דרוש כינוי חדש לראשל"צ

space1

New member
דרוש כינוי חדש לראשל"צ

תוכניתו של מאיר ניצן למחוק את היקב ולהקים במקומו מגדלי מגורים שיתנשאו לגובה של 30 קומות יוצאת לפועל. אחרי שהצליח לפתור את מצוקת החנייה, בעיות הפקקים, בעיית הליכלוך, ומכת הפשיעה מתכוון ראש העירייה המוצלח של ראשל"צ להוסיף עוד כמה אלפי תושבים (ורכבים) למרכז העיר, על חשבון היקב! אז איך יקראו לראשון עכשיו במקום "עיר-היין"? ת"א 2? בני ברק 2? ערסלנד?

NoWords

New member
איכס.

נמאס מהמגדלים המפלצתיים האלה. הוא חייב למזער את התופעה הזאת! היקב זה סוג של סמל בעיר.. כמה דבילי מצידו!

Beigelman

New member
?????????

אם הוא הורס את היקב הוא פשוט הומו לגמרי. שיבנה בניין מגורים במקום בית העירייה המפואר שלו...

Indiman1

New member
../images/Emo2.gifפשוט גועל נפש!../images/Emo46.gif

אין לניצן הזה טיפת כבוד לעיר הזאת ? נכון שהוא הפך את מערב העיר לאחד המקומות שיותר טוב לגור בהם, אבל מה שהוא עושה במרכז העיר זה פשוט בזיוני. עוד ועוד רבי קומות (שיוסיפו עוד לצפיפות ולתחבורה הבלתי נסבלת גם ככה שיש במרכז העיר) ובשביל מה ? בשביל עוד קצת כסף לו ולקופת העירייה... שיחשוב קצת קדימה על רווחת התושבים והעיר הזו. במקום להפוך את היקב לאתר תיירות במידה ארצית, הוא הורס אותו. מה יהיה הבא בתור ? גן העיר ? הרי גם הוא נמצא בשטח יקר מאוד במרכז העיר. הוא פשוט הופך את העיר הזו לעיר צפופה עם עוד ועוד רבי קומות מול כבישים ותשתית מימי הביניים אני חושב שניצן הגיע לרגע שבו הגיע הזמן שיילך. פשוטו כמשמעו. הוא פשוט מתחיל להרוס את העיר היפהפייה עם הפוטנציאל האדיר לעוד סתם עיר גדולה.

ומה בנה בגן העיר? אם בנין המשרדים

שלו. בנין עיריה לתפארת. כולו ברזל פאלומיניום וזכוכית שאינו מתחבר בכלל לשדרת התמרים העתיקה והיפה. למה לבנות ככה? יכל לשלב אבן ירושלמית או אבל חול רכה ומלטפת ולשלב לבנים אדומות. הרי ממולו עומד היקב הבנוי מלבנים צבועות באדום, כל כך עתיק וכל כך יפה. אבל ניצן הרי החכם שבאדם, אינו מקבל דעה של אף אחד ומקים היכל על שמו בחייו כאילו היה כבר מת.....

ניצם

New member
את ניצן

לא מעניינת העיר אלא הכסא שלו לעוד קדנציה והכסף שלו. הגיע הזמן שיחליפו אותו כבר!

SNTQ

New member
כבר אמרו את זה כל כך הרבה פעמים,

ואז שוב בבחירות מתמודד מולו מישהו, ניצן מבטיח שיהיה טוב ומבטיח כל כך הרבה דברים, התושבים מאמינים, ומצביעים לו, וכל מה שהוא אמר? הולך לזבל! ככה זה לצערנו

גם בית העיריה החדש עומד כמו עצם

בגרון. העיקר להרוס את הפרויקטים הישנים. יש לי התכתבות עניפה עם ראש העיר. אפילו קרא לי חצוף כי ביקשתי ממנו לפנות את מקומו כי עמד למשפט וילא יצא זכאי. ובנוסף הזכרתי לו שאני משלם לו את המשכורת.... זוכרים? רק הבושה שלהיות חשוד במשפט הייתי עוזב את תפקידי. אבל לצערנו גם נשיא המדינה ועוד שרים רבים אינם חושבים כך, וממשיכים לכהן. וכי אולי יצאו זכאים ואז מה? סתם ויתרו על פרנסתם? בעיריה טובים בתליית שלטים המספרים את מה שהיה במקום. העיקר לגבות סמוכי עתק מהתושבים כאילו היו בצפון תל אביב. איפה השמירה על הרכוש, איפה ההתמודדות מול הפושעים וההתפרצויות? המסוממים וחסרי הבית? וכדאי שיחנך את פקחי הכבישים שלו להחזיק את פנקסי הדוחות בתיק ולא לשלפם לפני שהם מבררים בדיוק למי הם רושמים את הדו"ח. ואני לא מדבר סתם. היו ויהיו עוד הרבה מקרים של התלהמות יתר של הפקחים בגרירת מכוניות בשעה 13:00 בצהרי יום שישי. או בדו"ח חניה במקום של נכה לכאורה כאשר המקום אינו מסומן יתר לנכה אלא לקהל הרחב, ואחר כך לשקר במצח נחושה כי לא נעים לו לעמוד מול מנהלת הפקחים.

