דרושים מתנדבים לעבודה עם ילדים

דרושים מתנדבים לעבודה עם ילדים

לעבודה עם ילדים עם צרכים מיוחדים בשבתות פעם בחודש בהוד השרון שלומית - 052-5796559 תודה

דורון בכר לראשות העיר

אין עליו על הבחור הזה שגם מנהל את המוקד העירוני. ללא רעש וצלצולים ידו בכל. מנהל את המוקד בהצלחה רבה. כל פעם שאני מתקשרת אני נופלת עליו. (טוב שהוא לא יודע מי אני, כך אני יכולה להמשיך ולדווח) ראיתי אותו שלשום באירוע של הנכים בפארק ואני מבינה שהוא מתנדב קבוע. עכשיו אני רואה את ההודעה שלו. משכני שמעתי שהוא ומשפחתו עושים עוד כמה דברים טובים. נשאר לי רק להוריד את הכובע בפניו, ואם הוא יחליט לרוץ לראשות העיר (למרות שאני מרוצה מהנוכחי) אצביע עבורו.

qrst האחת

New member
למה מה רע בראש העיר הנוכחי...?! את יודעת כמה

אנשים כמו דורון בכר יש בעיר...? אז מה כולם יכולים להיות מועמדים לראשות העיר...?! - אני לעומתך חושבת שיש רק חופרי אחד...שעושה עבודה נהדרת בעיר... בשקט ובצניעות אופיינית...ואף מועמד לא יצליח להוריד אותו מתפקידו... מבחינתי דורון בכר מקסים...שישאר במוקד...ותמשיכי להוריד בפניו את הכובע...גם אני אוהבת אותו ואת אישתו לורי...?OS --- אבל מכאן ועד להמליך אותו לראשות העיר...'הדרך ארוכה ארוכה כל כך כל כך...' רוסנה המקורית קצת פרופורציות לא יזיקו גם למקוריות...

פרופרוציות היא רק רצתה להחמיא לדורון בכר

גולשות יקרות, פרופורציות. היא בכלל לא מכירה אותו ובוודאי שלא התכוונה באופן הרשמי של העניין. רוסנה בוודאי רצתה להחמיא לו אז אמרה שהיא רוצה לראות אנשים כדמותו בראשות העיר. גם אני חושב שיש לנו במה להתגאות בראש עירונו הנוכחי, במיוחד שחופרי מוקף באנשים איכותים כמו מנהל המוקד ובוודאי עוד טובים אחרים. אחרת העיר לא הייתה נראת כפי שנראת.החוכמה בניהול בכלל זה למצוא ! ולשמר ! את העובדים/מנהלים האיכותים. כי בפועל עבודת עירייה ו/או כל עבודה אחרת זאת עבודת צוות.

אני מזדהה עם מרק ויצמן ראש עיר חייב להקיף את.

עצמו במנהלים טובים, לבד הוא לא יכול להוציא את מדיניותו לפועל. עשה נכון חופרי שהביא את שוצמן ושיש לו עובדים נאמנים וראויים כמו מנהל המוקד ועוד רבים וטובים אחרים. יצא לי להכיר את מיקי זיו מנהל אגף שפע והתרשמתי שהבן אדם מאד איכותי ומבין ענין. המשיכו כך לרווחתנו.

שמש אבי

New member
רק טיס אשכנזי יכול להיות ראש עיר ברעננה?

למה!? אני לא מכיר את הנפשות הפועלות ומי נגד מי. אבל אני מתקומם נגד קודמתי שנחום חופרי אלוהים שאין לו מחליף. אלוהים יש רק אחד והוא יושב למעלה. לכולנו יש מחליפים וטוב שכך. מה את מצפה שלא ירוצו מולו שהוא ירוץ לבד ויגרוף 98% כמו סאדם חוסין בזמנו. אני בעד שאנשים מלמטה שעובדים עבודה סיזיפית כמו במוקד העירוני ירוצו לראשות העיר למה לא? הוא בוודאי מכיר את המערכות ואם הוא גם טוב כפי שמצטייר שילך על זה. אני בטוח שאם הכותרת הייתה עורך דין דן אברמוביץ לראשות העיר לא היית מגיבה כפי שהגבת.

איזה עולם דימויים יד לך....

