דרוש כינוי חדש לראשל"צ

שכחתם שהוא זה שרצה לחסל את כל

החתולים בעיר? להרעיל אותם ולקנוס את מי שמאכיל חתולים... אבל את חוק ניקיון הצואה של הכלבים במדרכות הוא לא מצליח לאכוף משום מה והעיר מוצפת במוקשי נעל. כבר אי אפשר ללכת סתם ככה אלא חייבים להביט על המדרכה כל הזמן שלא נעלה על מוקש נעל מסריח. אולי בגלל המיסים שמשלמים בעלי הכלבים ואילו החתולים הם ללא בעלים.....

slayer5

New member
איך זה...

לק"י שכל הפורום (שכמעט מהווה מדגם מייצג של האוכלוסייה בראשון) (טוב, אולי לא) מתנגד לראש העיר הזה, ובכל זאת הוא נבחר פעם אחר פעם? או שאולי זה בגלל מחסור נוראי באלטרנטיבות נורמאליות? דרוש: ראש עיר הגון, ערכי, אמין ואחראי שידאג- לשם שינוי- לכלל האוכלוסייה בעיר, ולא לקבוצה מצומצמת מתוכה. מישהו מתנדב?

SoldieRonit

New member
זה בדיוק מה שאמרתי בהודעה שלי

ואנחנו לא גמרי אבל לגמרי לא מהווים מדגם מייצג -וזאת על פי התוצאות בשטח .שהרי מספיק ללכת להלך הרוח לפני הבחירות הקודמות ולראות את כל
לניצן ואת
ליריבו ולטעות שיש לנו מהפך

space1

New member
הרבה דברים בראשון בניגוד לחוק...

הסלילה של כביש 431 (כן כן, אותו כביש שבזכותו יש פקקים בגן הוורדים, וצפיפות איומה בשד' תש"ח) עדיין לא קיבלה את האישורים המתאימים, אך זה לא הפריע לניצן להציב כבר טרקטורים בשטח. צריך להכין פליירים או משהו בסגנון, לא נראה לי שכ"כ הרבה אנשים מודעים לתוכניות שלו. (ויש רשימה די ארוכה של מעלליו, כמו קנס על האכלת חתולים, צביעת העיר בכחול-לבן, חניה בתשלום במכללה למנהל, סיירת ראשונים עם הניידות הצהובות בגלגול הראשון, והיום, סיירת האנשים בשחור, שנותנתים לאנשים דו"ח בזמן שהם הולכים לקנות כרטיס חנייה, בין היתר הוא גם ביצע חישובי שטחים לתושבי המזרח באמצעות מטוס, מעסיק 11 מזכירות, גל רציחות ופשיעה שרק גואה ובל נשכח את המגה-שחיתות שהולכת בעירייה: עובדים שמחתימים כרטיס לחברים שלהם שכלל לא מגיעים, עובד ציבור שמשקר שיש לו תואר כבר למעלה משנתיים אך לא מסוגר להמציא אישורים לכך וניצן לא מזיז אצבע וכו')

liavh

New member
אתה יודע אולי מה הולכים לבנות

מצפון ומדרום לשדרות תש"ח? מקימים שכונה חדשה?

space1

New member
לא יותר ממה שפירסמו בעבר בעיתונים

קיימות תוכניות להקים במתחם שכונת מגורים חדשה, בעלת אלפי יחידות דיור. למיטב ידיעתי גם קיים וועד שמייצג את תושבי האזור (ויניק, רמז) שיצא למלחמה באותה תוכנית. זה יהיה קצת בעייתי להילחם מול העומד בראש הוועדה המקומית לתכנון ולבנייה, שהוא לא אחר מ... מאיר ניצן!! והנה אתר שנתקלתי בו - תושב שהחליט שנמאס לו מכריתת העצים בעיר: http://www.save-our-trees.com

SoldieRonit

New member
הוי .אל תזכיר אפילו את הקטע עם

המדידות .שהם החליטו ששטח הגינה שלי יותר גדול ממה שנתנו לי ולכן צריך להגדיל את מס המים ??! אולי דייקתי בהגדרה - אבל זה לא אולי בגלל שלא הבנתי את הפיגור
איך השטח שקיבלתי אמור לגדול יש מאין שהרי זה לא שהשכנים שלי פשוט החליטו לתת לי קצת מחלקת האדמה שלהם .מיותר לציין כמה המודדים הביכו את עצמם ועוד עם האמא הפולנייה שלי שהציעה להם משהו לשתות והייתה נחמדה חונק משהו
כשגילנו שצילמו אותנו זה בכלל חדירה לפרטיות - אני מקוה שיצאתי מאופרת ולא בפיג'מה באותו יום
)

ניצם

New member
הגיע הזמן להעיף אותו!!!!!!!!!

נמאס מהראש עיר המגעיל והמושחת הזה.

ExTraCliCK

New member
אז מה קרה

נראה לי שדווקא יעבירו אותו למקום אחר בראשון וזו לא אשמתו של מאיר ניצן אלא של בעל היקב (משה מירון) למרות שבכל זאת זה קצת עצוב אבל לא נורא מקווה שיעבירו אותו למקום בראשון, יום טוב ושנה טובה..

למעלה