דרושים מרגלים....

antrax1

New member
חחחחחחחח עלק קרוב ל200

אתה מצחיק אתה יודע??????? וחוץ מזה מה נותן לכם הריגול??? מראה לכם את הדירוגים והמקומות??? לפורום לא תוכלו להכנס ולא תדעו כלום.... קיצר אתם מבזבזים את זמנכם ובסוף כולכם תיהרסו מהאחרים.... כולם יפלו עליכם ויהרסו אתכם... ואני מנחש שהמדינה מהעשיריה הראשונה שאמרת שתומכת בכסף היא בטח מקום 5

antrax1

New member
אהה ועוד משהו מרגל עולמי....

אפשר בבקשה את מספר המדינה שלך אני ישלח לך מרגלים..... או לווינים אם תרצה אתה יודע גם את כל הברית שלך אני אשמח לקבל
תראה... אני יכול לשלוח חבר והוא ידע הכל על כולם שם ואנחנו פשוט מארגנים מתקפה עם עוד אנשים ופשוט take you down אבל למה להרוס את הכיף?? נראה איך זה יתפתח... אז אם אפשר את מספר המדינה שלך

דרך אגב... עשית שיפורים יפים

לא חבל???? אתה תעשה את שלך אנחנו נעשה את שלנו וניפגש באצע... כשאנחנו נרד לכיוון שלך...

כ ן ול א

New member
שוב אני רוצה לשאול

מה אתה חש?!@?!@$?!@#%?#$^@??^ מרגל עולם!?@ מלך האיזור האפור?!@##@%!$#^?%#^# מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

תראה...

כמו שאין רק כן ולא..... ככה אין רק שחור או לבן... כמו שהשם האמצעי שלך הוא אולי... שלי אפור.. ואני המלך בשטח שלי... או שאולי???

רונס

New member
אהבתי את הדיון....חחחחח

תודו שזה אחד הדיונים הטובים... חחחחח מרגל עולם.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפי מה התגמול???????? חחחחחחחח

תגמול.....

התגמול לפי ערך המידע שאתה מעביר ולפי כמה מדינת מעוניינות בו...

סקפמן

New member
אני מציע שלפני שאתה סוחף מדינות ל|ש

שטויות שלך, תלמד לכתוב כמו שצריך! עלק "מרקז" מרגלים, אולי הכוונה הייתה למרכז?

למעלה