נו, שוין, לא כולם מושלמים. הייתי ממליצה בכל זאת על הרחבת עולם הדימויים, כדי שיהיה לנו לפחות נעים לקרוא....

qrst האחת

New member
ומה דעתכם שחנה תגיש מועמדות לראשות העיר...?

היא עושה עלי רושם הרבה יותר מדורון בכר...- ( ולבטח מגחכת לקריאת ההצעה...) - לא אמרתי שחופרי אלוהים... אלא, שלא כל אחד יכול להגיש מועמדות כי הוא נחמד וכדו'... - אם זה הולך כך,,, אז גם אני רוצה...!!! - אני חושבת שחופרי עושה עבודה נהדרת בעיר, בצניעות ובשקט אופייניים... כך שקשה לי להאמין שמישהו יוכל לקחת לו את התפקיד... ( - וזכרו היכן קראתם זאת לראשונה...)

qrst האחת

New member
-חופרי נשוי לתוניסאית והוא זה שמכין קוסקוס...

בבית... כך שקיבלנו טיס אשכנזי, נשוי לתוניסאית , מכין אוכל מזרחי וגם ראש עיר... שובר מיתוסים לכל הדיעות...

ניטרוי

New member
בכר הוא שם משפחה לא מזרחי ולא אשכנזי

אלא ספרדי - זה יכול להיות מארצות הבלקן, יוגוסלביה, בולגריה טורקיה וכו. ושם המשפחה הוא לפי משפחת האב יכול להיות ששם משפחת האם הוא ברקוביץ' וחוץ מזה - ממש לא משנה פרט לעניין האנטרופולוגי.

צמרת3

New member
איזה דיון הזוי ומגוחך דנים במוצאה של

אשת ראש העיר על מנת להצדיק את "אשכנזיותו"... דנים במועמדותו של מנהל בעירייה לתפקיד ראש העיר... נווווו נווו נגמרו הבעיות העולם יפה

qrst האחת

New member
היי...כל מה שכתבתי היה בציניות פרט ל :../images/Emo24.gif

"- אני חושבת שחופרי עושה עבודה נהדרת בעיר, בצניעות ובשקט אופייניים... כך שקשה לי להאמין שמישהו יוכל לקחת לו את התפקיד... ( - וזכרו היכן קראתם זאת לראשונה...)"

lul5

New member
את יכולה לפרט?

מכוון שאת תיחזוק העיר עושים עובדי העירייה בנאמנות כבר עשרות שנים מה חופרי תרם מעבר לכך לטובת העיר? בנה מרכז פיס לילדים? מתנס? מרכז למוסיקה?למדעים? בנה ספורטק חדש או חניון ציבורי? בנה בי"ס חדש שדרג את מערכת החינוך? שיפר את מערך התחבורה? פתרונות לפקקים? הקצא יותר שעות לימוד לבתי הספר כמו שעושות עירייות אחרות כמו הרצליה רמת גן ועד כך שלתלמידים יהיו יותר שעות לימוד שוב לרעננה יש עובדי עירייה מסורים עם תודעת שרות גבוהה וזה כבר שנים רבות והם עושים עבודתם לא משנה מי הראש עיר ואני לא רואה עשייה אמיתית לתושבים חוץ מלעשות הרבה רושם
שיהיה רק טוב

lul5

New member
ואם מדברים על הקצעות לשעות לימוד

בבית ספר זיו תופעל כנראה משבוע הבא תוכנית תל"ן בנושא מדעים היה מצב שחסרו כ20 אלף שקלים להפעלת התוכנית לשנה והיה צורך לבקש מתורם את הסכום (כמובן שהיו הרבה תורמים שמוכנים לתרום למען חינוך)כי העירייה לא התנדבה לסייע. כך שגם עבור שעות לימוד נוספות לתלמידי רעננה אין עדיפות אצל ראש העיר

lul5

New member
למה כך צריך להיות ?

ברמת גן למשל העירייה חרטה על דיגלה את נושא החינוך ונותנת יותר שעות לימוד לחינוך על חשבונה זה משדר מחויבות של ראש העיר לחינוך ולא שחסר כסף לעירייה גביית הארנונה עומדת על כ90 אחוז מהגבוהות בארץ

למעלה