתופעה שציינת

אם זכרוני אינו מטעה אותי, ההסבר לעילוי שראית הוא מאד פשוט. ישנה חשיבות רבה לגודל האלקטרודה שמתחת לרחפת. הסיבה שמשתמשים בסכין חדה היא שיש חשיבות להשגת שפיץ קטן ככל האפשר. הפעלה של מתח גבוה בין שתי האלקטרודות, כאשר האחת היא שפיצית מאד, יוצרת שדה חשמלי מאד מאד חזק. האוויר שמסביבנו אולי נראה לך כמבודד, אבל בשדה חשמלי מספיק גבוה תתרחש בו פריצה - יעבור דרכו זרם. בפועל, אלקטרונים נקרעים מהקצה של הסכים ועפים אל עבר האלקטרודה שעל גבי הרחפת. לאלקטרון שמגיע לרחפת ישנה מסה ומהירות, מה שאומר שיש לו תנע. את בעת התנגשות ברחפת, הוא מעביר את התנע שלו אל הרחפת ודוחף אותה למעלה. אתה לא מבטל את כח המשיכה אלא דוחף את הרחפת בעזרת רוח של אלקטרונים. אגב, שמעתי שנגזרת של הרעיון הזה נבחת בהקשר של טיסה בחלל. הרעיון הוא להציב מפרס סולרי על גבי חללית, ובמקום אלקטרונים להשתמש בתנע של פוטונים.

gadh

New member
הרעיון הזה נבדק מתמטית ונפרך

הוא נקרא ION STORM והכח שהוא נותן קטן בכ-3 סדרי גודל לעומת הכח הנצפה. תסתכל בלינקים שמובאים בוויקפידה העברית "אפקט ביפלד-בראון" (אני כתבתי אותו) אגב, האפקט קורה גם בואקום מוחלט.

sagima

New member
הצעת לחפש בגוגגל

אבל נראה לי שלא עשית את זה. אתה יכול להסתכל כאן. לא היה לי כוח לקרוא את הכל אבל הנה כמה משפטים מובחרים:
"it implies the force can act only against gravity, which is clearly not the case" "Claims of the device working in a vacuum have also been disproven" "The effect was determined to be thrust rather than anti-gravity" "Ionocrafts require many safety precautions due to the high voltage required for their operation and the risk of lung and throat cancer from long term inhalation of their ionised air product"​

gadh

New member
כמה דברים

האפקט אכן הוא לא נגד גרביטציה אלא יכול לשמש כנגדה כי הוא כוח וקטורי, וזה גם עדיף כי ניתן להפנות אותו לכיוון הרצוי - או נגד כח המשיכה או ככוח גרר (כמו מטוס) לגבי שאר הדברים שכתובים כאן - אני מעמיד מחקר של מעבדה בצבא האמריקני שאומרת ההפך. (ראה לינק ל-ARL בוויקיפדיה העברית "אפקט ביפלד-בראון") אבל אני לא באתי כדי להתוכח אלא כדי לקבץ שאר מאמינים לעשות ולהוכיח אז אני מסיים כאן את דבריי - מי שרוצה להמשיך ולא סתם לחלוק עלי בשביל הכיף מתוך הכורסא שלו - מוזמן ליצור קשר במייל

niv1990

New member
זה נשמע לי כמו דבר שאפשר למדוד

האם אכן מדדו\ניסו למדוד זרם של אלקטרונים כזה בעת הפעולה? והאם גילו?

avinamal

New member
על מה אתם מדברים? זה אפקט ידוע ומוכר

הוא לא עובד על "תנע של אלקטרונים" אלא על תנע של... אוויר. הסבר בסיסי. הכל באשמתי, שאמרתי שהוא יכול אולי לעבוד בחלל

niv1990

New member
אני חושב שהוא כן יכול לעבור בחלל (ואפילו יעשה

כך בעתיד) אבל את היונים צריך להביא מהבית.

sagima

New member
ומסתבר

שיש עוד משימה שאמורה לצאת בימים הקרובים שגם תשתמש במנוע כזה - Dawn Mission

חייסוס

New member
השכלתי, תודה!

למרות שמפרש סולרי עובד על תנע של פוטונים, אז בזה צדקתי

למעלה