דרושים מרגלים....

דרושים מרגלים....

מרקז הריגול מודיע על גיוס מועמדים לריגול בבריתות השונות. תינתן עדיפות למרגלים מהבריתות: THE STRONGEST 1. ISRAEL. M-G-H. AUIA. כל מידע שיהיה אמין ויעשה בו שימוש יזכה לתגמול.... יש לכם אפשרות גדולה להתפתח... תנצלו אותה.. ע"מ להצטרף אנא צרו עמי קשר במסרים ולאחר מכן תקבלו הפנייה למרכז ריגול. בברכה, מרגל עולם מלך האיזור האפור

590V ISRAEL

New member
כל מידע שאתה צריך אני יכול לתת לך

אל תתבייש !!! תגיד מה אתה רוצה לדעת ואני אשלח לך :). הברית שלי פתוחה לכולם יש שם לפחות 10 מרגלים :) וכל יום מצטרף לפחות אחד חדש. כולם עובדים מצוין יחד בשיתוף פעולה !!! חחחחחח :) אפילו יש כבר סוכנים כפולים , ממש 007 :) ----------------------------------------------------- הערה: ברגע שיש החלטה להרוס מדינה , כל מה שמרגל יוכל לעשות זה להגיד שלום יפה למדינה .

tablul

New member
מה אכפת לך??

גם אם חצי מהברית היו מרגלים זה לא היה משנה.. אבל מצחיק לדעת שיש אנשים שמבזבזים על זה זמן.

RED OR DEAD BS

New member
מה מרגל כבר יכול לעשות?

ברגע שהוא מחליט לבצע פעולה, חברי הברית מוחקים אותו במידית.

4ErNi BuMeR

New member
קודם צריך לעלות על המרגל...

מרגל לא אומר את כוונותיו בגלוי.

medinaGindis

New member
תתפלא אבל אנחנו יודעים שיש

וכנראה שיש לא אחד אלא לפחות עשר. אבל זה לא ממש עוזר לאף אחד.

לכל בעלי הבריתות...

נכון לעכשיו התגייסו כבר 8 מרגלים ומידע זורם למרכז.... באם אתם מעוניינים בביצוע מתקפה על מדינה מסויימת.... מעוניינים לדעת אם מתכננים עליכם משהו.... צרו קשר.... דרך המסרים.... נכון לעכשיו יש מידע על 3 התקפות מתוכננות....

bumpibomb

New member
אתה פראייר

למה שלא תשלח מרגלים בעצמך ותחסוך את הבושה ואת הכסף?

למה פראייר??

יש לי מידע נחמד מהמון בריתות... מידע על מלחמת העולמות... מידע את מי וי ישראל הולך לתקוף אחרי מה שעשו לו ובאיזה סדר.... אני אפילו יכול לומר לך שיש מדינה מהעשיריה שתומכת במרכז... מכאן הכסף...

חחחחח..... שלח במסרים של תפוז..

אבל בעצם לא נראה לי שתבגוד ב- וי ישראל אחרי שהוא אכל המון נקניקיות לצהריים..... או שמא ב MEETAMEET.... אם תחליט שכן שלח לי מסר בתפוז.....

כן... כולם יכולים להתקבל...

שלח לי מסר... אבל כבר הצעתי למישהו מהברית שלך... ךALIG.... אבל תמיד כייף שיש עוד, מה גם נדמה לי שהדירוג שלך יותר קרוב ל200.... אבל מה אני יודע.... אני סתם מנהל מרכז ריגול... דרך אגב... נשאר עוד מקום אחד לאנשים מהברית שלך... אחד כבר תפוס...

למעלה