space1

New member
מה עושים אבל עם כל זה?

האם יש אפשרות שצ'אוצסקו יאולץ להתפטר? בינתיים בימים אלה הוא חותם ומאשר עשרות תוכניות חדשות לבניה במרכז הצפוף של העיר (ראו רמז פינת רוטשילד, שם היו פעם עצים שהוא מיהר לכרות). גם במקום קולנוע נעמן עליו השלום יש כבר תוכניות לבנות בנין משרדים, וכאילו שלא די בכך אז כל המתחם של אפרופו והסתדרות העובדים (שמול המשביר לצרכן, ברח' רוטשילד פינת ז'בוטינסקי) יעבור פינוי לטובת בניין מגורים נוסף בן 30 קומות. בימים אלה גם מסתיימת בנייתו של המגדל הראשון (מתוך 3, כ-20 קומות כל אחד) ברח' גבעתי פינת ירושלים, ובהמשך אותו רחוב מתוכנן פינוי של בניינים ישנים לטובת אלפי יחידות דיור, גם כן בבניינים של כ-25 קומות. הוא פשוט ממלא את המזרח והמרכז בעוד ועוד בטון, צפיפות, פשע וזוהמה. כשנשאל באחת מהפגישות עימו עם וועד שכונת חלום ראשון מה עם קצת ירוק, הוא ענה "לכו למערב". מאיר ניצן הוא הדוגמה הטובה ביותר למה החוק לפיו אסור לראש ממשלה לכהן מעל 2 קדנציות רצופות, צריך לחול גם על ראשי עירייה.

Indiman1

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

עכשיו לגמרי הופתעתי - גם את מתחם אפרופו ואולם מופת הוא רוצה להרוס לטובת בנייני מגורים ?! אם כבר שיפנה מקומות במרכז לטובת ירוק, ועצים (גם אני לא מבין מה פשר העקירה של העצים ברוטשילד). אני ממש לא מבין איך מתנהלת העירייה ? הוא עושה מה בא לו כמו איזה עריץ שלטוני. מה שבטוח בבחירות המקומיות הבאות לא אצביע לו. ואם הוא באמת אמר את מה שאמר לתושבי שכונת חלום ראשון, אז זה ממש זילזול בתושבי העיר.

mary17

New member
אין לו בושה?!

הסמל של העיר

SoldieRonit

New member
פחחחחח ../images/Emo5.gif שיהיה התושבים נותנים לו

מונפול כל פעם מחדש -נראה לי הוא ראש עיר יותר מהשנים שאני חיה
(.........סליחה זה בעצם עצוב
) אם אנחנו מקללים מתרגזים משמיצים מסמנים
על פועלו ומאידך
על מי שלא אוהב אותו - איך הוא נבחר כל פעם מחדש ??! להתראות בבחירות הבאות

חןשסק

New member
זה ממש מרתיח! ../images/Emo46.gif

אני קוראת כאן את התגובות וקוראת דברים שלא ידעתי! חייבים לעשות משהו! אין דרך לעצור אותו? הקדנציה שלו התחילה רק לפני שנתיים בערך, יש לו יותר מדיי זמן להפוך לנו את העיר לרבי קומות מפלצתיים!

slayer5

New member
אני אחרוג ממנהגי

לק"י ואציע (בהמשך למה שחן אמרה) שכדאי מאוד להתחיל למחות נגד העניין. אפשר, לדוגמא, להתחיל לשתול עצים בצורה בלתי חוקית, כאקט מחאתי על הבניינים הבלתי רצויים. ואני אצטרף לשורת המחאות שמעליי: מר ניצן היקר, איפה הפרדסים???? בושה...

SNTQ

New member
הפרדסים ישר עם שאר ההבטחות שלו

עמוק עמוק אי שם

למעלה