דרוש מקום לסדנא בחיפה

דרוש מקום לסדנא בחיפה

יש לנו מתנדבת "יקרת ערך" שהתנדבה להעביר את הסדנא הראשונה של הפורום אבל היא ביקשה שהסדנא בחיפה האם יש מישהי שמוכנה לנדב את ביתה ביום שישי 10.3 לסדנא ל-8 בנות? לחזור אליי רק במסר בבקשה

תומסקה

New member
האם המתנדבת יקרת הערך זאת מי שאני

חושבת שהיא?!? אולי היא רוצה להעביר סדנאות בחלק היותר מרכזי של הארץ?!

אולי כדאי לרכז רשימה של בנות/ים

שמוכנים לארח אצלם בבית עם פירוט של האזור ורשימה של מתנדבים להדריך סדנאות. אני אישית מוכנה לארח אצלי בבית, אבל אני גרה במודיעין, אז אם יהיה ביקוש לסדנאות פה באזור ומשהי/מישהו שמוכן לבוא להדריך אשמח לארח.

נראה לי שעדיף להיות יורת ספונטניים

בלוחות של הפורום יש פרסומים של אנשים שמעבירים סדנאות בתשלום לפי איזורים. מדי פעם צצים מלאכים שמוכנים להעביר סדנאות ללא תשלום לחברי הפורום ועוזרי מלאכים שמוכנים לארח וזה יטופל כל מקרה לגופו

אתי רז

New member
גם לי יש "נו טוף" אחד.....

בייתי עומד תמיד לרשותכם מתי שרק תירצו. יש מקום ל-10 בנות בסדנה. אם המדריכה יקרת- הערך תסכים טיפה לצאת מחיפה....אז בואו אלי.לידי יש שדות מוצפים בכלניות ועוד....ממש כדאי.

אתי- ידעתי שיש על מי לסמוך...

בערב אפרסם את הסדנא (הבטחה ישנה לקיםש לא אפרסם סדנאות בבוקר)

../images/Emo7.gifלמה כל המלכות גרות בצפון??????

הרחוק, תל אביב מקום נפלא, אבל אם לא תהיה ברירה נעשה את ה"מאמץ" נשיקות ויום אהבה שמח

חולמת -תשובה כזו כתבה לי בדיוק שרון אמיר כששאלתי את השאלה הזו . . . והבנתי שמהמפעלים הללו נעשתן יצירתיות בפימו . . .../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

למעלה