דרושים מתאגרפים בעלי נסיון באגרוף,

דרושים מתאגרפים בעלי נסיון באגרוף,

לתוכנית ריאליטי טלויזיונית בהפקה מקורית,דרושים מתאגרפים במשקל 65-70 ק"ג, המעוניינים נא לשלוח פרטים אישיים כולל נסיון זירה ותארים (אם יש) לפקס מספר: 03-5060569 או לאימייל [email protected]

georgeb24

New member
אורי צבי דחוף

מה האיימילל שלך אורי זה לא מאפשר לי לשלוח אימייל הזה שנתתה תכתוב כאן את המעודכן

eladי

New member
אורי, לא כדאי לפרסם דואר

אלקטרוני על גבי פורומים. זה מתכון יעיל ביותר לקבלת וירוסים ודואר זבל הישר לתיבת הדואר שלך. שלך בידידות, אלעד.

תודה אלעד,

אך ראשית הדואר האלקטרוני שלי מוגן ע"י מערכת הגנה מפני וירוסים ושנית אינני פותח כל דואר אשר מגיע אלי.אם ישנו משהו חשוד בעיני אני פשוט מוחק אותו מהרשימה. בכל אופן תודה לך. אורי צבי,

orslimy

New member
חחחחח

"מקורית"- עוד פעם טלויזיה ישראלית שמחקה תוכניות אמריקאיות הפעם מחקים את ה"מתמודד"? חבל, אם היה לי תארים ו2 קילו פחות הייתי מת להשתתף...... לא נורא, אם זה יצליח יהיה תוכנית עוקבת כמו המתמודד 2...

כשאני אומר מקורית,

אני מתכוון למקורית.אין שום קשר בין התוכנית שלי לבין "המתמודד",אם ברצונך להשתתף,אתה מוזמן להגיש את מועמדותך,2ק"ג לא יהוו בעייה...לגבי תארים,יש הפתעות בחיים,תחשוב על זה שלא חייבים להיות אלופים בכדי לנצח. שלך בפורום, אורי צבי,

orslimy

New member
אורי....יש לי שאלה...

מתי זה יהיה? והאם זה קשור לגיל? אני בן 17 ויש ביצפר בלאגנים...בגרויות..... השאלה אם זה מתנגש זה בזה.... ואם זה באמת מקורי..זה יתבסס על עיקרון של טורניר או משהו תיעודי?

בעיקרון,

התוכנית תעסוק יותר בחיי המתאגרפים,חששות לפני הקרב,התפרצות רגשות לאחר הפסד/ניצחון,חיים פרטיים,אימונים וכו'. התוכנית היא מעין סרט תיעודי,שהרי סדרת ריאליטי בנוייה באופן שכזה.ההשתתפות בסדרה היא מגיל 17,אך צריך לעמוד בלו"ז שייקבעו לאימונים,ראיונות,תחרויות וכו'. שלך בפורום, אורי צבי,

Pyongwon

New member
קח את החברה מטאקוונדו.

יחיעם שרעבי כעת בספרד. אני והחברה יוצאים ביום שישי הקרוב, מעיין ואני. מוק, ויויאנה ואחרים יוצאים לאחר מכן. ולא חסר לך - נבחרת ישראל. תותחים חבל"ז יש לך שם - ביניהם מאיה, נטליה, נאסטי, יונתן ול ואחיו, תום חובב (כוכב עולה) לא חסר. ומדובר בספורט אולימפי, יש לך גם את ההכנות לאולימפיאדה וכו'. תהיה איתי בקשר, ג'ס.

lironmarko

New member
ג'ס יונתן ול עוד מתחרה ????

הוא היה תותח חבל"ז בזמני.....אבל היה נפצע מדי פעם ממש חזק הילדון !!!

Pyongwon

New member
נראה לי שכן. תותח חבל"ז.

יחיעם שרעבי היה בספרד - היה מדהים. ג'ס.

cronic1

New member
יחיעם שרעבי התמודד או שלח תלמידים

האם שרעבי זכה במשהו? התחרה או תלמידיו יוצגו בספרד?

cronic1

New member
אני עונה לעצמי לגבי אליפות tkd

יש מדלית ארד לישראלי גולדשמיט מצרף לינק

למעלה