דרושים מתאגרפים בעלי נסיון באגרוף,

שבת שלום ג'ס,

תודה על ההיענות,כרגע נושא התכנית הינו מתאגרפים בלבד, אך בהחלט רשמתי לפני את הצעתך,תודה. שלך בפורום, אורי צבי,

אין פה שום איגוד מעורב,

בהפקת הסדרה,אני פונה למתאגרפים מעל גבי פורום זה ובקרוב מעל מסכי הטלויזיה בערוץ הספורט. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי רק מתאגרפים או סוגי לחימה

אורי ידידי העם גם תאי וקיק ,הם ידועים פה בארץ חלקם כמיתאגרפים, עם כן ידע אותנו שנדע, תודה ואחלה שבת ג'רי מזרחי, אולי אני יבוא גם ,סתם { אני סוס זקן}

ג'רי,

אני חושב שאתה שועל ותיק ולא סוס זקן... בקשר לשאלתך,כרגע התכנית תעסוק במתאגרפים,אם יהיה שינוי הייה בטוח כי תדע על כך,מעבר לזה,אני חושב כי גם בין לוחמי הקיק והתאי ישנם חבר'ה אשר יודעים להתאגרף די טוב,חומר למחשבה. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

איקו

New member
לירון דוגמן כמוך לא צריך מבחנים !!!

שלח להם תמונה ואתה בפנים !!!

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifנמחקו הודעות....

שסטו מהנושא הרציני של חיפוש מתאגרפים ... בואו נתרכז בזה, ומתאגרפים שמעונינים להשתתף שרשרו כאן או פנו לאורי במסרים יניב

dor1511

New member
אני מת על "המתמודד"

הייתי מת להשתתף בתכנית כזאת

אל "תמות",תשתתף,

אני משקיע ממיטב מרצי,זמני,ומחשבתי,על מנת לקדם את הספורטאים הישראלים בענף המגע המלא,כי אני יודע מהיכרותי אותם במשך עשרות שנים על יכולתם,הישגיהם,רצונם,ואהבתם לספורט,ואעשה הכל על מנת לקדמם ולפתח את הענף,כולי תקווה כי הסדרה תצא לפועל כמתוכנן,אין לי ספק כי תהיה מעניינת ומרתקת כאחד,זו לא תהיה עוד סדרת טלויזיה,כי אם להיט טלויזיוני בעזרת השם.ואנו ביחד,אומני המגע המלא,נפגין את יכולותינו והישגינו,לעיני קהל הצופים. שלך בפורום, אורי צבי,

dor1511

New member
קצת בעיה להשתתף

אני רק ב=ן 15 ואני לא בא מרקע של אגרוף אלא מטאקוונדו

כל אחד והספורט שהוא אוהב,

הכי חשוב זה לנסות ולהיות הטוב ביותר בתחום שלך,אז תמשיך ואל תוותר. שלך בפורום, אורי צבי,

eladי

New member
הפסדתי משהו יניב ? ../images/Emo12.gif

(הייתי באימון אתמול, ולא עקבתי אחרי השרשור שהספיק בינתיים להמחק
) אגב - צר לי אם עוררתי בלאגן בטעות

הכל תלוי בכישרון,

אם אינך מוכר בתחום,הינך מוזמן להגיש מועמדות,לעבור מבחנים,ואם תעבור אז ...קדימה.והיה ולא,תמיד יש את הפעם הבאה,(אני תקווה כי יבוא המשך לסדרה). שלך בפורום, אורי צבי,

רוני,יהודי טוב שכמוך,

נכון לעכשיו אני לא יודע לומר אם יהיה כסף,אך בהחלט יהיה משהו שווה ערך בקנה מידה מכובד. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

Maceo Baston

New member
אורי צבי שלום מה דעתך

על האנדרדוג שמפתיע בהתחלה ?נראה לי מתאים תחשוב על זה שיהיה לפחות אחד שהוא נחות מהשאר זה יהיה יפה

בהחלט מקובל,

ולכן ציינתי כי גם אם אין לך תארים,אך יש לך מה להציג,הרי שאתה מוזמן להגיש מועמדות.המועמדים ירואיינו,ואלה אשר יימצאו מתאימים ייכנסו לסדרה. והיה ויימצא "אנדרדוג" אשר יפתיע,מה טוב. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה