דרושים חולמים למשרה חלקית (39)

Talia E

New member
דרושים חולמים למשרה חלקית (39)

נראה שהגיע הזמן להסיר את קורי העכביש מהפינה הזו ולהקימה לתחיה. כל מה שנוגע לחלימה: שיתופים, שאלות, טיפים, כלי עזר, בקשות עזרה ועוד. בהצלחה
**** סרקתי אחורה שרשורים בנושא, גם דרך הקישורים בקטגוריית המאמרים וגם בעזרת חיפוש מתקדם. גיליתי שהפינה שהתחילה בשם "דרושים חולמים למשרה חלקית" קיבלה באיזושהי נקודה את השם "אמנות החלימה" וגם באיזשהו שלב הומשכה עם מספורים שגויים: השרשור ה- 37 לא מוספר כלל, והשרשור ה-38, מוספר בטעות כשרשור מספר 19.
כמו-כן, לתשומת לבם של מנהלי הפורום: 1. המאמר "אמנות החלימה" מביא את כל הפינות עד 36 בלבד (הוא לא מביא את פינה 37 ו-38). 2. הקישור "אמנות החלימה 22" מביא בטעות ל"אמנות החלימה 21" במקום לאמנות החלימה 22. מצורפים קישורים ל- 3 ההופעות האחרונות של הפינה.

טוב, אז בואו נתחיל מדיווחים על ה-

מצב הנוכחי: מה קורה? מי קורה? מה? איפה כל אחד נמצא כאן? מה? מי?

kung fu

New member
מצבי

בעקבות החלימה האחרונה בה גיליתי שפעלתי בחוסר אחריות משווע ושלא הצלחתי להתעורר ממנה בקלות, הפסקתי לתרגל חלימה. חוויתי פחד לחזור לחלום. על מנת לפוגג את הפחד הצבתי מטרה להתקדם ב-3 פרמטרים בחלימה: צלילות בחלימה, לקיחת אחריות בחלימה, אורך חלימה. כנראה שלא התקדמתי בהם, אחרת כבר הייתי חוזרת לחלום. נראה לי. אני מנסה לחזור לחלום בימים האחרונים. עדיין לא הצלחתי. נראה לי שיש בי עדיין פחדים, אחרת זה כבר היה קורה. אני מרגישה שכאשר אהיה ללא פחד אז אני אחזור לחלימה תוך יום.

kung fu

New member
לא ציינתי שני דברים שנראו לי בנאלים

1. שואלת את עצמי במהלך היום אם אני ערה או חולמת 2. מסתכלת על הידיים שלי במהלך היום

kung fu

New member
מה עושה

1. מתקדמת בחשיבה עצמאית (בעזרת כמה משימות, ובכלל באופן כללי) על מנת שלא אהיה נתונה להשפעה של אחרים בחלימה. 2. מתכוונת להתקדם בשלושת הדברים האלו. 3. מדמיינת את כל אחד מ-3 המצבים האלו. 4. נותנת אמון בעצמי שאני יכולה לעשות זאת. מכינה את עצמי בדמיון למצב שאחזור לחלימה ואיישם את זה.

charlila

New member
אם אתה מבשל ספגטי והמים לא רותחים

מה דעתך להדליק את האש כי זה מה שכולם עושים? את מפחדת - מה דעתך להסתכל ולראותמי.מה מפחיד אותך? מפחיד, זה נכון. אבל בלי זה תמשיכי לעשות תרגילי רצון עד בוא המשיח.

kung fu

New member
אני יודעת ממה אני מפחדת.

מפחדת במהלך חלימה: לשכוח את עצמי, את הצלילות שלי ואת כל המטרות שלי בחלימה, לפעול בחוסר אחריות, להיות לא צלולה, וכו'

charlila

New member
וממי את מפחדת?

מי עלול לנצל לרעה את חולשתך בחלימה? (ומי, אגב, עלול לנצלה לטובה?)

charlila

New member
יפה! אז את יודעת בדיוק במה מדובר

האם התעלמותך מזה היא טקטית? לא. (למרות שגם זו טקטיקה). אז עכשיו, שאמרת ברור, בפה מלא, "יצורים לא אורגניים עלולים לנצל זאת לרעה", את כבר במקום אחר.

bertcat

New member
תאור

זרות. הם הכירו אותי. הם עמדו בקבוצות ושוחחו לבד לא הסתכלו עלי רק הציצו לעברי מדי פעם לא שייך בשיא החביבות היא חסמה את דרכי הבעתי את רצוני ללכת והיא זזה הצידה חבל

Talia E

New member
חבל?

יש לי תחושה שאני לא לגמרי יודעת איך לקרוא את ההודעות שלך. כמו שירה? כמו קצה חוט? השכל שלי מוכן להרפות רק בחלק מהזמן...

L i z a r d

New member
לדעתי

זה כמו שירה, אבל אל תנסי לנתח שום דבר כי זה גם מאוד מאוד פשוט.

Talia E

New member
מצבי הנוכחי

הקדשתי את החודשים האחרונים לעבודה על שיפור הצלילות שלי. קודם לכן היתה לי נטייה מאד מאד חזקה לשקוע בדברים, להסחף, לזרום, לשכוח את עצמי ואת רצונותיי, להתאים את עצמי לסביבה (כמו נוזל המתאים את עצמו לתבנית) וכיו"ב. מן הסתם, זה קצת בעייתי מבחינת חלימה... לכן, עבדתי קודם כל על הצלילות, הגיבוש והערות שלי בחיי היומיום ואני שמחה לבשר שאני כיום צלולה, ערה ומגובשת לאין ערוך לעומת מה שהייתי פעם. העבודה בקבוצת הערות עזרה גם היא לקדם את הנושא הזה. בימים האחרונים התחלתי לעבוד גם עם ארבעת הכלים הבאים: 1. במהלך היום לעצור ולשאול את עצמי אם אני חולמת. 2. למצוא את הידיים במהלך הערות. 3. בבוקר כשמתעוררת - לפני שפוקחת את העיניים, מחדדת את המודעות ומנסה להזכר בחלומות האחרונים שחלמתי, מה היה בהם. 4. יצרתי מחברת של תיעוד חלומות, שבה אני מתעדת חלומות שאני זוכרת קרוב לזמן ההתעוררות. זה הולך לא רע.

Talia E

New member
לא מבינה

החלומות שאני מצליחה לשחזר הם כל-כך לא הגיוניים, שאני לא מבינה איך לא זיהיתי בתוכם שאני חולמת

kung fu

New member
או זה משפט טוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

גדול. כמה פשוט. כמה נכון
חה חה חה!

למעלה