דרושים מתנדבים לעבודה עם ילדים

3 גנים, בריכה עירונית, שיפוץ אחוזה

שיפוץ הדרגתי של כל בתיה"ס בעיר בתכנית רב שנתית אחרי עשור של הזנחה, החלפת תשתיות מים, קידום מחלפים, טיפול ב- 531 שהיה תקוע קודם, אישור ביה"ס התיכון הדתי לבנים ותחילת הפעלתו + תכניות אופרטיביות למבנה חדש, דחיפת עניין בניית בי"ס ב- 2005, 2 כיכרות ושלישית בדרך, קידום פרוייקט זוגות צעירים ולובי מאסיבי (שכנראה לא יצלח מסיבות לאומיות) לקריטריון העדפה לבני רעננה, מציאת בית לצופים הדתיים שנגררו בלך ושוב שנתיים....שאני אמשיך????

lul5

New member
אני חולק עליך

מחלפים הם בתוכנית השנתית של מע"צ וכמו שזכור לי חופרי הוא זה שמעכב את בניית כביש 531 בתוואי של רעננה לאחרונה הגיש בג"ץ לעיכוב המשך התכנון של הכביש דבר שבטח אם יתקבל יגרום לדחיית המשך תכנונו של הכביש (ולפני כן לא היה תקוע כמו שכתבת) אישור בי"ס הדתי בניגוד לעמדת משרד החינוך דבר שבטח יגרור בעיות בעתיד בעיניין המימון הקפאת בניית בי"ס חדש בשכונת 2005 בשל ויכוחים עם משרד החינוך בהקשר לפידיון מבנה בי"ס הגדול והחדיש (מתן בי"ס חדיש ומצוייד כ10 דונם לחינוך של תל"י כרגע ללא אישור משרד החינוך והשארת המבנה הקטן והישן והלא מצוייד כ 4 דונם לחינוך הממלכתי החילוני דבר שיוצר אי שיויון בין החינוך הממלכתי לחינוך הפרטי)יש לציין שהאישור לבנות בי"ס ב2005 ניתן לפני שנה ע"י מנהל הבינוי ורק חילוקי דעות בעיניין הפדיון מעכב את הבניה כך שאם חופרי היה חושב על התלמידים של החינוך הממלכתי החילוני ומשאיר את מגד לתל"י לשכונת 2005 היה כבר מבנה בי"ס בנוי פרוייקט זוגות צעירים לא יקודם ברמה הלאומית בשל חוסר יכולת לשכנע את הגורמים במשרד השיכון כך שלא יקרה כלום בעיניין זה והכל דיבורים כך לצערי חנה חוץ מהבריכה וו2 כיכרות ושיפוץ אחוזה אין ממש בדברים שציינת לצערי וכמובן איך שאני רואה זאת מבלי לפגוע ערב נעים

qrst האחת

New member
שטויות במיץ!!! ראש העיר- מניע את עובדיו...|שר

על פי דברייך הרי, שגם בתקופתו של ביילסקי העובדים החרוצים עשו הכל ולבד... אז מי צריך בכלל ראש עיר??? ראש עיר אינו נמדד בכמה בנה בעיר...ראש עיר נמדד בכך שהעיר מתפקדת על הצד הטוב ביותר... מנכ"ל העירייה שהוא נבחרו של ראש העיר, מניע את העובדים לעבוד, - בפיקוחו של ראש העיר... וניכר בו במנכ"ל שהוא מקפיד להוציא את העובדים לשטח כפי שאף הוא יוצא לשטח - ומטפל מקרוב בבעייה...מערכת החינוך בעיר מתפקדת... רעננה נשארה ועדיין העיר המבוקשת באיזור... ומספיק שתקראי מקצת מפועלו של חופרי, ממה שכתבה חנה ותביני שהכל "דופק"- וכמו שצריך!!! אז מה...? אורי קידר, זה שהריץ את חופרי לראשות העיר ועשה מאמצים גדולים כדי שיבחר, על אף שמבחינה חוקית אסור היה לו לעשות כן...זה שהצהיר כי מיצה את עצמו בתחום המוניציפאלי ולכן עזב את תפקיד המנכ"ל...זה שעובדי העירייה סלדו ממנו בשל התנשאותו - (חוץ מאלה שסידר להם משרה בכירה גם אם לא היו בעלי כישורים ולו רק משום שהיו חברים שלו)...זה שלצערו לא התקדם כמו ביילסקי וכי משרת יועץ שרת החוץ - תפקיד מאוד לא מכובד בעבורו, (וזה נכון, שכן בד"כ היועצים הם צעירים וצעירות בתחילת דרכם)...זה שחיכה שאיזו חברה או משרד גדול יבקשו אותו כמנכ"לם - ולא יצא ...פתאום החליט לעשות קאמבק...?! lul5, את יכולה לפרט מה עשה ביילסקי שלא עושה חופרי, פרט מהעובדה שביילסקי כיוון תנועה בכבישים מבלי להיותו שוטר, וביילסקי הקפיד ללחוץ ידיים לכל מי שפגש בדרך...גם לעצים...! ושתביני - אהבתי ואני אוהבת את ביילסקי עד היום,(בגלגול הבא אני בכלל מתכוונת להתחתן איתו...
) אז כנסו לפרופורציה... יומקסים

lul5

New member
גם לקום כל בוקר ולהתחיל בסיור ולחיצת ידיים

זה משהו שנותן לתושבים הרגשה של מחויבות לרווחתם, גם ביקור שבועי בבתי הספר והגנים נותן לתושבים הרגשה של מחויבות לתנאי הלימוד שלהם ,גם ביקור קבוע אצל סוחרי העיר נותן להם הרגשה שראש העיר דואג לפרנסתם ולרווחתם , גם ביקורים אצל הפנסיונרים וותיקי העיר נותן להם הרגשה שיש מי שישמור על התרבות ועל המשך בדאגה לדור הצעיר ולנכדים כל זאת עשה מר ביאלסקי הביט בעיניים של התושבים ועשה למענם יותר מאשר למען הרושם וה"שואוף"(שיפוץ העירייה ונסיון כושל בכנס הייטק) ביאלסקי לא יהיה. אבל לדעתי חופרי עסוק יותר "בלהראות" יותר מאשר בתוכן הוא לא מחובר לתושבים פנים אל פנים (חוץ מאילו בעלי הממון וההשפעה )ומעדיף את המיעוט האליטסטי על חשבון הרוב העממי וזה ההיפוך מביאלסקי לגבי אורי קידר לא משנה מה שאת אמרת עליו לזכותו יש את הנסיון להניע דברים גדולים ולבצע אותם והעיר תפורה עליו רעננה צריכה מישהו שיחזיר אותה למסלול פריחה לא רק חיצונית אלה גם בתוכן לכלל התושבים

ליווי לילדים עם צרכים מיוחדים

אונברסיטת ת"א מארגנת פרוייקטי ליווי חובה שנתיים לסטודנטים לפסיכולוגיה בדיוק בתחום הזה. מציעה שתפנה גם אליהם. אם תרצה פרטים נוספים אשיגם בשמחה. עליזה

למעלה